Hirdetés
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
Amiben előrelépés történt azóta, az a kijelző (bár úgy tudom, a T480s-be is "belefaragható" a Low Poweres FHD, gyárilag nem szerelték vele) illetve a CPU (bár a T480s-é is azért sok mindenre bőven elég négy maggal). Azt neked kell tudni, miben szeretnél előrelépést, és milyen kompromisszumokkal fér ez bele. Nekem igen jól jön a munkámhoz a friss Ryzenek sok magja, így fejlesztettem.
#113657 Pano : Nekem is egy HP dokkom van, csak G3-as. És ugyanez a jelenség volt, csak kb. az AMD-s T14 G1 frissítése óta nem alkalmanként, hanem szinte mindig így indul. Jó tudni, hogy akkor nem elszigetelt esetről van szó, főleg, hogy saját márkás AMD procis gépen is előfordul. Köszi a visszajelzést neked is.
#113658 TayRol : "de mindig ki kell húzni majd újra bedugni mert nem látja ha visszateszem rá"
Akkor én még örülhetek a G3-al, mert pl. menet közben visszadugásnál 10-ből 10x hibátlan, csakis áramtalanításból, kikapcsolt gépnél + áramtalanított dokknál csinálja és csak az AMD-s gépemen. Az is lehet, az a gond, hogy áram alá helyezésre kapcsol be a T14 (nincs bekapcsoló gomb a dokkon sajnos), és ilyenkor egyszerre kerül áram alá a dokk és a gép is, és lehet ilyenkor pont rosszul jön ki a két eszköz inicializációs folyamata a friss BIOS-al.
A G5-re egyébként elég sok frissítés jött ki, van most augusztusi is: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus 17 // i7-12700H // RTX 3070 Ti // 32GB RAM // 1TB SSD // 360Hz
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor én még örülhetek a G3-al, mert pl. menet közben visszadugásnál 10-ből 10x hibátlan, csakis áramtalanításból, kikapcsolt gépnél + áramtalanított dokknál csinálja és csak az AMD-s gépemen. Az is lehet, az a gond, hogy áram alá helyezésre kapcsol be a T14 (nincs bekapcsoló gomb a dokkon sajnos), és ilyenkor egyszerre kerül áram alá a dokk és a gép is, és lehet ilyenkor pont rosszul jön ki a két eszköz inicializációs folyamata a friss BIOS-al.