- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
8nemesis8 #38712 üzenetére
Nem. Ha zavar DPI-t állíthatod, böngészőket, excelt felzoomolhatod ahogy tetszik. De ha felbontásigényes dologra leszel rákényszerítve mindjárt áldani fogod a napot amikor a FHD verzió mellett döntöttél
Arról nem beszélve hogy annak sokkal szebb képe van, ahogy audi100td is mondta.
Ma már 10" jobb tableteken standard az 1280-as felbontás, de FHD-t is találni és az csak 10". Na oda már lehet túlzás az utóbbiVagy ott a MB a retina kijelzőjével, nem is tudom mekkora pontosan 15", 2xxx körül?
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #38667 üzenetére
Te ezt mondod, más meg játszik. Meg még a wc-re is viszi, hiába nem helyes ez sokak szerint, köztünk sztem se. Az említett helyzet egyáltalán nem extrém megfelelő rammal és ssd-vel, sőt. Egy TP ne melegedjen már túl ilyenektől, meg semmitől. Vagy akkor ne TP-nek adják el, mert mi köze is van hozzá? A rollcage váz?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38662 üzenetére
Nem hát, T60-am van
Most épp intel vga-s, ez az első. Egész nap ment a gép. Most aida mindenre 50 fok alatti hőt mond. Az atis melegebb volt. De 90nm-es vga-val meg 65nm-es procival. T61p-m is volt rövidebb ideig, furmark alatt ott se ment fel 90 fok fölé - miután cserélve lett a szanaszét tekergetett hűtője egy jóra -.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38660 üzenetére
Jah. Mai nap azért nem volt olyan meleg. Feltételezve azt, hogy a teszt nem klímás helyiségben történt. Klíma nélkül bent 28-30 fokban amik szoktak lenni nyáron még azt mondom, lehet...ezt mondjuk nem mondta a tesztelő milyen benti hőmérsékleten csinálta a tesztet. De ha klímával akkor még rosszabb a végeredmény.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38658 üzenetére
Akkor nem csak én gondolom ezt.
OK, lehet egy game nem ütné ki - bár erősen kétlem hogy egy metro 2033 vagy crysis2 ne tenné meg ha szimplán furmark alatt felmegy 93 fokra -, de a játék mellett simán lehet konvertálni háttérben megfelelő rammal és ssd-vel..mind2-nek elég baráti ára van. Főleg a 3-400k-s gép ára mellett. Az már biztos megfogná. És hol extrém használat ez?Sehol.
USA-ban simán el tudom képzelni ha ez a hiba tényleg kijön ilyen egyáltalán nem extrém helyzetekben sz@rrá fogják őket perelni. Ennek extrém helyzetben is helyt kell(ene) állnia.szerk: Gondolom akik szerint ez normális azért vennék szép felárral az i7-es gépet, hogy tudják az van a gépben, nem azért hogy kihasználják az erejét meg az árát amennyibe került...
-
Chaser
legenda
válasz
sleepmore #38650 üzenetére
Ha csak magában a furmark 93 fokra felfűti a gpu-t - jó, valamennyi terhelés cpu-ra is megy -, akkor egy hw zabáló játék is megteheti ezt, az meg cpu-t is fogja zabálni és előjöhet a throttling. Ezt nem nevezném extrém esetnek azért. És ne mondja nekem senki, hogy nincs olyan aki játszana is a több száz k-ért vett gépén, mert biztos van olyan. Még a konzumer gépek gazdái is köpöködnek ha ilyen van, de egy TP-nél is már? A Tx30 széria tényleg sok "újítást" hozott magával.
szerk: franc0: Kíváncsi vagyok melyik édes anyjába küldenék el a userek a helpdesket ha ezt kapnák válasznak. Már nem azért, ez egy ThinkPad.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38638 üzenetére
300k nekem is akkora plafon lenne hogy kellene győzködni magam rendesen. De HP-nál van nbd gar és működik, tehát dell mellett csak ilyenre adnék ekkora összeget, TP-re nem. Vennék még rá gart ha javul egy nagyot az árfolyam, nekem megérné ezt az összeget ha lenne 5 évig egy gépem amiben IPS v xVA panel van. T60-ról nyomom most is, ha ez most még elég - ha néha szűkösen is
- bőven elég lenne az a HP is 5 évig.
sutszi: Így jogos meg egyúttal érthetetlen is a dolog
Igazából ki kéne mérni az i5 meg i7 gép fogyasztását, de ez most részemről gépek hiányában elmarad.
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #38635 üzenetére
Tényleg csak TN. Pedig egy röpke pillanatra elgondolkoztam rajta
Hátha lesz 1x dreamcolor is hasonló árban, ennél többet nem adnék gépért.
szerk: sutszi Nem néztem melyik i7-ről van szó pontosan. Ha valódi 4 magos, nem pedig 2 mag + 2HT mint az i5, akkor biztosan nem 2-3W különbség van köztük. Ha ilyen butított "i7" van abban a TP-ben akkor lehet csak néhány W-ról van szó.
-
Chaser
legenda
Ezt a HP-t most linkelték nemrég a TP topikban. Ilyen elérhető valamelyik T v W szériában?
Igaz HP is szép felárat kér érte, de legalább lehet kérni
LG Philips panel van benne - mint a legtöbb T60-ban - , vmilyen xVA megoldással.
Kár hogy lenovonál nincs ilyen renew program. -
Chaser
legenda
válasz
franc0 #38623 üzenetére
Én személy szerint szoktam PS-ben bohóckodni, nem profi szinten és nem is 12"-on. Mindazonáltal szeretem, ha megnézed egy YT vidit vagy képeket nézegetek akkor azt úgy látom, hogy minél jobban közelítsen az eredetihez. Nos egy ótvar TN panelen ez nem megy. Senki nem mondta, hogy ez a TP hibája. x200, x201 esetén igen, mert biztos lett volna rá igény, most is van. De egyéb méretekben nem ők tehetnek róla, hogy nincs IPS panel. Ha nem gyártanak, akkor nem tudják belerakni az tény. De nézd meg a 21-22 FHD monitorokat. A legalja TN paneles és egy belépő AOC közt - ami egyébként árához képest kiváló de még attól eltekintve is -, van bruttó 7-8k különbség vagy annyi se. Na ilyenkor azért elgondolkozok, ugyan mi a pék f@sza tartja vissza a panel gyártókat attól, hogy végre nagy üzemben nyomják az IPS-t notebook kijelzőknél is
Eleve kérhetnének érte elég szép felárat, szóval felfoghatatlan hogy mi ez a TN áradat notebookoknál. Lehet már 5 évre előre le van gyártva a TN adag
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #38621 üzenetére
AMD-nél is így adják meg 1ébként, de teljesen lényegtelen. Talán ott több kategória van rá mint intelnél és valóban közelebb van a megadott TDP a valós fogyasztáshoz emiatt. Nem csalás, nem ámítás, csak ugye ehhez utána kell járni, laikusnak tényleg félrevezető lehet a dolog.
-
Chaser
legenda
válasz
franc0 #38593 üzenetére
Hordozásra jó a 12", otthonra sokkal kényelmesebb nekem a 15, másnak meg 17. Sokadiknak 14 v 13, egyéni felhasználás kérdése, nem több. És ha 12", gyárilag x200-ból is csak TN paneles volt meg 201-ből is, az egy dolog hogy homemade meg lehet oldani.
Aki meg vmilyen szinten grafikával foglalkozik, annak nem felel meg a TN panel, ennyi. Alig drágább már az IPS mint egy sz@ros TN, előbb-utóbb talán begyűrűzik a notebook kijelzőkhöz is sokak örömére.sutszi: TDP. Nem annyit fogyaszt az adott cpu, hanem annyit fogyaszthat max. Elég ha csak családon belül nézed a dolgot. Pl T2400, meg T2700. Van köztük 500mhz különbség, még véletlen se azonos a fogyasztásuk max órajelen, ettől a TDP-jük lehet 35W, mert az teljesen mást jelent. Nyilván az i5 jóval lentebb van a 35W-nál, ugyanakkor az i7 még belefér éppen, csak valós fogyasztásban lehet van köztük 8-10W.
