Hirdetés
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scraffy
csendes tag
válasz
hcpeter
üzenetére
Hali,
amikor vinnem kellett javíttatni a gépem a központi szervizbe direkt magammal vittem a számlát de a srác azt mondta,hogy kell hozzá a garancia papír is. Gondoltam magamba rendben ha jövök a gépért hozom azt is magammal. El is vittem, de akkor meg annyit feleltek hogy elég lesz akkor is átíratni ha a beregisztrált idő és a vétel időpontja közötti időben hibásodik meg. (meg annyit mondtak még hogy a garancia papírt töltessem ki a boltban ahol vettem mert csak le volt pecsételve meg alá volt írva, gép adatai nem voltak kitöltve).
Amúgy erről jut eszembe valaki nem tudja, mi történt a Senorg gal mert a gépem tőlük való és a honlapjuk címén egy egészen más nevű cég lapja jön be?Ezen kívül azt szeretném megkérdezni hogy a recovery lemezeket milyen úton-módon lehet megrendelni(e-mail, telefon, ...) és hogyan jut el hozzám(személyesen kell bemenni értük a központi szervizbe vagy esetleg kipostázzák)?
Előre is köszönöm.
-
rjg
őstag
válasz
hcpeter
üzenetére
Nekem a 9.04 volt fent. Alapból kezelte a funkció gombokat, kivétel a ThinkVantage, a kikapcsoló és a némítógomb. A hibernálás korrekten működött. Nekem Intel a videókártya, valószínűleg ezért volt hajlamos fagyogatni. Kb két hete feltettem a Karmic Alpha 4-et, az is hibátlanul megy (ugyanezen gombok kivételével.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest