Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
feelgood #15368 üzenetére
Tim arra gondol, hogy eddig ha nem is találták meg a megfelelő topicot, mindig ide írtak, mi meg elirányítottuk őket. Most meg magukra maradnak, és tehetetlenségükben nyitnak majd egy újat.
Tim:
nekem ezzel az a problémám, hogy ha minden topicot kiemelünk, hogy az érintettek megtalálják, akkor ugyanott leszünk, mintha egyiket sem emelnénk ki. Értem én a szándékot, de ha minden friss fórumozóról azt tételezzük fel, hogy ennyire önállótlan, akkor végül pont ilyenek is lesznek. Nem lehet mindig mindenkinek fogni a kezét. A Dell és a Toshiba topic sincs kiemelve, ha valaki rákeres a gyártóra, vagy csupán átfut az oldalon, akkor odatalál. Szerintem a probléma eddig leginkább az volt, hogy ha Lenovot keresett, akkor adott volt egy kiemelt, és reflexből arra nyomott rá. Mindegy, idővel úgyis kiderül, hogy mit sikerült megoldani az átnevezéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest