Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Múltkor én a win10 frissítéssel szívtam meg:
W530asom van a gyári dokkjával. Rendszerinduláskor mindig ki kellett vennem a dokkolóból a gépet, különben kifagyott. Mikor már bejött az asztal, akkor már visszatehettem dokkra a gépet. Rohadt idegesítő volt. Legalább kitakarítottam a gépet az utolsó centiig kívül belül... (gyanakodtam már mindenre, mivel volt már olyan kékhalálom, mikor csak a memóriamodulok kivétele s visszarakása segített)
Aztán jött egy újabb összegző frissítés, s azóta nincs ez a szívás (3 hétig téptem a hajam emiatt)Az egészben az a legszarabb, mikor egy senkiházi kis MS-programozó akinek szerelmi gondjai vannak, s amiatt elcseszi a kódot, a főnöke aki csekkolná az matt másnapos a múltkori céges bulitól, így kikerül a fostalicska upgrade, s utána szív a fél világ...

-
válasz
Tikakukac
üzenetére
"de stikában a kedves ügyfelek ilyenkor egy másik és komolyabb laptopot vagy a gép árát és egy jelentős összeget kaptak"
Céges ügyfeleknél még soha nem láttam, most van egy HP gépünk, amiben kb. a 3. alaplap van, és még mindig random fagy, de arra sem ajánlottak ilyet
Inkább azt láttam, hogy a business gyártó nem problémázott egy-egy törött LCD-n, meg kávés cuccon, mert úgyis százasával-ezresével rendeltük a gépeket...Dokkoló burkolata : helyet csinálni a dugasznak. Vagy nemtom, én már azért szoktam le az ilyen szép megoldásokról, mert ha nem azért kell hozzányúlni, mert rossz, akkor azért, mert költözünk, vagy bármi másért, de hozzá fog kelleni.
"Nem mindegy a működésük. A ráültetős dokkok teljesen másképp működtek, " - de elrontani mindent el lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Inkább azt láttam, hogy a business gyártó nem problémázott egy-egy törött LCD-n, meg kávés cuccon, mert úgyis százasával-ezresével rendeltük a gépeket...