- Milyen USB töltőt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Guitar14 #123604 üzenetére
Én vettem Aliról ilyen "Juhor" RAM-okat (2*8 GB DDR3L modult, de megy 1.5V-on is) egy szinte mellékszálként összelapátolt Thinkpad E130-ba és teljesen jól működnek, memtest szerint is hibátlanok. Nem mellesleg bazi olcsók voltak, talán kijött valami akcióban 5k-ból a 16 GB RAM. (Többet nem is szántam volna rá, eleve fiókban elfekvő alkatrészekből lett a RAM-ot, az akkut és a TN kijelzőt váltó IPS kijelzőt leszámítva beletéve minden.)
Ugyanez a Thinkpad E130 (pontosabban a benne lévő i3-2367M CPU memóriavezérlője) meg totálisan megbolondult márkás Crucial RAM-októl (szintén DDR3L, de az is ment 1.5 V-on): memóriahibák, OS telepítés/működés változatos pontokon hasalt el. Ezek a Crucial-ok meg Dell Latitude E5450-ben tökéletesen működtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5520 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest