Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz TayRol #113651 üzenetére

Igen, akkor T490s és T14s Gen1 jön szóba. T14s-nél a Gen2 lett egy nagyobb átalakítás, megkapta a felfelé szóló hangszórókat, tovább vékonyított gombokat, meg palmrestbe integrált antennákat, alu alsó fedéllel, a szürkénél felül is, ha esetleg ez jönne be [link] .
    A T14s G1-ből van AMD és Intel CPU is. Illetve előrelépés lehet, hogy azokba már volt Low Power FHD panel is, aminél normális színlefedettség van már, bár akad ott is pár kevésbé preferált gyártó/típus [link] .

#113652 vicze1: Karbonok nálam kimaradtak. :B Viszont a T460s és T480s is nagyon bevált, és szerettem a házukat. :K Tulajdonképpen a T480s kb telitalálat lett, kijavították a korábbi S-ek butaságait (pl dupla akku), de még benne volt, aminek érdemes. Kár, hogy mindössze egyetlen generációt élt meg a konstrukció, szívesen vettem volna ugyanezt a felfelé szóló hangszórókkal, mondjuk egy Ryzen 5850U-val.
    Fun fact, ezt éppen a T480s-emről írom... :)

Jut eszembe, nálatok nem bohóckodnak a sima USB-C dokkokkal az AMD-s T14 G1-ek? Mióta lefrissítettem, általában áramtalanítás után indítva a billentyűzetet sem látja a dokk, nemhogy a monitort. A már bekapcsolt géppel kell egy dokk áramtalanítást csináljak, hogy észhez térjen legalább a billentyűzet, és miután bebootolt, win10-ben már van kép meg minden. Két (egyforma) dokkal is csinálja, és a T480s-el sosem volt ilyen gondom ugyanezekkel és bootolás után és újraindításkor, alvásból ébredéskor is minden tökéletes. :F Még azon gondolkoztam, hátha egy BIOS reset segíthet.

Új hozzászólás Aktív témák