Hirdetés
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem, nem azt írtam, hogy eredetit fogok venni. Azt írtam, hogy miért tettem fel az eredeti kérdést, mert a kolléga válaszából az jött le, hogy az eredeti is olcsó, akkor minek kérdezek ilyen hülyeséget a topikban, meg meglepett, hogy az eredeti sem drága, mert én min. 2× ilyen drágának képzeltem el reálisan, akkor még nem ellenőriztem az árakat, mivel nem tudtam mit kell venni, addig meg nézelődni sem kezdtem el. A „3,5k az eredeti az aprón" ettől még mindig nem jelenti azt, hogy az utángyártott kerülendő, csak azt, hogy az eredeti sem valami drága. Pont az volt a cél, hogy elkerüljem azt, hogy „jajj, késő bánat”, „rosszat vettél”, „ez köztudott, hogy nem szabad”. Már pedig pont ebbe futottam bele, hiába kérdeztem előre. Ha mindjárt azt írjátok, hogy az utángyártott sürgősen felejtős, abszolúte nem éri meg a kicsi összeg spórolását, akkor világos lett volna, mint a nap, és még véletlenül sem jutott volna eszembe nem eredetivel kockáztatni. Mert itt valóban az a lényeg, hogy felejtős, mert minőségileg kritikátlan szutyok, a gépet is tönkreteheti, nem az árkülönbözet a lényeg, akkor is gyárit kéne venni, ha 2-3× olyan drága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Titan Quest II
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő