- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Bocsek #83676 üzenetére
Akkor szerencséd van/volt.
A módi inkább úgy néz ki: nincs alkatrész, gépet nem kapsz, csak papírt aztán veszel másikat vagy pénzt kapsz.
Vagy eltűnik a géped és mókázás van.
Random egyéb indok, 1-2 hét vagy 1-2 hónapig.
Egyik kollega csukott szemmel tölti ki azt a tucat papírt a csereigazolással, tippelj mennyi van
-
Tikakukac
titán
válasz
Bocsek #83673 üzenetére
Semmi karc nem volt rajta, de gondolom egy fedlapcsere nem pénz annak az oltárán hogy újra el lehessen adni újként.
Huhuhúúú, na ezt sokan hiszik. Elárulok egy titkot: ezek mennek kapásból nagykerbe, aztán vagy aztán másik kiskernek ki tudják sózni vagy megoldják. Egy fedlap, főleg levonó szinten nagy gond, mert alkatrész az nyesta.
A sokat állt verzió lehet, de fura hogy már a kereskedő beregisztrálná az eszközt.
Micsidicsi? Azt nem a kereskedő csinálja, az a gyártótól való leszállítást mutatja.
Mindig a számla az érvényes, ami a rendszerben van az úgy van, simán van olyan, hogy 6-7 hó az eltérés, rekord 14 hónap. No problemo.
Ideapad egyébként másik tészta.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #83666 üzenetére
Fölöttünk lévő emberre pingelj rá és megtudod.
Meglepne egyébként, kisker adatokat gyártó szerintem nem kap nem is nagyon kaphat vissza. Az ilyet a boltban/bolthálózatban vagy még talán nagykernél tudnád megkérdezni ahol vették/küldték kiskerbe, sn alapján szoktam én is rákeresni ha épp olyan gép van amire rálátok, nyilván adatokat nem adunk ki, de gari időt azt minden további nélkül. Céges gépnél meg ismeretlen tulajnál nagyjából felejtsd el, esélytelen, hacsak nem vagy jóban minden itthoni disztrivel
Az ilyen egységes lopika nem lopika kérdésemre kacarászást kaptam legtöbbször...ívesen letojják amúgy.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83653 üzenetére
Az a naivitás, ha valaki elhiszi, hogy ha 4 sorban átlag 2 bites szinten is leírná érthetően az MS mit művel meg a többiek is a privát szférával, akkor nem változna a helyzet. Ó pedig mennyire. Na ehhez lenne elég golyójuk? Na ugye, hogy nem.
Nyugodtan lehet írni és anyázni ezerrel, egészen addig amíg ilyen húzásokkal próbálja nokedlibe nézni a cég azokat akikből él én sem fogom többre tartani őket. Ez a helyzet sem lép előrébb így soha. Valóban pont.
OFF end, részemről mára ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83648 üzenetére
Jajj, mi lesz akkor, ha M$ megtudja, hogy ki milyen weboldalakat nézeget!?
Ugyanaz, mintha telekameráznám a lakásodat és azt nézegetném. Mi lenne belőle? Hát semmi, még tapsolni is kéne hozzá. MS kussolhat, meg mindenki más is. Az én dolgom mit nézegetek és mikor és nagy pont.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #83544 üzenetére
Kinek mi. Ezt egy laikus soha nem csinálja meg. Egy Fuji-HP üzleti-Dell üzletiből 1-2 jobbat simán.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #83542 üzenetére
Hp meg 1-2 Dell azért ezt a koncepciót agyonveri. Mire eljutsz a billzetig én már kapcsolom vissza a gépet
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #83477 üzenetére
Hááát pedig szerintem az
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83231 üzenetére
A papíron olvasható dolgok értelmezhetetlenek a network után. Teljesen. Úgy kb. semmi sem stimmel.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83229 üzenetére
Valami típuskódot, vagy mibe megy, mi ez bármit könyörgöm. Már X-akta szinten gondolkodom, ez a cucc már annyi mindent tud és olyan HC, hogy tudnom kell mi ez.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83227 üzenetére
Hát ez annyira spéci dolog, hogy a gugli sem bírt vele. Az azt jelenti, hogy minimum szigorúan titkos katonai/kém cucc. Komoly lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83221 üzenetére
Egybe modul ára az olyan, hogy padlót fogsz, gyanítom másik gépben sem 1 kariban ez a 2 hanem 2 külön csak ugye te azt nem látod már. Neked akkor kell egy modem, wifi karit nem bántanám, mert csak szívás, bőven elég az, de ha nagyon tempós kell akkor valamit lőj, de ez már mély víz.
Huha most olvasom, jelszavas wifire is fellép jelszó nélkül? Na az bitangos kari basszus.
-
Tikakukac
titán
válasz
balazs.angi #83217 üzenetére
Killer Wirelesst? Végülis csak ez az a dolog amivel szopókázok AlienWare-ben is meg MSI-ben te érzed.
Első körben kell majd másik bios. Utána meg majd driver vadászat.
4G-t nem tudom hova pakolni, ez semmilyen 4G-t nem ad neked, de még GSM-et sem. Ha mobilnetet akarsz az totál más tészta.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83174 üzenetére
Vatera, ebay, apró, jófogás, ahol éred
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83171 üzenetére
Legtöbb alatt ugyanaz a mechanika az érték leginkább az úgyis.
Persze ha olyan a billzet akkor igen. Kintről vettem gombot 2k-ért is+posta. Ügyfélnek 3k-ért is 2-t.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83167 üzenetére
Én 1k/darab áron láttam mechanikával ami mondjuk hááát picit necces belföldre, bontás...hát ahhoz kell kézügyesség abban nem tudok neten segíteni majd belelendülsz.
fo_di: Mondtam, azzal lesz a gond.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83165 üzenetére
Mechanika és gombok darabáron. Aki eltöri és hasonló. Vaterán volt aki 6 hónap alatt eladott 32k-nyi gombot egy 5k-t érő billzetből.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #83154 üzenetére
3 ilyen billzet is volt amiket szétkoncoltam. Nem a víz a baj, hanem az, hogy nem tiszta a víz se nem a billzet belseje. Összezár 1 ponton és onnantól jön a hülyéskedés. Aztán oxid meg minden egyéb. Bontani sem lehet mert oké a fólia lejön, de a gond bentebb van ahhoz meg akkor férsz hozzá ha fűrészeled ketté.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83148 üzenetére
feltehetőleg ezért nem működik
Remek hírem van: nincs ott semmi érdekes, nem azért nem működik. Azért nem működik mert ami alatta van réteg na azok vannak összezárva, ha kis mákod van és ügyesen már szárítottad is, akkor már kezd oxidálni is az egész.
Kíméld meg magad felesleges köröktől, billzet gombokra elad, másik billzet megvesz. Napok gyötrődésétől kíméled meg magad 4-5k-ért cserébe.
Ha van mód rá elkerülném a fölösleges tízezres kiadásokat.
Ezért vegyed aprón és nincs gond. Az a baj esetedben ultrahangos mosó ami talán-talán érne valamit. Na azt sem fogják neked megcsinálni olcsóbban, mint egy akciósabb billentyűzet ára aprón.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83119 üzenetére
Bekapcs gombot hosszan ha nem akksi ki aztán szevasz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83115 üzenetére
Hát gépedből SSD ki, asztaliba berak, tápkábel adatkábel rádug és lemented ami kell. Utána meg lehet szórakozni ezerrel a notival.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83111 üzenetére
Asztali gép valamerre?
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #83104 üzenetére
Történt egy olyan, hogy ráborult a billentyűzetre kb fél dl víz, és kiderült, hogy a folyadék álló billentyűzet mégsem az.
Cseppálló billzetre is hoznak vissza gépet, hogy atyaég ez egy fos. Mondom tessék már elolvasni mire is való aztán jönni a pulthoz kéremalássan.
Fogsz első körben ilyenkor egy kábelt vagy asztali gépet vagy másik gépet caddyvel vagy akármit és abba teszed bele a bármit nem a vizes gépbe. Aztán ha ott halott halott, ha nem adatokat mentünk és után szórakozunk egy potenciális túlfeszes/random bajos gépen. De szerintem logikus.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #83060 üzenetére
Van még ott elektron kívül is másabb tészta rendesen, VIK-en lévő embernek ne is mondd, apám is erősáramon dolgozik, meg van még 2 villamosmérnök is a lakásban, bőven sok olykor az okosságból, bezzeg ha valami egyszerűt kell csinálni azt nem, minimum írható elektronikával csináltatna itt mindenki egy lámpa felkapcsolást is
-
Tikakukac
titán
Sweet. Hát, azért nem 3 év az. 1 év a többit meg adja rá a disztri avagy nem.
Ha első garija itthon akkor nem értem a papírt, ha nem akkor igen, utána Dell már jó ideje honosíttat.
Tőlem sem kértek még be papírt, de simán benne van a pakliban, amikor több tonna ram, ssd, alkatrész van kihozva a szervizekből előbb-utóbb betelik a pohár és akkor ez lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #82997 üzenetére
Ez akkor baj csak, ha mondjuk ügyfeles gép és hát elég sokan nem annyira pesszimisták mint én, és nem csinálnak mindig mindenről tükröt. Na utána rakj rendbe egy gépet összes beállítással határidőre...Nem sok, szerintem tucat gép volt amivel volt bajom nekem konkrétan, de azzal nagyon.
-
-
-
Tikakukac
titán
Gyári rendszerről megvan a véleményem többek között, de az nem tűr nyomdafestéket.
Hát passz. Ha minden jó akkor a gép kuka. Szakihoz elvisz és megmondja. Hidd el jobban jössz ki, mert a fórumon az iylen szintű gépdiagnosztika az tíz évente hoz sikert, ide sajnos már kicsit komolyabb arzenál kéne.
-
-
Tikakukac
titán
Egy nagyon picit olvass bele a témába. Mi az az érték amit írsz, mi az ami történik, mi kell ahhoz, hogy érezz gyorsulást hacsak nem vagy robot...ilyenek.
Én már sok gépben cseréltem SSD-t mert az ügyfél szerint a mostaniak sokkal jobbak...830-as Samu van saját asztalimban is, ami darálja a notikat reggelire, nem akaródzik cserélni. Hidd el, kihoztam minden újabbat és rátükröztem a rendszert: soha az életben meg nem mondtam volna melyik van a gépemben.
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #82535 üzenetére
Hát fog a szög csorbulni, mert fényesen nem látod a panelt.
Egyébként nekem asztal ablak mellett van. Bármi ami fényes-->kuka. Egyetemre beviszed ahol nincs roló lehúzva-->kuka. Melóhelyen nem ölték bele a csilliárdot a tökéletes fényelésbe-->kuka.
Hidd el, ügyfelek nem azért jönnek azzal, hogy matt gép kell nekik, mert nonstop parkban ülnek. Hanem mert szimplán tonna olyan tök alap helyzet van amikor megbolondulnának fényessel. Nem is véletlen van/volt matt kb. minden üzleti gép, nem kisujjból szívták ezt.
-
Tikakukac
titán
válasz
Bluesummers #82462 üzenetére
Na az első dolog abban a gépben, amiért adnék pénzt. Nice.
Ja, hogy az fényes ami beleraktál. Akkor visszavontam, nincs benne értékelhető dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest