Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ami külön szép a dologban, hogy még azt sem írják oda, hogy Ubuntura való. Nem hogy olyasmit, hogy azon belül is melyikhez. A disztró tárolóját használni meg ugyan tényleg a legjobb, csak nem mindig. Nekem például egy Radeon HD3650-es T500-am volt sokáig, amihez bajos volt a megfelelő driver beszerzése. Volt, amivel hibákat produkált, máskor a teljesítmény volt rossz... Végül egy külső tárolóból halásztam össze a MESA-t (vagy annak valami módosítását, már nem rémlik pontosan). Nvidia terén meg azzal vagyok meglőve, hogy a disztró tárolójában csak a régebbi driverek vannak fent (390 és alatta), amik hagynak némi kivetni valót. Az újakkal (415 felett) nincs gond, csak ezt megint máshonnét kell beszerezni, és akkor még mellé kaphatsz ilyen ajándékokat is, mint a kivégzett grafikus felület. De ez már inkább egy Linuxos téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi