- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
---Lasali--- #27636 üzenetére
Ha garanciális a géped, akkor sztem adnak új tápot a szervizben.
Egy T400 simán lehet még garanciális sztem.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mobileman #27544 üzenetére
Ez nem igazán van így. Sehol se duplázódik a sebesség emiatt... Ahogy a két magos procinál sincsen pontosan 2x akkora teljesítmény növekedés.
Psychonaut: +1
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #27384 üzenetére
de, eddig jelezte... 4-5 éve használok thinkpadet, és mindig jelezte... az utóbbi 1-1.5 évben kezdett romlani a system update szinvonala
-
buvartacsko
addikt
ismét egy kis lenovo fika: új suppport oldal egy rakás szar, driver matrix page megszűnt ( van valami hasonló, de nem működik. ) a system update nem jelzi hogy van új bios a gépemhez.. stb. rakás szar. már most nagyon tele van a tököm, ha elcseszik a szoftvert hozzá, akkor teljesen értelmetlen ilyen gépet venni. a hp-nak is van ugyanolyan jó szoftveres felszereltsége, és talán a support már lehet jobb is... sok minden jobbak, de sok mindenben amiért eddig thinkpdet választottam, egyre-egyre szarabb... uncsi már ez , hogy semmi se működik ami régen működött. már kb csak a konzumer fos gépekre figyelnek oda. az ibm nagyon rosszul döntött, hogy nekik adták el a pc részleget, teljesen elkúrják az egészet. ennyit nekem nem ér a piros pöcök és a thinkpad logó. befejeztem.
-
buvartacsko
addikt
elég szar a zsanér ezen a gépen... én nem tudom mit csinál ez lenovo, de most kicsit úgy érzem, tényleg hígul...
-
buvartacsko
addikt
válasz
franc0 #27212 üzenetére
anno macbook és thinkpad között vacilláltam, és úgy voltam vele , hogy nincsen kedvem a macet budapestre cipelni, ha baj van vele. az ibm/lenovonak van közelben szervize. na most ez teljesen a visszájára fordult. a thinkpaddel mehetek fel budapestre ha baja van , ráadásul ha egyszerre több baja is van, akkor több hetet várhatok mire megcsinálják, mert egyszerre csak 1 alkatrészt lehet. szóval nagyszerű.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #27209 üzenetére
és helyben megcsinálják ? vagy felküldik bp-re?
melyik utcán voltál ? most már lehet nem ugyanarról a deltáról beszélünk..
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #27204 üzenetére
Múltkor írtam levelet a debreceni Deltának, konkrétan visszaírtak, hogy ők már nem foglalkoznak ezzel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
#91574272 #27190 üzenetére
gratulálok a lenovonak akkor.
annak idején pont azért vettem, tihnkpadet apple helyett, mert ezt lehet a legtöbben szervizelni, és ennek van a legjobb szervize. ehhez képest, az apple shop kb minden sarkon van már, ahova be lehet vinni szervizeltetni. lenovo szerviz meg mostantól már csak BP.
tudnám mi a kurva anyjuknak adnak el mo-n helyszini garancia bővítést, hogyha nem tudják teljesíteni ezt ! be kellene perelni az egész lenovo magyarországot ... rohadt nyomorékok
a legutolsó szaros acerért házhoz jönnek, és ~1 héten belül visszahozzák, itt meg utazz fel több ezer forintért budapestre a 3-400 ezer foritos gépeddel, ha azt akarod hogy megcsinálják.
a leggázabb, hogy a miskolci szervizzel még lett volna dolgom, mert mióta ott járt a gépem, nem jó az egyik usb............... és a kijelző felbontása se jó bootkor... rohadt buzi lenovo
a következő gépem 100% hogy nem thinkpad lesz.
-
buvartacsko
addikt
kurva régóta használok linuxot , és az volt az elsődleges oprendszerem ( gentoo ) 4 évig. aztán vettem thinkpadet és ezen jobban szeretem használni a windowst. jó hardver, jól megírt driverek,
sose bírtam megérteni, hogy minek vesz valaki egy gépet, ha utána rátesz egy ost, amivel a hardvereinek a képességét nem képes kihasználni... pl az intel videó mai napig nem viszi a hd videót linuxon ha jól tudom. stb.
ne haragudj, de ez már a sokadig "rakj linuxot" postod volt, és kicsit kicsapta a biztosítékot. alapvetően semmi bajom nincsen veled... van egy két ismerősöm még aki ennyire windows ellenes, és nem tudom megérteni mire fel, mivel én milliószor kevesebbet szopok windowsal(gyakorlatilag semmit, és ez nem azért van mert nem használom semmire a gépet), mint amennyit ők a linuxal... lehet hogy kinőttem ebből a folyamatosan mindent haxolni kell hogy működjön korszakból.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Bander78 #26881 üzenetére
Hát lehet hogy kéne egy rendes clean installt csinálni, vagy nem tudom. Nálam soha nem volt ilyen. Windowsom volt 3 thinkpaden is, xp-vista-win7, semmi ilyen gond nem volt.
A linuxot megoldásként semmiképpen nem javaslom, többször láttam kernel panicot egy x200s-en ubuntun egy kolléga gépén pár óra alatt mint a 3 év alatt 3 különböző gépen (TP) fagyást windows alatt. Szóval ennyit erről.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #26718 üzenetére
Tehát ha van egy ultrabased, akkor egyszerre három aksit is lehet tölteni.
-
buvartacsko
addikt
off: azt hiszem én itt befejeztem a hardverapro.hu használatát. egy rakás szar lett, nem értem minek megváltoztatni azt ami jó volt és működött
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Na karácsony alkalmával megetettem az X200at 8 giga rammal
-
buvartacsko
addikt
válasz
mitulabattyi #26307 üzenetére
Mivel asztalon használtad és nem használtad a zsanérokat, nem csoda hogy nem tudsz róla nyilatkozni.
-
buvartacsko
addikt
Chaser: Érdekes, hogy mennyi T60 felhasználó jön ide, hogy halkítson a gépén.
T400,T500,X200 tulajt egyet se látni.
Itt is az jön ki, hogy nekem / nekünk volt igazunk.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
"Az igazságba azért az is beletartozik, hogy manapság egyre kevesebben használják a trackpointot, ugyanis a touchpad sokkal kényelmesebb."
Itt fejeztem be a cikk olvasását. ....
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem KIBASZOTTUL kényelmetlen a touchpad, és a TrackPointot sokkal jobban szeretem használni. 3x-4x kell huzigalni az ujjamat a touchpadon mire a kijelző egyik feléből a másikba jutok, trackpointal egy fél másodperc se telik el, mire a kurzort az egyik sarokból a másikba tudom juttatni, kényelmes és pontos. Nem is vennék olyan notit, amin nincsen trackpoint.
Nem azért nem használják kevesen a trackpointot mert a touchpad kényelmesebb, hanem mert sokan egy percet nem akarnak azzal tölteni, hogy kipróbálják milyen. Ez az IRL tapasztalatom, ráteszik az ujjukat az emberek, simogatni próbálják, hiába mondom hogy nyugodtan nyomjad, húzzad , nem törik el, nem lesz baja, mindenki simogatni próbálja, aztán rájönnek hogy ez nem olyan mint amit megszoktak, és akkor szar. Nem kell, inkább touchpad... FÚJ PIROS PÖCÖK.
Ez a téma nagyon kiakasztó, mert az ilyen emberek miatt kezd kihalni a TrackPoint lassan, pedig ez az egyik legjobb/legkényelmesebb mutató eszköz a világon. Simogassa a touchpadot a f*szom. Nekem sokkal kényelmesebb hogy nem kell folyamatosan felemelnem a billentyűzetről a kezem, oldalra nyúlni az egérért, vagy lefele a touchpadhoz.
Mindig is azon a véleményem voltam, hogy az aki nem szereti a trackpointot, az inkább ne is használjon ThinkPadet. Ez az egyik legjobb ficsörje ezeknek a gépeknek.
-
buvartacsko
addikt
válasz
cadeyrn #25457 üzenetére
Az X1 nem valami más, az rendes ThinkPad, csak csoki keyboarddal, amit megjegyzem mindenhol agybafőbe dícsérnek, szóval nem hiszem hogy sok gond lehet belőle. Meg nem matt kijelzővel. Az X200 Tabletem se matt, szóval akkor az se ThinkPad hanem valami más? Ezen kívül, elég durva crash testeket lehet látni a neten az X1el kapcsolatban, ami igenis azt jelzi, hogy igazi TP.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #25364 üzenetére
+1
-
buvartacsko
addikt
tök jó lenne ha a topic nevében nem lenne benne az hogy topik. csak simán ThinkPad...
-
buvartacsko
addikt
X200 Tabletbe létezik Panasonic aksi?
-
buvartacsko
addikt
és ezt hogy csináljátok? én új gépet nem láttam még lenovo logo nélkül, illetve sehol nem is láttam rá lehetőséget, hogy az ne legyen ott.
-
buvartacsko
addikt
x200 tabletbe szerintetek mennyibe kerülne ezt:
12.1" 1280x800 (CCFL backlight) 190 nit, FFS
lecserélni ezek közül valamelyikre?
12.1" 1280x800 (LED backlight) 230 nit, IPS, MultiView, MultiTouch
12.1" 1280x800 (LED backlight) 270 nit, IPS, MultiView, MultiTouch
12.1" 1280x800 (LED backlight) 400 nit, IPS, Outdoor -
buvartacsko
addikt
Tablet kijelzőjét ti pontosan mivel és hogyan szoktátok takarítani?
-
buvartacsko
addikt
X200 tabletben meghaltak a hangszórók.
NE VIGYÉTEK A MISKOLCI SZERVIZBE A GÉPETEKET!
mióta ott járt, a kijelzőn a felbontás szar, a 3G-t alig tudom használni mert annyiszor megszakad, mostmár a speakerek is offolódtak, én nem tudtom hogy rakták ezt a gépet össze, de biztosan nem szakszerűen ezekszerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest