- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
atomanti19 #78049 üzenetére
Ha tapipad szempont akkor bukó.
-
Tikakukac
titán
Ez úgy működik, hogy ezt mielőtt baj van kell kiírni. Ha van recovery partíció arról lehet bootolni. Meg ne kérdezd hogyan és ennél menne-e. Többek között mert ez TP topik, másodkörben ne akarjátok már azt a bizonyítottan kémprogis! rendszert felrakni. Komolyan, ha valaki 1 bites akkor ezt fogja már fel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dalion #77972 üzenetére
Tippeld meg: ha már a win8.1 is szenvedős akkor a win10 milyen?
Üzenem mindenki másnak: üljön a seggén mindenki. Majd 3 hónap múlva kiderül mekkora szopás. Tippre beledöglünk majd annyit fogunk szoftverezni és gépet újrahúzni, mert nem lehet másként megoldani az anomáliákat.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77943 üzenetére
Nagy proci kellett hát tessék
-
Tikakukac
titán
válasz
Sinter 008 #77572 üzenetére
Sinter 008: Küldd meg hővel és bekapcsol, ez GPU hiba. Az, hogy akkor még bekapcsol szerencsétlen ha rádugod pont nem sokat jelent, ha a gép jó akkor bootolna, ha nem akkor mindegy.
HSM: Hát i-s prociról volt szó, azért vontam a szemöldököm.
-
Tikakukac
titán
válasz
Sinter 008 #77570 üzenetére
Ha billentyűzet gondod lenne, akkor nem állna le miután lehúztad a csatit hanem menne tovább.
Neked T61 bajod van. Ez pedig klasszik GPU halál, gondolom nvidiás.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #77567 üzenetére
Miért hiányzik? Ne mondd, hogy érzed mert falnak megyek
Teljesen más az egész.
-
Tikakukac
titán
30k-ért pixelhibás AFFS-t?
Húha akkor minimum 40k-ért kellett volna adnom a hibátlant eddig nem 30 alatt
Igen ez még kér invertert és szalagkábelt is.
Fekete pöttyöt ha nem fogod össze akkor visszaragad, de kis random ragasztó és kész.
Ezúton üdvözlöm a kollegát akinek majdnem hoztam egyet legutóbb és nem is jelentkezik be azóta és elérhetetlen. Ülhetnék itt nagy szemekkel, sohasem értettem meg az ilyen síkokat. Hatalmas mák, hogy épp nem volt fölös pénzem hozatni aztán beparáztam és nem is kértem.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77453 üzenetére
Hát legyünk tök őszinték. Nálam rendesen járnak az új gépek és azért marhára nem olyan. Akksiban sem meg semmi másban sem. Eléggé becseszne ha olyan lenne egy új i5-ös meg i7-es mint egy erősebbb core2 akár.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77361 üzenetére
Hát marad ez bezony.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #77358 üzenetére
Ez is valszeg az a tétel amivel nem foglalkozunk vagy igen és lenyeljük. Nekem már rengeteg ilyen TP alaktrészem van ilyen státuszban.
-
Tikakukac
titán
válasz
kukacosalma #77295 üzenetére
Ha villanásokat akarsz stroboszkóp. Ha azonnali műveleteket akkor nem tudom, nekem a 4670k mellett sem villannak a dolgok. Ez talán csöppet erősebb a T400-nál. Kicsit.
-
Tikakukac
titán
válasz
kukacosalma #77288 üzenetére
Apró kérdés, mert van nálam 1 kupac SSD még mindig és nem merek írni róluk semmit mert a hüyle én leszek. De azért: mivel fogsz kihasználni 200 megát? 2 vinyóról másolsz be USB3.0-n a gépre adatokat?
-
Tikakukac
titán
válasz
NonPiskóta #77223 üzenetére
Ezen belül ez lehet vagy 3 altípus, én sem viccből bontom ki a kijelzőket, mert nincs jobb dolgom elhiheted.
-
Tikakukac
titán
válasz
diobioesz1 #77110 üzenetére
Töredelmesen bevallom, olvastam de nem bírom értelmezni egyben az egészet.
Kivonatosan dobd be akkor mit csinál és mit nem csinál és mivel.
Egyébként meglepődnél, hogy van olyan hibás HDD amin minden teszt átmegy, 100/100-as és minden szempontól tökéletes. Kis hiba: fele olyan gyors mint egy másik ugyanolyan. Szakik véleménye: passz.
Szóval na. -
Tikakukac
titán
válasz
diobioesz1 #77106 üzenetére
Hát ha HDD cserével is ilyen dolgok vannak, akkor ott a lapban bújik valami. Lapcsere ha azzal jó akkor mehet is a gép valahova ahol kidiagnosztizálják.
-
Tikakukac
titán
válasz
diobioesz1 #77102 üzenetére
Erre az esetre mondanám, hogy ott disznóság van bizony.
-
Tikakukac
titán
válasz
dellfanboy #76851 üzenetére
Hát, akkor kérj pénzt, mert unlock az otthon csak úgy nem lesz. Nem is tudom mi az a típus amit még tutira tudnak csinálni, aprón van hirdetés rá.
-
Tikakukac
titán
válasz
dellfanboy #76849 üzenetére
Akkor unlockoltatod a tulajjal akitől vetted, mert nyilván tudtad ha ilyen amikor vásároltál.
-
Tikakukac
titán
Gondolom kevésbé lekezelően nem megy, nem baj.
Menne, csak az a gondolkodás veri ki nálam a 32A-est, amikor emberek jobban tudnak valamit annál, mint akik megcsinálták és ezzel foglalkoznak hivatásszerűen. Én sem mondom meg hanyas fúróval fúrjon az agysebész, ő sem mondja meg nekem hanyas vezetéket húzok be a házába. Ilyen egyszerű a helyzet, ha driver kell akkor kell, ha gondom van a vírusirtóval nem letörlöm hanem beállítom vagy kérek helpet
Passz, felraksz mindent amit az SU mondd, ha nem ok, akkor az van, hogy csak az ad ki 3.0-t amiben eleve van. Erre tippelek.
-
Tikakukac
titán
Az igazság az hogy SU-ban a chipset drivert nem raktam föl se az intel managementet mert nem akartam hogy bekutyuljon valamit/nincs rá szükségem.Ne rakd fel, minek. Végülis a driverek azért vannak, hogy lefoglaljanak pár programozót, másra nem, felesleges szemét.Ennek lehet köze hozzá?Igen, mivel eleve itt még külső vezérlő van, ja, nem ártana feltenni hozzá mindent, különben lesz 2.0-d.Ja, hogy dokkon. Na az más tészta, mert ott volt kavar rendesen melyik gép tudja használni melyik nem.
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #76784 üzenetére
Ilyen
Viccet félre. Most, hogy tényleg baromi sok kijelzőt szereltem át meg tudtam nézni, hogy egyes gépek között mekkora a difi. Van amelyik annyira pontos, hogy tényleg alig lehet szétszedni és szinte fojtogatja a kijelzőt /sárga és a többi csúnya dolog/ másikban meg szinte tökéletes.
Olyan mint az akksi lötyögés. Volt olyan gépem amiben nagyon fix volt. Na most itt 2mm-ről beszélünk és ötvözetről, tehát ez gyárilag lett egyik ilyen másik olyan. Minőségbiztosítás érdekes lehet így, de ez van, ezen nem akadok ki
-
Tikakukac
titán
Benne van a pakliban, hogy feltöltötte magát és purcant.
Én Y510-el szopogattam egyet, összeraktam, leteszteltük, ügyfél is megnézte, minden kerek. Másnap reggel eltűnt a piros a kijelzőből. Há' mondom ilyen nincs.
Ott nem volt összefüggés, szimplán utána romlott el a dolog, legariztattuk. Eseted kicsit bonyolultabb, mert gari nincs, hát, irány az alaplapos szakik és nézzék meg
-
Tikakukac
titán
válasz
Feenyx #76731 üzenetére
Nem érhet semmi semmihez, ha igen akkor gondok vannak, nem kicsit akkor már a műanyag törik le és repül szét minden. De nem fog forogni napokig, főleg nem 7-es fokozaton mert szétrepül.
Ez olyan, hogy ahogy esik. A 650k-s AW belül olyan igénytelen volt, hogy el nem hittem.
-
Tikakukac
titán
válasz
kromatika #76639 üzenetére
Nem azt írtam, hogy gémer, hanem a gémer notik pölö ezt alapból így csinálják. Sok kakaó és kell az akku. A TP meg alapból ilyen ezek szerint, tutira mennek.
Nekem meg 7 éve ment otthon az akku PM-el beállítva és tökéletes, minden gépemen az volt.
Nekem ez a válaszom.
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon #76531 üzenetére
ThinkPad topikban annyira nem lesz jó ez.
Egyébként menekülni kifelé a Lenovoból, ennyiért HP paviliont kell venni, FHD-val 850M-el.
-
Tikakukac
titán
A polik kevésbé veszítenek kapacitást, jobban bírják a töltögetést cserébe ha eljön a ciklusvég halál. Csak sajnos gyakorlatban a sima lítiumok sem akarnak többet bírni sem ciklusban sem semmiben.
A "többi mégis fos", ezt azért nagyon nem így látom.
Egy cég a nem így látomból úgy megél, hogy el sem hiszed
Persze, lehet sokat csavargatni a windóz gyári energiamenedzsmentjén, sanszosan ezt sütötték el jól az általad említett csoda üzemidős gépeknél.
Gyanakodtak erre. Nem. Jól lett menedzselve a lap és össze lett hozva minden mindennel. Csak ez idő meg pénz és az brrr.
Nem akarok genyó lenni, vagy személyeskedni, de most ezt nézd el nekem. Nálad azért masszívan észlelek erős kiégéses tüneteket. Nem baj, ez a szakmával jár, velem is néha előfordul. Az én szememben a baszakodásmentes az lenne, ha lenne valami "quick manual", na, nem amit ma adnak, hogy 30 nyelven tartalmazza hogy dugd be a konnektorba, és warning, voltage, hanem amiben a legfontosabb infók benne lennének, pl. meddig töltve meddig húzza az akksi, és állítsd be magadnak.
Nem para. Csak ezekkel megint az a baj: ha valamit manual, szoftver és beállítások nélkül is meg lehet csinálni akkor miért csinálsz plusz munkát magadnak, másnak és végül köpsz ki egy kétes valamit? Mert ez értelmetlen, kb. mintha most ezt a kapcsolást amit tesztelgetünk optocsati helyett reléznénk. Talán az lenne a vége, de szopatni magunkat nem akarjuk.
A kiégés majd akkor jön amikor lesz egy csufi gép és az sem fog tetszeni. Ahogy nézem azért nem ma lesz, bár E7450 nem volt még nálam, na arra baromi kivi vagyok.
-
Tikakukac
titán
Ez mind szép. Meg az elmélet nekem is megvan, jó is.
Csak az a baj, hogy a nem lötyögős, nem kímélt, alaplapra odavágott melegedős Mac akksik bírják a többi meg lötyöghet, állíthatod, lehetsz okos és mégis fos.
És megy az optimalizálás olykor Win alatt is, néha beficcennek legendás gépek, mint a TimeLine volt, amik adott procival adtak olyan akksi időt, hogy mindenki csokizott. Samsung dettó, gyufa 3 cellákkal dobott ki olyan időket amikbe dupla akkora akksik is belecsuklottak.
Le van tojva az egész magasról. Olcsó akksi van rendelve, a gazdasági rész mindent letöröl és ezt kapjuk. Vagyis kapja aki veszi, szerencsére nekem 1 fityingem nem megy bele, az x220 legtöbb feladata a kijelzők ellenőrzése és a pihenés a szekrényben.
Nekem amúgy az a filozófia nem tetszik, hogy majd a mérnök bácsi jól belövi, te csak használd. Én szeretem tudni beállítani a fontos dolgokat úgy, hogy nekem megfelelőek legyenek.
Az a baj, hogy szerintem ez olyan felhasználói réteg 0,01%-a. Akik hangosak, nyilván, de tök őszintén, pedig én aztán tényleg szakmabeli vagyok: totál nem érdekel már. Ha meg lehet oldani b@szakodásmentesen akkor kérem szépen, elfogadom, így is agyvérzésem van, ha 1% plusz ez árban, kifizetem. Az orvos sokkal drágább.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #76333 üzenetére
Ők tudják, szerencsére a magánvásárlók eddig sem vették egyáltalán ők sokat nem buknak
soldi3r: Én is most adtam el a 7 éves pana akksit 1450 ciklussal és 73%-os kapacitással az egyik T60-al, de sajnos ez már nagyon nem jellemző.
HSM: Erre találták ki a villamosmérnököt. Hogy tudja mit lehet és meddig. Ha meg a Mac meg tudja oldani és ráadásul fosra verik akksi időben is a többi gépet akkor az van, hogy tudom sajnálni a levonót, de a hiba bennük van.
-
Tikakukac
titán
Én is nehezen hiszem el, hogy 400k-ért lehet kapni olyan gépet amit összekeverek csukott szemmel egy 120k-s notival, de látod sikerült, megcsinálták, büszkék rá. Innentől bármi belefér. Tudnak használhatatlan touchpadet is gyártani, az pedig elég feltűnő.
Dellnél van, HP-t bevallom nem tudom, most lesz új Elitebook megnézem majd.
Egyébként Mac-ben mennyire lehet állítani? Semennyire. Minek bírja a legtovább az akksija? Nem, nem a Thinpadnek amit állítgat a sok zseni, hanem annak a szutyoknak. Térden sírnék ha minden TP akksi annyit bírna mint egy átlag Mac.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #76320 üzenetére
Ja, hogy így. Én már most elolvastam a fél manualt, hogy melyik altípusnak van olyan FRU CRU listája amiben a cuccokban van 90-es szám
Mindig ez a bonyolítás, egy rohadt keretet raktam össze tegnap mire kész lett rájöttem, hogy tök egyszerűen meg tudtam volna csinálni de nem, bonyolít a srác, mert hát egyetemen is ezt verték bele. Váh.Egyébként szoktak furán kinézni, mondom, szerintem a derékszöget 10-ből 8 gép bukná dobozból kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest