Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hiddenroth

csendes tag

válasz donjohnson #124918 üzenetére

Jó kérdés, ez egy panel, normál társasház. A lakáson belül Legrand aljzatok, és Legrand túlfeszültség védett elosztók. Dugtam már persze sima elosztóba is a lakáson belül. Tehát csak elosztókba, közvetlenül a falba soha.

Esetleg a kismegszakitónál lenne valami? Anno aki csinálta az egy emeletes bf volt. Nem is fejezte be rendesen. Aztán egy minősített villanyszerelő jött ÉMÁSZ-tól bővített 32A-re. Nevetett azon, ahogy kinézett, de rendbe szedte. De nem lett esztétikus. Aztán volt egy IKEA-s, neki nem volt ideje erre, hogy megcsinálja, de rendben találta leszámítva a kinézetét. Ennyi anomália van a kezdetektől:

- az előszobában egy lámpa hamarabb kiég mint a többi, ez már sima egyszerű villanykörte esetben is így volt a felújításnál, tehát nem tudom az IKEA-s lámpára fogni, hogy abba az egy lámpába nehezebben lehet belecsavarni, egyszer talán leverte a kis megszakítót is, de ez nem biztos

- porszívózás közben egyszer előfordult szintén, hogy leverte, de akkor nem az előszoba ágára volt bedugva és akkor égtek a lámpák (az is)

De azóta 18 milliószor porszívóztam és semmi, és a lámpák is égtek. A lámpa még nem égett ki. Ki kellene hívni az akkor a minősített szerelőt gondolom nézzen át mindent. Akartam korábban, de kis munkákat alig vállal valaki és ez annak minősül, meg ritkán fordult elő nagyon sok év alatt. Érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák