Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
sniphoe #26349 üzenetére
Amikor én linkeltem működött, ezt páran írták is utánam.
Mivel a múltkor nem működött (sőt, konkrétan a T60-am CPU-terhelése az egekbe szökött, olyan veszettül próbálta újra és újra letölteni az egyik BIOS-t - én még ilyet nem láttam fájlmegosztónál, hogy így megfogott volna egy C2D procit), némileg megalapozottan kételkedtem abban, hogy most fog. Gyakorlatilag ennyit írtam és mivel Te linkelted újra be, a Te hozzászólásodra reagáltam. Tőlem akár Mr. Steve Blood is linkelhette volna, akkor is ezt írtam volna, nem a hozzászóló személyére, hanem a hozzászólás tartalmára reagáltam.
Amúgy az utánad szólóknak el is hittem, érdekes, hogy az ezt nyugtázó reakciómra jött ki belőled a jómodor.
Munkahelyi gépen sajnos szép nagy felirat közli velem a kattintásnál, hogy nincs hozzáférésem online tartalommegosztáshoz, így megerősítésre kell hagyatkoznom, mert magam nem tudom ellenőrizni onnan.
Szóltam hozzád? Nem.
Lejjebb linkeltem a nem-szólásodat. Ne zavarjanak meg a tények.
Mindenesetre én kérek elnézést, a stílusodért is, nyilván én hoztam ki belőled rettenetes bűneimmel, például hogy feltételezni mertem, hogy ha múltkor már én is, meg a linkelést kérő kolléga is kipróbáltuk ugyanonnan a letöltést és nem működött, akkor valószínűleg nem változott a helyzet ahhoz képest.
Részemről meg ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Lenovo Legion Y520-15IKBN
- Dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/2560X1600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest