Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
Surfym@n
üzenetére
Álomgép, tényleg, minden cserélhető szuper hűtés, viszont batár nagy. Egy chrome citizen tatyóm van amit nem szeretnék lecserélni, úgy érzem a gép nem férne bele rendesen, és akkor még nem beszéltünk minden másról ami nálam kell hogy legyen.

Ezen túl megláttam a tápot és eszembe jutott hogy anno PTSD-m volt a 18" es Alienware gépem tápjától a 330W os delta táptól. Konkrétan nehezebb volt mint az akkori 12" es macbookom tápostúl adapterestül
Ha vittem azt a gépet valahova 2 táska volt nálam mindig, az egyikben csak a gép a másikban meg minden más. 
Sokat írjátok itt a dokkolhatóságot, ne köpjetek le, tényleg nem értem kristálytisztán:
Mi a sellingpointja egy dokkolónak? Mármint a GPU-s megoldást értem, de miért jobb egy batár asztali amire ráteszik a gépet, mint mondjuk egy TB3 as dongle?
FoxiestFox!
Igazad lett!
Le fogtok köpni, megérdemlem, de egy 2012 es retinás macbook pro 15" et kukáztam. Miért? Szép vékony, tudja a 6 órát, és szerintem ilyen 30mp es képfeldolgozáshoz, esetleg 1080p-s vágáshoz még full jó. 4 mag, 8 szál, gt650m 1gb. 512SSD 8GB ram. A ramtól picit félek hogy kevés lesz, remélem nem nagyon fogom észrevenni hogy a gép az SSD ből swappol. De a legnagyobb sellingpoint a retina 2880x1800 as IPS panel, valamint a kiváló anyaghasználat! Sikerült kifognom egy magyar billes, új akksis masinát, most értem haza vele. Ezeket a sorokat már arról írom. Dobozos, teljes tartozékos, 2db töltős. és a büdzsém 25%-a még szabadon!
Belefér még egy kalibrálás is, és meg is érkeztem!Viszont nem hibátlan a konstrukció. Egyrészt pokoli forró, másrészt fülsüketítően hangos ha kinyomom a szemét. Mondjuk ez az összes 15" es macre igaz ever
Sajnos ezzel dolgozni kell, kapni fog a gép folyékony fémet, valamint szeretném ha a hűtést ki lehetne vezetni a gép alsó részére. Picit sütni fogja a családi ékszereimet ha dolgozom vele, de lagalább halkabb lesz egy picit, valamint nem térdel le a gép. 
Mit gondoltok, rossz döntés volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha vittem azt a gépet valahova 2 táska volt nálam mindig, az egyikben csak a gép a másikban meg minden más.
Le fogtok köpni, megérdemlem, de egy 2012 es retinás macbook pro 15" et kukáztam. Miért? Szép vékony, tudja a 6 órát, és szerintem ilyen 30mp es képfeldolgozáshoz, esetleg 1080p-s vágáshoz még full jó. 4 mag, 8 szál, gt650m 1gb. 512SSD 8GB ram. A ramtól picit félek hogy kevés lesz, remélem nem nagyon fogom észrevenni hogy a gép az SSD ből swappol. De a legnagyobb sellingpoint a retina 2880x1800 as IPS panel, valamint a kiváló anyaghasználat! Sikerült kifognom egy magyar billes, új akksis masinát, most értem haza vele. Ezeket a sorokat már arról írom. Dobozos, teljes tartozékos, 2db töltős. és a büdzsém 25%-a még szabadon!
Belefér még egy kalibrálás is, és meg is érkeztem!