szerk: yodamastah: Detto. Hülyét kaptam attól is, ha ágyban kicsit arrébb helyezkedtem mindjárt utána kellett állítani a gépet is
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #38578 üzenetére
Még mindig ott járunk, ha beleraknak egy T-be erős vga-t meg cpu-t akkor azt lehessen is kihasználni. Csak ennyi
Ideapad v edge lenne kutyát nem érdekelné, konzumereknél "megszokott" jelenség. Amennyiben valós a probléma, akkor alul van tervezve a hűtés, ezen nincs mit szépíteni sajnos
-
Chaser
legenda
válasz
sleepmore #38576 üzenetére
Nem is volt ellenvetés
Meg tulajdonképpen engem nem érint a dolog. Én a régi TP-ket szeretem. Ha komoly hw kéne oda asztalit vennék. Viszont kib@szottul mérges lennék, ha vennék egy 3-400k-s TP-t és túlmelegedne, az biztos. Én 1xi userként is tudok adni annyi feladatot a gépnek, hogy ki legyen használva maximálisan a hw. Amit tud a hw, annyit ált-ban adok is
ilyen i7-es gépet jó kis vga-val...úgyis telitömném rammal meg egy jobb fajta 256-os ssd-vel, ha meg már áll benne a pénzem akkor dolgozzon ha kell ha nem
Az optimus kérdésnek tényleg érdemes utánanézni. Ha furmarkot futtatsz, akkor is terhelve van mind2 vga? Ha igen, akkor 3D terhelésnél mindig úgy van. Ha nem, akkor csak az aida hülyesége - ami simán lehet -. -
Chaser
legenda
válasz
sleepmore #38572 üzenetére
Lehet multimédiás felhasználás orrbaszájba
Az hogy te egy mérnök vagy a sok közül kb annyit jelent, hogy neked megfelel esetleges nem megfelelő hűtéssel is a gép, kb ennyi. Másiknak meg más területről lehet nem. Ha pl prime mellett futtat furmarkot, cpu terhelés eleve más lesz, prime olyankor látványosan belassul. Valszeg pont az optimus miatt fűt nv mellett intel is, ha előbbi van használva. Olyankor az intel is ugyanúgy használatban van, különben nem látnál a kijelzőn semmit, azon keresztül megy minden. Vagy valamit nagyon rosszul tudok
Csinálj mondjuk olyat, hogy full BD-ről konvertálsz 1080p mkv-ra, mellette tömörítesz , ezek menjenek háttérben, főfogásnak meg valami jó kis vga zabáló 3D game. Ez nem valami különleges trió, ennél átlagember is sokkal több feladatot tud adni a gépnek ha ssd-je van és elég ramja.
parkasz: Sztem azal nem igazán lehet mit kezdeni. Ha nagyon leromlik akkor menjen vissza garba, addig én nem foglalkoznék vele ha normálisan működik és gyorsan.
-
Chaser
legenda
válasz
Borote #38564 üzenetére
Jó, mondjuk abban nem is i7 van. De lényegtelen. Ha egy T túlmelegedhet i7-tel akkor ne adják ki i7-tel, ilyen egyszerű szerintem.
Omni: Engem se hagyott nyugodni a dolog anno. Bitang gyors a samuval a gép mint tudod
parkasz: Én a helyedben csak IPS panelest vennék, akár egy T43p-t, de T60-ak se olyan drágák. Élmény ilyen panelen játszani, én is most tolok végig pár "gyerekkori" játékot, pl DK2. Nem olyan drágák már és hw-ben meg kijelzőben messze jobbak az előbbieknél. De T43p-ből is van IPS, lehet T42-ben is..viszont alig olcsóbbak sokszor egy T60-nál.
-
Chaser
legenda
Csak megtaláltam egy 3. topikban
Közvetlen linket kaptam, így hsz-ként tudom linkelni.
szerk: Ezek csak hasraütött példák voltak. Nyilván mérnökök, tesztelők tudnáak 10-20 konkrét példával is szolgálni. És ha valóban valós a throtling...hát ne vicceljünk már, ez a gép a lenovok csúcsa közt van. Ilyen helyzeteket is alap, hogy meg kell tudni oldania. Nem egy ideapadról beszélünk.
-
Chaser
legenda
Nem jót szedett le. Intel oldalán keress. Nekem T400-am volt, ssd ugyanez, hiba szintén. HD sentinel topikban hdsentinel kollega adott jó drivert, mert sehogy nem találta,. Érdekes, de egyik topikjában se látom az akkori kérdésemet
/vagy olyan topikban van amit most nem találok /.
-
Chaser
legenda
válasz
sleepmore #38555 üzenetére
Mióta bejöttek az ssd-k, pláne a nagyobbak és már egész emberi áron, simán lehet több erőigényes dolgot végezni. Pl dekódolás gpu-val, mellette tömörítések, valami hw-t zabáló 3D tervező progi, virtual gépek, háttérben FHD film aláfestésnek, stbstb. Ezt lehet akár 8 órán keresztül munkaidőben csinálni, ami azért elég huzamosnak mondható. És ha ezt nem bírja egy ilyen gép, abban alultervezték a hűtést.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38498 üzenetére
Te tudod
metal01: Persze fog menni. Kingstonnal biztosan bajod se lesz. Kit-et se kell feltétlen venni, én még soha nem vettem úgy ramot - illetve csak kényszerből - anélkül is működtek mindig DC-ben az egyformák.
-
Chaser
legenda
Én úgy emlékszem kell, ha nem így van elnézést. Vagy a sata2-höz kell modbios? Ahhoz biztos.
dying_star: Ha 8GB ramot akarsz belerakni egyértelműen T400/T500 kell neked. Amennyivel olcsóbb egy T61 annál többet költenél a ramokra. T400-asoknak most nevetséges ára van.
Dhampir: Szívesen.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38492 üzenetére
Csak T60-ra. T61 modbios-szal 8GB-ot is lát és kezel.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38419 üzenetére
Múlt héten még volt fenn alfanál 1680-as, T9400 procival, ati vga-val 83-ért, ő fél év gart is ad. Érdemes rákérdezni. 70k kürül volt 1280-asa ati nélkül.
Tim82: azaz
soldi3r: T400 60-ért most is van magyar billes megbízható tagtól intellel, meg vakerán is ugyanennyiért láttam egy zsákkal, azokra is fél év gart vállal a tag.
szerk: "mondjuk ha abban matt az ips panel, akkor talán" Ezt nem egészen értem.
Matt panel T61-ekben is, de IPS nincs. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38417 üzenetére
Ati 3470 v 3650? Mindenesetre dxva-sak, és kb asztaliban egy 8600gt szintjét hozzák. Ráadásul ezek már lekapcsolhatóak. És az intel x4500hd is tudja az 1080p-t hw-esen. Sztem sokkal jobb választás egy T61-nél. 80-100k körül találhatsz. Függ cpu-től, kijelző felbontástól, 3G ready v sem, modem van-e, kamerás-e, bill nyelve, stb.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38402 üzenetére
Volt már erről szó, 140m nem igazán áll a helyzet magaslatán amennyire még emlékszem. Hiába dxva-s geforcra épül.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #38390 üzenetére
A 140-ről azt se árt tudni, hogy szépen hullanak az olyannal szerelt gépek. Tán a 2008 nyár eleje után gyártott szériákat már nem érinti.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #38362 üzenetére
Nem mind. Amennyire én tudom csak az 1280-asok közt van ledes - vagy mind az? - a többi ccfl.
szerk: Ha a ccfl kikészíti a szemed a led még jobban megtenné...
-
-
Chaser
legenda
válasz
szektamokus #38341 üzenetére
Ha itt akarod eladni inkább 80k. Egyik tag fél év garral árul ilyet ati+intellel, 1680-as, 3G ready, T9400, 4GB ram, ez lenyomja az árakat.
sutszi: Gyanús, hogy 2 akku közül egyet se tölt. Ha töltőáramkör akkor alaplap, ha alaplap akkor - 35-40k.
szerk: Továbbgondolva az x200-at...kijelzőkeret nem nagy tétel. Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy szerviz pillanatragasztóval rögzíti amit eltört. Nem gyanúsítgatásként, de azt a verziót jobban el tudom képzelni hogy leesett és megrepedt a kijelzőkeret meg valami megmakkant a lapon. Én legalábbis pofán b@sznám a szervizest aki eltör egy burkolatot a gépen és ragasztva akarja visszaadni...
szerk2:
Az is érdekes mért van hozzá új töltő, tán az eredeti esett a géppel együtt és az is megmakkant?Na mind1, nem gyanúsítgatok, csak "hangos" gondolatmenet volt. Mindenesetre én csak személyesen venném meg, próbára egy olyan akkuval, ami 100%-ig jó. Az is lehet éppen az új töltő ugy. és azért nem tört mert bóvli.
-
Chaser
legenda
Köszi-köszi, legalább keretem van bele
Optikát meg lenyúlom csajétól
-
Chaser
legenda
válasz
Frenky89 #38242 üzenetére
AFFS-t panelest gyárilag nem találsz. Amire figyelj, hogy ccfl legyen a világítás, akkor cserélheted majd affs-re. x200s esetén még arra is, hogy ne 1440x900-as felbontású legyen, hanem 1280x800. Van azért különbség egy sl9400 meg egy p8600 között. Pláne ha még gyorsabb P van a gépben. ami fontos, ezekben cpu integrált, nem cserélheted. tehát érdemesebb minél erősebb cpu-sat venni sztem, azt utólag sw-ekkel alul lehet feszelni, így nem lesz túlzott melegedés vagy kis üzemidő, sőt
Külsőségekből meg ahogy mondták, ép legyen a gép. Ha törés, repedés van a burkolaton az már valamit jelent. Palmrest szokott törni x200s-eken, nekem egy 2.5 éves x200-am volt, azon hibátlan volt a gyári is. Ez nem is olyan nagy tétel, de pl az alsó burkolatnak igen szép ára van még használtan is. Esetleg ha kell BT vagy 3G nézz olyat eleve, könnyebb/olcsóbb mint utólag bele szerelni a gépbe a modulokat. akkunál figyelj hogy gyári legyen, ne ugy. -
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #38209 üzenetére
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #37946 üzenetére
Láttad én is érdeklődtem iránta. HDD sentinelt meg powermanager képet mai napig nem sikerült neki adnia. HDD állapota meg bemondásai alapján egyszer ilyen volt, egyszer olyan.
Sajnos rendőrségre ezzel nem mehetsz, illetve mehetsz, csak nincs értelme. Polgári perre fognak küldeni. Az árut megkaptad, az eladó mondhatja hogy nála hibátlan volt minden és te okoztad a hibákat. Pert kihagynám - esélyes hogy bukod - . Vagy jogszabályokon kívüli megoldás, vagy fogd fel tanulópénznek. Kijelzőt ha cserélni kell én eladom a BH affs-t, venti 2-3k bele bayről, bukta nélkül ki tudsz szállni belőle vagy megtartod felújítva. -
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #37937 üzenetére
Jó, az x200-am elment 6 órát. 4-6 óra az vegyes használat, HD film + net. Only wifi net 5-6 óra.
Neked megfelel, mint látod másnak nem. T60-nál nem érdekel a nagy akku, eleve nagy a gép, de egy "kicsinél" engem zavar. -
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #37933 üzenetére
Ugyan mért nem? Nekem x200-ban 6 cellás volt, 4-6 óra üzemidő talán elmegy egy olyannal...T500 is biztos elmegy 4 órát 6 cellás akkuval.
-
Chaser
legenda
Mkv-ra gondoltam. Felraktam most a W8-at. 1080p mkv-t alapból viszi vele, belerakhatták a codecet
minden driver benne van, még a vga is. 720p-t YT klip megy, 1080p is, ott minimális bezizgést látok, de tényleg minimális. Még fényerő osd is van alapból.
720p YT-ot vitte 7 alatt is simán full képernyőn. Gugli chrome legújabb van fenn. -
Chaser
legenda
válasz
dabgergo #37755 üzenetére
T400/T500, A T61 utódai. Ezekbe már ddr3 megy ami olcsó, az említett sw_ek pedig szeretik a sok ramot. Elérhetőek diszkrét+intel vga-s verzióban, diszkrét vga-t is be tudja fogni a PS. CPU téren viszonylag erősek. Nem sokkal drágábbak már a T61 szériánál. Következő lépcső T410/T510, ott már van árkülönbség. Sztem egy erősebb cpu-val szerelt T500 + 8GB rammal ellennél, meg persze nem ártana egy ssd sem.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #37747 üzenetére
Nézőpont kérdése, új 2x2GB ddr2 árán új 2x4GB ddr3-at lehet venni, sőt utóbbi olcsóbb.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #37720 üzenetére
Ha külső monitort se tervezel sztem mindenképp IPS T60, esetleg T60p, abban vga is erősebb. Néha egész baráti áron ki lehet fogni. Dokkolós megoldással az a baj, hogy elvétve kapni 2503-at ami vga-t tud fogadni és akkor se olcsó, 15k körül van - jó, mázlival ki lehet fogni olcsóbban, de az ritka -. + vga bele, ott vagy 20-22k-nál.
TFT az IPS meg a TN is, a 15" T60-ak 1400-as felbontással mind IPS-ek. T60p-ben még találhatsz 1600x1200-est is.
p - performance , régen én is azt hittem professional, valaki azt mondta simán csak a price rövidítésebajuszati: Igen, úgy a legegyszerűbb.
Tim82: T61p már kb drágább is mint a T500-ak, legalábbis igen közel vannak egymáshoz. Most T500 van alfánál T9400/ati 3650+intel vga/4GB ram/ modem ready/1680x1050/stb, 82 v 83-ért, az egész korrekt.
-
Chaser
legenda
válasz
Skelemaki #37682 üzenetére
Én már azt is soknak tartottam, újra is akartam pasztázni csak közbe szólt az eladása.
lapa: Ilyenem is volt, csak más árkategória. IBM logos volt nekem is, 15k-ért vitték el február környékén.
Haver meg piacon vett 500!ft-ért egy olyat, amelyiken nem volt semmi szitázás, csak natúr fekete az egész.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #37674 üzenetére
4k + postáért van egy darabom, szűz
KissMate: Nálam a P8700 nem produkált ennyit, 80-85 között állt meg alulfeszelés nélkül. Aztán egy kicsit combosabb cpu mint ami a te gépedben van.
szerk2: Mindezt valszeg gyári 2.5 éves pasztával meg éppen hideg se volt pár hete mikor még nálam volt.
szerk: audi100td: Akkor az enyém 5k mert új
Na nem is, 4-ért vihető
Asszem lenovo logos.
-
Chaser
legenda
W700 850k-ért
-
Chaser
legenda
Powermanager kell hozzá és powermanager driver. Elhasználtságot pl aida is mutatja és van egy másik sw-t ami gyártási évet és cc-t is, de az nem jut eszembe.
Ha gyári hdd valszeg van rajta FRU, de gyanítom cserélték a hdd-t. Smartot 1ébként hozzáértő tudja "resetelni", de akitől vetted nem ilyen trükközős fajta.szerk: Kijelzőjének mi a pontos típusa? Aida azt is megmutatja. Betekintési szögek, színek milyenek?
-
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37624 üzenetére
Akkor ott a lappal lesz gond, se belső se külső kijelző nem működik ott valami nem kerek. Így asztali gépnek se használható, tehát v alaplap kell bele v mehet bontásra sztem. De azért várd meg mások válaszát. Esetleg megnézetheted olyannal aki szokott chipeket golyózni, de inteleknél nem tudok róla hogy leválnának.
szerk: Nézd meg dokkolón is, ha úgy se ad képet akkor biztos lap.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37619 üzenetére
És dsubon ad képet? 1ébként mi a hibája? Mert nem mind1 hogy javítható-e vagy sem. Ha lapot kell hozzá cserélni akkor sajnos nem sokat ér a gép. Ebben a kiépítésében 50-55k körül minipc-nek.
szerk: fi:zi'k: Onnan lemaradt egy 1-es, vagy tényleg jó boltot kötöttél
Nálam a legrövidebb szállítás 10 nap volt.
Én meg T500-on gondolkozok újra, alfanál egész jó áron van. Csak jó lenne tudni mit produkál a kijelző.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #37614 üzenetére
Nagyon nem mind1 milyen cpu van benne, van-e benne 3G modem, bill, stb. Ha egy alapkiépítés akkor nem sokat.
fi:zi'k: Ez gyors volt
-
Chaser
legenda
Az R400 és R500-ban 12.7mm-es optika van, nem 9.5-es?
-
Chaser
legenda
Jól gondolom, hogy ez a BH panel amit rendeltünk x200-ba bármilyen ilyen képarányú 12"-os gépbe jó ami ccfl?
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #37419 üzenetére
Előre borítékolhatod hogy nagyon be fog jönni
Ég és föld a kettő. Lenovoéknál is elég sok szerencsétlen marketinges dolgozhat, ott volt a lehetőség már x200-nál is gyári affs/ips panelre de neeeem, még véletlen sem. Szerencsére x220-nál már felfogták hogy lehet van aki csak ezért venne tőlük gépet más gyártó helyett.
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #37415 üzenetére
Ha így haladunk a tabletek miatt notebookoknál is visszatér az ips. Egyre jobb minőségű panelekkel szerelik már az olcsó kínai tabokat is, itt Mo-n is lehet kapni elég korrekt 10" gépet HD ips-sel és jó hw-rel 75-ért. Taboknál már nem kiváltság az ips, hanem lassan eladhatósági kötelező komponens. Talán-talán a notebook panel gyártók is feleszmélnek.
szerk: Ha MM közelébe jutok meg is nézem, ez tényleg hordozható, jó üzemidejű gép és a képe is nagyon baba azt mondják
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #37414 üzenetére
Ez azért van mert sok féle panellal szerelik a gépeket...x200-ban is van vagy 6-7 féle panel. Az IPS T60-ból nem olyan sok van, gyanítom az itteni tulajok 99%-ának lg-philips, ezen kívül tán még IDtech van ami nem olyan jó és BH, de olyanról nem tudok senkinél. Ezért itt egybehangzóan mindenki dicséri a gép paneljét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest