Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Több ram engem se izgat, a 45nm-es proci az inkább. azokat nagyon durván le lehet feszelni, viszont ez se rossz
Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség 
Amúgy az említett t61-ek billje német, szóval már nem ugrálok annyira érte, de ha nem lenne dögmeleg megint átmennék egyért...rábízom a véletlenre, ha még legközelebb is lesz mikor erre járok akkor hozok egyet.
A diskmark tesztet azért megcsinálnád?
Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.
Selejtezhetnének többet is ebből a gépből
szerk: Azért filóztam a T61-en, mert lett volna dokkoló is. De csak valami alapverzió, szóval ez már nem ok. Meg kíváncsi vagyok mennyire melegedik az, van otthon egy 45nm-es c2d is. Viszont az elöl levő audio csatik meg a 16:10-es képarány nekem se tetszenek. Meg úgy látom ezeket a gépeket el tudom adni gyorsan, bukta úgyse lenne rajta, de külön ezért nem megyek vissza, majd pár hét múlva ha megint lesz dolgom

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Yettel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Noteszban ez teljesen jó hőmérséklet. Alulfeszelve akuidő is szépen megnő. Ezt nem szeretem az i3 gépekben, ott már nincs ez a lehetőség 
Azt ismerem, ahhoz tudok viszonyítani.