Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Én a T490s vs. T490-ről beszélek, és kicsit újabbakról is.
Én megértem, hogy van pár ritka eset, mikor a RAM csere hasznos, de az adott modellnél rettentő ritka, hogy a vásárló ezt valósan meg is teszi. Továbbra se pusza hobbiból forraszják a RAM-ot, hanem technikai okai vannak, és jobb terméket kapsz valamilyen szempontból. Ugye azt kihagyod, hogy van a dual channel aszimmetrikussága miatt egy ogen jelentős lassulás a forasztott méret duplájának túllépése kor, ami elég idegesítő akadásokat okoz. Tudom mert pont így használom a cégest és végső soron szempont volt, hogy ne legyen mikor döntnem kellett, hogy legyen-e forasztott vagy szívkal ezzel a problémával.
Drágább RAM csak akkor fordul elő, ha épp új termék valamilyen szempontból, vagy a piaci ár nagyon változó, ez sokkal lassaban követia Lenovo nyilván valóan. Pl. A CAMM legalább 1-2 évig mocsok drága lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konteó topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest