- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
válasz
vicze #109797 üzenetére
Szia, ismet zavarnalak (elnezest az ekezetek hianyaert). Roviden: T14 AMD, touchpad. Ugye a 18363-as verzioval nem mukodott sehogyan, uj es regi driverekkel sem. Felraktam Lenovo Restore-bol a 20H2-t, azzal kivaloan ment (a teszt egyszeru: mukodnie kell a 2 ujjas scrollnak). Itt minden telepites automatikus volt, a driver es a Store-os app is ugye.
Ezzel viszont agyonvagtam a ceges installt, de a kollegam rendes volt, es deployolta a 20H2-t a megfelelo modszerrel (MDT) - es ismet nem megy a cucc. A driver ugyanaz, ami neked, Store-bol app felrakva. Probaltam az osszes regi verzioju drivert torolni, regi app-maradvanyokat torolni, ujra felrakni szamtalanszor, de csak akkor tudom "alaphangon" hasznalni (2-ujjasan tehat sajnos nem), ha rollback-elem a drivert, es a MS drivere van fent.
Megnezned nekem, hogy a Store-os app nalad milyen verzioju? Ami elerheto a MS Store-ban, az a 19.5.19.55. Latom, hogy a MS Catalog-os Synaptics driver csomagban is benne van a 2 app (touchpad + point), ezeknek a verzioja 19.5.19.67 (azaz, ugyanaz, mint a driver-e), de ezt nem tudom felrakni ezekbol a file-okbol, mert lejart a certificate-je augusztusban (es nem sikerult visszaallitanom a datumot - lehet, hogy ugy menne).
Mivel tudom, hogy volt mukodo kombinacio, ezert nem adom meg fel, meg hat maga a gep nagyon kene mar - kulonben mar regen visszakuldtem volna a fenebe, de legalabbis egy szervizelesre. Koszi elore is! -
meri
aktív tag
válasz
vicze #109797 üzenetére
Köszi szépen, hogy időt szántál erre. Igen, céges, és ezek alapból fent voltak, mind a driver, mind a Store-os beépülő app-ok, és a tisztogatás után én is felraktam újra. Driver verzió stimmel. Szerintem is a Win verzióval lehet gond, ill. a Win és a driver-ek verziójával - megpbálok régebbi Syn drivereket az MS catalog-ból, ill. engedélyeztetni a Win frissítést (nem igazán tudom, miért van titva, a mostani gépemet simán engedte a 2004-esre upgrade-elni).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15.6"FHD IPS (144Hz) Intel i5-12450H-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-NVidia RTX 2050 4GB GDDR6!
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest