-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Értem, hogy a konstrukcióról beszéltek, ha tényleg így van az egy elég durva konstrukciós hiba valamelyik oldalról.
Még egyszer én kizárólagosan az új mechanikus dockról beszélek, a kábeles megoldások nem érdekelnek egyáltalán ott túl sok a variációs lehetőség, felesleges velük szórakozni/szenvedni.
Hát lehet nem találkoztál vele, de az alsó csatlakozós dockkal azért volt probléma bőven. pl. T460s és T470s billeg rajta, dokkolón használni a laptopot lehetetlen konkrétan.(Egész pontosan a Pron billeg az Ultrán nem.) Illetve egyszerűen túl sérülékeny volt és volt hogy egyik vagy másik oldalon sérült a dock csatlakozó, ez nem csak Lenovo, de Dell és HP-ra is jellemző. Lassan 15éve használom őket össze vissza láttam sajnos csúnya dolgokat. Érzésre és használatra az Lenovon új mechanikus dockja sokkal jobban tűnik számomra eddigi tapasztalataim alapján.
Abszolút nem értem a problémád ezzel, tök egyértelmű:
Én mindenképp USB-C töltő pári maradok, mert rengeteg mindent leegyszerűsít számomra.
Gondolkodj úgy, hogy a 3:2 az 15:10, gyakorlatban nagyon kicsit a különbség 16:10-hez képest, de főleg kis kijelzőn nagyon számít azaz extra magasság. Pixel C-n használom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe gar
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- Lenovo IdeaPad 3 Misty kék (i3-1135G7 16GB DDR4 512GB SSD 15,6" FULL HD Intel Iris Xe
- Dell XPS L501 alkatrésznek vagy javításra
- Dell inspiron mini 1010
- Lenovo ThinkPad L470 i5-7200u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD Full HD kijelző
- Asus ROG Zephyrus G14 AniMeMatrix + Logitech g pro eger + eros laptop huto + gamer controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest