- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123220 üzenetére
"Van már rá megoldás, az oroszok készítettek egy olyan író/olvasót ami a billentyűzet csatlakozón keresztül végzi a dolgát.
majd megkeresem az orosz bolt linkjét. Emlékeim szerint $60-80 +szállítás és vámolás volt az ára.
Egy T480 amit 60-70e körül árulnak, nem hiszem hogy megér ilyen beruházást."
Nézz körül T480 árakba. Nagyon gyenge a saccolásod. Az a rettentő alap.
Elkérhetném azt az orosz oldal linkjét?
Nekem megér 60-80 dollárt.
Köszönöm szépen. -
vicze
félisten
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123220 üzenetére
Tiszteletben tartom a tudásod, véleményedet.
De akkor mégis hogy sikerült talán sok ezer embernek? Haverom gépén a saját szememmel láttam. Ő Németországban "fillérekért" megcsináltatta. Hogy pontosan az általam linkelt kütyüvel csinálták e, azt nem tudom.
A linket megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest