- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td #43211 üzenetére
sikerült megtalálnod a lapcsalád legégetőbb problémáját.
de természetesen vállalom a büntetést, a szabályok rám is vonatkoznak, még akkor is, ha spec. fogalmam sem volt erről ilyen részletekben (ami nyilván nem mentesít alóluk, csak mondom) stb. más kérdés, hogy amíg nem volt itt ennyi szabadságharcos, jogász és mindenféle félőrült ember, még szabályok sem kellettek a fórumhoz, elég volt a józan ész. ma már nem az, lassan kénytelenek leszünk a magyar jogviszonyokra hasonlítani, mert különben ez az x ember kifagy, és megáll az élet. ha most azt mondanám, hogy "ennyi belefér", az lenne a baj, a fórum átalakulna egy hirdetési rovattá. pedig ép ésszel nem csinálna ilyet az ember, ahogy én sem tettem.
ez a "de pistike is csinálta" dolog pedig egészen komolytalan. "képmutatás, ami itt folyik"? meg "a lapcsalád vezetője visszaél a hatalmával"? (ja, két év alatt pár releváns kérdés mentén mellesleg eszköz formájában megoldást is kerestem... mellesleg nem semmi, hogy ezt ilyen szépen kitúrtad, én magam soha meg nem találtam volna) nem írom le, hogy mit gondolok éppen, hidd el, nem akarod tudni. remélem ezek a legnagyobb problémáid az életedben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest