- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Jézusom, lehet teljesül az álmom és lesz egy bűnmocskos leharcolt x220-am
Jahj milyen szép lenne. Már el is terveztem, hogy eltöröm a fedlapot is és lesz benne egy lyuk, az túl épnek tűnik. Remek-remek.
-
Tikakukac
titán
válasz
iampeterteac #74122 üzenetére
Hát ha csere és nem akarsz eladni-venni-eladni-venni akkor T400. Egyszerűbb az élet minden fluid, nincs gond semmivel. Addig meg ram csere hát nem tudom, ahogy kiadja, lehet cserélgetni sorban nem feltétlen egyszerre mindet.
-
Tikakukac
titán
válasz
iampeterteac #74118 üzenetére
2 slot esetén
DDR=1GB
DDR2=4GB
DDR3=8GBEz így kb a szint ami belefér. 8GB DDR2-ből is marha drága, DDR3-ból 16 dettó és főleg mi a fenének. DDR-es gépek meg nem feltétlen csak ram miatt halnak el, szimplán gyengék, oda kell egy gépcsere és micsoda élet lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
iampeterteac #74116 üzenetére
1 van/volt aprón, gondolom nem művészet.
Kérdés inkább mennyire éri meg kergetni a 2GB-ot ramot egy ilyen gépbe.
-
Tikakukac
titán
válasz
iampeterteac #74114 üzenetére
Gyanúsan alacsony ergo miért veszel helyben itthon? Nem olyan csoda dolog egy ram, hogy ebay kelljen hozzá.
-
Tikakukac
titán
Próbáltam szójátékosat játszani, nem jött be.
Lehet roppantani össze a zsanéron meg lehet trükközni is, találékonyság kérdése az egész.
Egyébként az ilyenek vége kivétel nélkül szopás, tehát csere. Mondjuk a 7k-s zsanért sem venném meg, mert ezt is eljátszottam igaz nem volt jobb az OEM-nél.
-
Tikakukac
titán
válasz
sbazsi #74004 üzenetére
Alapból amit a rendszert ad az nyer, ezt Dellből tudom. És ha van papír, akkor a papír üt mindent, mert a kiszállítás és az eladás között brutális idők telhetnek el, akár 1 év is. Simán. Szóval bemész és megcsinálnak mindent, elviekben pedig a netes bázisba is át tudják firkantani helyesre.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #73983 üzenetére
Konnyektor a fosos.
-
Tikakukac
titán
válasz
somasz #73966 üzenetére
Rendeltem már mindenfélét, SLB helyett T végűt vennék, de szerezni kb, lehetetlen, amit sikerült az tényleg jó volt, de abból több nincs, innentől kezdve meg kb. hát ne legyen backlightos meg ghostos meg főleg pixrlhibás imádják azt is eladni hibátlannak meg a TN-t is.
-
Tikakukac
titán
válasz
somasz #73964 üzenetére
Hogyne lehetne ugyanazon a kódnéven. Meg még ott vannak az LT-k is meg a revíziók meg a mindenféle egyéb dolgok, remek szórakozás
Jha igen meg a keretek, az is élmény.
Nem fejtem ki, egyszer már leírtam mekkora ocsmány ez az egész kódnevezés meg az eladók, 7-8 visszaküldött kijelző után már örülök neki, hogy végre stabilan tudok rendelni én is normálisat. Végre visszajött 200k-nyi túlfizetésem is, szóval szépen most már hetente behozok 1-et
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Mohhoj1986 #73942 üzenetére
Alfánál mindig van kint pár, újban ahol fixen van az a Smart. Minden más attól függ, usanotebook is tart olykor 1-2-t kint, de ezen kívül passzolom, kisebb gépek vitrinben vannak a laptopszalonban is ha épp nem kíván rá valaki és veszi meg.
0% THM ilyenekre kizárt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #73885 üzenetére
Hülye vagyok, adatmentés is egy rakat pénzért megy. Nem akkor ez így csak jó, kivétel ügyfél, de hát ő fizet nem én, a fizu így meg úgy is megjön
HSM: Mindig is érdekelt: mi a hulladék HDD? Mert, hogy van az RE4 asztaliban, okés az egy szint. Notiban mi a szint? Olyan 100-150HDD lehet átlagban ami kipörren egy hónap alatt, de tökre teljesen mindegy milyen rajta a matrica, úgyis 2/3-a refurb.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73818 üzenetére
Eddig megkímélt a sors tőle, hogy ilyeneken ábrándozz.
HSM: Voltak jobb korszakaik elviekben most megint az lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #73807 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok hülye. Nekem totál nem jön be a HP mostani portfóliója.
-
Tikakukac
titán
De zokognál. Ezt onnan tudom, hogy U2414H mellett is néztem és sírva fakadnál, mert amit te feketének hiszel az sehol sem fekete.
Az, hogy nem zavar, na az a szubjektív. Az objektív meg az, hogy feketében rommá lehet verni. Ha akarod ha nem.
Tablet és teló totál más, az nem egy 24-27"-os felület.
-
Tikakukac
titán
A milyen a kérdés mindig. Küldtem én vissza Dellnek UZ2715H-t, hogy srácok ebből hiányzik a fekete de amúgy aranyos. A kalibrált meg IPS meg Dell nem garancia semmire, nem véletlen van meg ez a krahács még mindig.
soldi3r: Öröm hallani, hogy mire egy rakat hulladék lett a TP már tudnak bele kijelzőt is adni
-
Tikakukac
titán
Szög. Oldalról látszik nem ugyanaz a szög. Én is most készítek ehhez kalitkát, amire lehet lapolni a fedlapot és mindig pontos lesz.
Egyébként: oké, okés, mondjuk inkább ez mint az, rendben. De min is nézed most ezeket a képeket?
Ezzel többek között ez a baj. Mert nagyjából én reálisan azt látom amit tényleg kéne legalábbis remélem nem véletlen raktam ki annyi suskát asztalra egy monitorért mint más a komplett gépéért, viszont egy hulladék képet hulladék kijelzőről megmondani, hogy kicsit jobb...na és akkor ugye visszatértünk ugyanoda, szépen kell azonos profil és egymás mellé letenni őket. Ez eddig a legjobb. -
Tikakukac
titán
Kapaszkodom. LG és AUO van bennük egyformán fos mindegyik.
Hát ha ez korrekt betekintési szögű és nem folyik rajta a szemed, akkor bitang sas szemed van. Igen ez egy T420 panel és igen ez az a panel mint kitúrtam ami a tiedbe is van. És a T430 is ugyanilyen hulladék. Itt heverész egy 130k-s fos Asus, ezeket a nem létező szögeket és színeket ez is tudja.
Egyébként az AUO pont a leghulladékabb szerintem a panelgyártókból, az üzleti gépek pocsék (mint ez is) kijelzőinek többsége tőlük jön. Toshi-LG-Samu-Boe mindegyikből voltak már érdekesek és szépek, tőlük szinte semmi.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Apollyon #73618 üzenetére
Okádék felület, kicsi is, pontatlan is, borzalmas.
Van még abba is IPS. Az más kérdés, hogy kiszédülök az ablakon olyan áron az is.
HSM: A chip maga nem ad ki hangot. Ez olyan, mint az Intel DVI 2k felbontása. FHD felett nem ad ki, mert nem ad ki. Ha 200k-s kábeled van akkor sem.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Apollyon #73505 üzenetére
Zoknipóc az régebbről van
Rakhatsz rá bármit. Itt alapjában véve annyira fájt a gép minden része, hogy nem. 2530p alakult, de x200 mellett megint kuka, x220-ig 12"-ban csak TP. Utána meg inkább Dell. HP nekem még mindig nem adja ki pedig most nagy a borlás velük, nem akarja a szívem.
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
Menj be anyámékhoz és kérdezd meg tőlük min tolnák át azt a tízezer oldalakat amiket kiokádnak magukból havonta. Hát nem lesz abban sem 16-os sem 9-es vagy 10-es szám
Na itt már 2k felbontáson, na ez igen. Ide kifér 2 oldal frankón egymás mellé és még látod is a pixeleket ekkora méretben. Csak elég kevesen használnak ultrasharpot ezekre, pedig innen indítanám a felhasználást a grafikusok mellett ugye.
-
Tikakukac
titán
Rudi írt, hogy van-e valami olyasmink amit akarunk a TP Mestertől kérdezni és mondjuk nem a billzet meg forma kombó, hanem inkább valami tényleg megdolgoztató.
Én kijelző és szoftver oldalon kérdezném, hogy miért ekkora fos mindegyik és miért csak most raknak jobb paneleket a gépeikbe. Más?
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73308 üzenetére
Passz, nekem van egy ugyanilyenem csak magyarban, de ezt nem akaródzik eladni, pont azért mert nincs belőle
-
Tikakukac
titán
Igen, ezt a disznóságot úgy hívják, hogy nuku GPU gyorsítás és mindent prociból FHD-ban magas bitrátával.
Indavideó for ikzempöl, aki Totalcart akar HD-ban nézni tudja miről van szó, nem véletlen, hogy az asztalim jellemzésének első pontja az volt, hogy végre abszolút döccenésmentesen vált minden videó HD-ra oda és vissza még TC adásoknál is.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73270 üzenetére
Az első gép amin HD-n mindent tudtam nézni 4710HQ procis noti volt
Youtube persze még optimális elviekben mennie kéne. Elviekben ez fontos.
-
Tikakukac
titán
1. 1,7kg-ot mért noticsekk, én is akörül mérek mint ők, hitelesek. Ez 9 cellával volt ofc.
2. Ott körül van, de nem milipontosak az szinte biztos.
3. Hát lehet cserélni. Kell egy másik olvasztós proci egy forrasztómester és akkor meg van oldva. Akár 5%-ot is nyerhetsz összesen egy talicska pénz befektetésével. Már a gondolat sem ér meg többet.
4. Hasonlóan gondolatban is meghalt dolog. Ez nem asztali, nyilván ha 6 tonna rezet meg ónt beleforrasztasz lesz olyan, hogy valamit oldasz és lépsz mittomén 1 szorzót fentebb. Ugyanúgy halott. Ez olyan, mint a 10 éves vidkarit húzni, hátha jó lesz az. Nem lesz. -
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Na gyerekik feladom. Tényleg. Vannak jól szerelhető gépek, okés, hát vannak. Láttam már párat, meg nem olyat is, törtem én is Z500 alsó lapot, tudom milyen az, a szervizesünk is tört 2-t is, az a legenda szint felénk.
Kaptam egy 15"-os Pro-t, folyadékos, nézzem meg, aztán küldjem szakihoz. Tehát, hogy alaplapot, életben nem látott gépből ki és berakni 10 perc alatt atomkényelmesen...kész. És dolgozik alád minden, annyira adja mit hova miért. Na ez az amikor tényleg sírok, mert ez egy "koszos Mac". Le lehet akasztani a példát, és itt nem a másolásra gondolok, hanem az átgondoltságokra. Kedves TP bácsi.
-
Tikakukac
titán
Általánosságban tudok beszélni. Havi 3-4 új gépet kapok, nagy részük Linux alapon jön ugye gyorsan Ubuntu fel, film be lefut, Win át, lefut és kész. De már untam szoktam is hagyni. Egyszerűen nincs semmilyen energiatakarékos megoldás rájuk. Mac és Win esete. Ott nyugalomban 2W bukó volt nem is tudom melyiknél, terhelve még kicsit több is. Ha nem arra van kitalálva a rendszer akkor buherálhatja mindenki otthon.
-
Tikakukac
titán
Súly és méret: szedd ki az összes nem egyforma dolgot. Mérd le. Én x200 és x200s esetében megtettem. Kijött valami 10 deka alatti dolog, de vastagon, még talán 5 deka se volt.
Minden más: ahogy érzed. Volt nálam is nagypaneles x200. Hulladék volt ugyanúgy. Király a felbontás, tényleg, csak ne lenne maga a panel kuka. A többit te érzed, valszeg mire találsz egy jót, addigra x220-at kapsz IPS-el. Azon látható amit csinálsz ezen meg nem.
soldi3r: Laptopnál van billzeted, touchpad, specifikus drivereid tonnaszám, akksid, wifid, BT-d, teljesen kötött hardver.
Asztaliban nincs. Ezért PC-t mióta Intel alapú a dolog tudsz kopp MacPro-t építeni, de laptopban ha megpusztulsz sem tudsz olyat csinálni. Nem véletlen nem erőszakolok laptopra OSX-et és nem véletlen építettem direkt almához passzoló hardverekből asztalit. Amin a Win ugyanúgy tökéletes, csak nyertem vele még egy rendszert. És lőn boldogság. -
Tikakukac
titán
Nekem jobban fáj a görcsölés, mint pár fejbekoki. Az idegeim nem bírják a dolgokat, a test az csak hüvely, ugye.
Garira értettem. Abban van tapasztalatom, úgy 1-2 méter közelségből kb
hcl: Azért felejtetted el, mert nincsenek is. Na ez a legrosszabb, amikor már win alatt is annyira herélés van, hogy az ilyenekre felkapom a fejem.
SU az jah, sys update.
-
Tikakukac
titán
Ez egyszer sem fér bele. Anno koliban minket is csak egyszer vertek meg nagyon mikor beköltöztünk, de az sem nagyon fért bele. Kibírtuk, mert nem rinyapinák voltunk és én sem úri környéken nőttem fel, de azért na.
Szóval működjön az is, meg menjen minden más is, de pöccre. És ha nem carry in gari van akkor az menjen le 24 max 48 órán belül, ne rendelgessenek semmit. Ha Dellnek megy, menjen itt is.
-
Tikakukac
titán
SU. Nem buzis, nem ilyen óóó hát azt felrakom így meg úgy. Működő, úgy mint régen. Na ha ez megvolt, tárgyalhatunk. Az a baj, hogy sokan elviselnek dolgokat, mert hát ez ilyen, nem nem ilyen, marhára nem ilyen. Ha egy gyönge konfigért fizet az ember gémer csúcs gép árat akkor azért anyagokat, szoftvert és supportot akarok, nem lóf@szt, meg azt, hogy én programozgassak itthon meg pöcsöljek.
Csak ezt itt használtaknál kicsit necces leírni, míg egy új gépnél leírhatom. Ezért mondjuk kedvelem a munkám
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest