- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Ez X300-ba valo?
-
soldi3r
veterán
T szerias "s" verzios gepeknel nem mindegyikben van dedikalt gpu? Rabukkantam egy uj T420s-re, de eleg verszegenyre sikeredett a leirasa.
-
soldi3r
veterán
válasz
HardRic #60458 üzenetére
Mi az, hogy ledobja magarol a windowst? Ha linuxszal megy, akkor nem hardveres gond. Win telepites utan elso dolgom egy antivirus telepites lenne, meg a netre dugas es a driverezes elott.
Esetleg valamilyen ertelmesebb antivirus rescue CD-t lefuttatnek rajta amikor mar nem kapcsol be. Erdekes jelenseg. -
soldi3r
veterán
válasz
spyspyspy #60440 üzenetére
Akkor ha X200-hoz nincs slice battery, abban az esetben nem tudsz mit kezdeni vele.
Uj akku, proci alulfeszeles, hdd csere kisebb igenyu ssd-re, huto takaritas es pasztazas, hogy minel kevesebbet menyjen, LEDes kijelzo csere, az valamivel kevesebbet eszik. Ezekkel nyerhetsz nehany percet.
Ha keves, akkor uj gepet kellene nezned, X230-hoz biztosan van slice battery. Illetve az Elitebookokrol tudom, hogy sokat tudtak akkuidoben. -
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #60364 üzenetére
Probalkoztam, de a ceges gepen nem tudom osszehozni az exchange szervert a linux kliensekkel, ugyhogy ott marad a win7.
Teljesen atalltam smplayerre, windowson is. Ugy vettem eszre, hogy gyorsabb, a feliratot alapbol betolti, megjegyzi hol hagytam abba a videot.(#60354) btudos, X230-nak az express card a gyenge pontja.
-
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #60225 üzenetére
Sajnos sosem voltam alma fan, tularazottnak tartom a termekeiket.
Az en szemem is eleg erzekeny, de az X230-nal mar nem igazan latom az X200 fele vibralast.(#60228) Dhampir, Bocs, de az azert nem volt egy bolcs dontes
(#60236) Dhampir Mar nincs akkora kulonbseg, mint regebben. Nehany eve X200/E6400 parosnal meg lehetett hallani a kulonbseget. Most, X230/E6330 kozott ezt igy mar nem mernem kijelenteni.
-
soldi3r
veterán
Ez igaz? Ilyen van? Az oke, hogy van IPS, de az is 1366x768.
-
soldi3r
veterán
válasz
VegyesTamás #59990 üzenetére
A 8.3 mar jo lehet
-
soldi3r
veterán
Ha mar igy szoba kerultek az SD kartyak, valahogy az X230-nal az EC slotba lehetne SSD-t vagy kartyaolvasot szogelni? Igazabol az erdekel, hogy mire lenne kepes. Esetleg egy XP hasznalhatoan elfutna rajta?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #59667 üzenetére
Van masik is?
Egyebkent az mar workstation.
Egyebkent ha az Y szerias Ideapadra gondolsz, szerintem elobb teszik le a kanalat hasonlo terheles alatt, mint a W. -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #59611 üzenetére
Hja, igen, itt vannak az egyeni kulonbsegek. 512gb-on mar en is el lennek, de az megmasfelszerezi a gep arat. Valoban jonak tunik az E7240, kar, hogy a 6-os sorozatbol nem terveznek 12"-ost. Nalam alapfeltetel a dokk, kis meret, jo vga, hdd+ssd kombo, trackpoint. Itt igazabol csak az X230 marad talpon.
-
soldi3r
veterán
Nem is olyan biztos, hogy sokkal dragabb. A napokban szamoltam egy csoves hazat, 4mm-es alubol, szalcsiszolva, eloxalva. Az anyag kb 10k, elox 4-5k, ha gepmunkat is fizetni kell, akkor also hangon 25k csak a haz.
Ha 40k korul kijon, hogy csak a kartyat kell beletolni, akkor az annyira nem rossz. Persze lehet egy ESD zacskon is tarolni -
soldi3r
veterán
válasz
ro_bert17 #59429 üzenetére
Nem lustasag kerdese, nem jo megszokni mast, na meg mindenki azt hasznal amit akar. Csak egy lehetoseget emlitettem. Ez a baj a win8-cal is, de sokan nem eszik meg amit eletesznek.
De ez nagyon fugg a felhasznalsi terulettol. Emiatt en sem tudok elszakadni a windowstol teljesen. -
soldi3r
veterán
Mitol lehet, hogy a gpointing-device-settings csomag, csak az elso ujrainditasig teszi a dolgat?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #59236 üzenetére
SMD, es milyen szinu lesz?
-
soldi3r
veterán
válasz
Colonel993 #59153 üzenetére
Ez X220/230. Az X200-nal ahogy fentebb irtak.
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #59114 üzenetére
A kekhalal kepernyojet erdemes lett volna megnezni akkor. Esetleg ezen atfuthatsz.
-
soldi3r
veterán
válasz
Colonel993 #59012 üzenetére
Mi a kulonbseg ha kikapcsolva vagy bekapcsolva toltom?
tök fölösleges benne tárolni mint ahogy kivenni is, ha mukodik a Power Manager.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #58660 üzenetére
Szerintem inkabb az arra es a garancia mennyisegere fogyelj. 2 SSD kozott meg SATA2/3 valtasnal sem veszed eszre a kulonbseget. Intel, Samsung, Crucial jo lehet.
-
soldi3r
veterán
Jo reggelt!
Hatizsakot vennek a Case Logic melle. Mivel ez eleg kicsi, valami extra nagy meretu kellene, 1 laptop reszere. Targus Drifter 2 16" esetleg van valakinek? Lenovobol nemigen talaltam ekkora meretut. -
soldi3r
veterán
A 30-as szeriaban levo 4 polusu jack foglalatot probalta mar valaki hasznalni a normal kiosztasu 3 polusuval fejhallgatoval? Nincs itthon 3 polusu fulesem, viszont vennek egyet. Volt valami vackom, ami nem mukodott csak monoban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest