Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz HSM #101804 üzenetére

Az nem semmi. Van olyan masszív. Érezzük milyen mélyen vagyunk? Én igen, a seggemet veri a pokol tüze, annyira mélyen kutatunk már. Akkor fejlécre: itt fele olyan konfigos és dupla annyiba kerülő gépeket méregetünk össze lassan. Az kezd ciki lenni, nem?

Nem, nem T42 volt. Ezt sajnos még a T420-addal egykorú, sőt, fiatalabb HP-k is tudták. Biztos vagyok benne, hiszen ilyen gépet hoztak be hozzám már :B
    Csúsztatás. Senki sem írt izomból ütést.

_adaml21_:

Na ez az a pont, ahol az érvelésed már teljesen érzelemvezérelt, és alapokat nélkülöző. Azért egy T460-T470-T480 még mindig nem említhető egy lapon semmilyen konzumer laptoppal, ha csak a legalapvetőbb dolgokra gondolunk, mint 180°-os zsanér, bill túlfolyó, recsegésmentes illesztések, anyaghasználat, stb.

Jahj, csacsi öreg medvém. Ha te tudnád mennyi recsegős business class és zsanérhibás Lati megy át garin manapság :B Kijelző körüli keret az fogy úgy, mint a K53-nál. Az pedig az ipar mélypontja volt. Ha alapokat szeretnél, adok. Több doboz alapja van az érvelésemnek darabokra szedve.

Én még emlékszem azokra az időkre, amikor az egész egyetemi évfolyamom Dell Inspiron N5110-et vett egyetemre a 2010-es évek elején, mert 200 alatt kinált kórájhetet, meg Geforce VGA-t, szörnyedelmes idők voltak Ha böngészőben megnyitottál 4 lapot, már akkor throttingolt az a szenzációs hűtéssel rendelkező i7, na de az i7, az i7

Mindenkinek elmondtuk. Tesztben is, topikban is, boltban is, szervizben is, hogy ne vegye őket. Én akkor kezdtem dolgozni bent, meg egyetemet is akkor kezdtem. Mérnökinfón egy sorban 10 ilyen szutyok volt. Nem értettem miért vették. Semmi értelme nem volt. De volt, jóóóó sok.
    Amúgy talán a Dell történetének legszutykabb notija volt, de a plakátok és reklámok megtették a hatásukat, irgalmatlanul sok lett eladva.

Új hozzászólás Aktív témák