- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
darvinya
üzenetére
Akkor azt mondod, hogy adjak ki egy gépért 20+ eFt-ot, ami hirdetésben szép és jó, de otthon kibontva ugyanilyen döglött.
Vettem egy W500-at, kb. 20k és posta árban. Hirdetésben szép és jó, de otthon kibontva derült ki, hogy egy szép takarítás után szinte tényleg alig volt rajta karc is. Legnagyobb felbontású panel, nem kidöglős GPU, újabb sorozat, szinte csak egy SSD-t kért és még rendes használósnak is simán elmegy 1-2-3 évet.
Én kértem rá 24 óra garit, minden teszten és általam ismert errort kihozható módon megtoltam. Köszönik szépen, 1,5 éve működik a gép ahova került és örültek, mint kutyula a farkának.
Ilyen az a sztori, amikor nem a falnak akarunk menni fejjel.
Ami tényleg jó gép, az pontosan 40eFt-ba kerül, az összes többiből pár dolog hiányzik, de hirdetés kép készítéskor benne van.
Tehát otthon kibontáskor 1/2 arányban lesz jó.
Hát basszus nem tudom milyen mennyiségben veszel gépet meg honnan, de akkor szerintem neked nem való ez a buli. A jelenleg is írós x230-am patika állapotban 256GB SSD-vel volt ennyi, egyetlen baja az IPS-en a 3 folt. Új magyar villbillel, i5-el etc. ami kell. És ez volt így 40 guriga. Lehet meg kéne próbálni valami rendes forrásból vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest