- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz
Novics #25619 üzenetére
Nezd meg milyen huto van rajta ,es rendelj hozza egyet kompletten bordaval, en speciel 6 ezer ft bol usztam meg anno, igaz most elegge fenn van a dollar meg minden...
Amugy lekapcsol a gep ha eler egy adott homersekletet a procinezd meg mennyi a max. hom. amit kibir a processzormag
regebbi 2006 os T 60 rol van szo amugy?
nekem volt egy nc6320 gepem amiben nem ment a venti ,en meg nem vettem eszre, 98 foknal lekapcsolt szepen. -
salieri.
őstag
válasz
Novics #25596 üzenetére
Ciripelo hanggal egyutt kell elni
Valami alktresz parametere nem hozza a " gyari" erteket.
41V9932 az FRU szama a te ventidnek ha rendelni kell hozzana meg ha 15 colos a kijelzoje.De az uj ventit nem kell pasztazni ,mert rajta van a GAP pad
en mar mertem 80 fokot is gpu homersekletnek. -
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
válasz
spyduck #25276 üzenetére
Hogy oszinte legyek engem nem gyozott meg a 8530p sem ventillator folyamatosan megy ,kenyes a memoriara.
Tim82:T61p 1920X1080 felbontassal nem IPS kijelzos?Uj a T61, olyan szinten ,hogy a dobozaban pihent!
Chaser: na jah egy 1600 X1200 as T60p nek orulnek
de nem nagyon tudom beszerezni.en is arra vadaszok!
-
salieri.
őstag
Lecserelnem a gepem :T60 IPS T7400, 4gb,x1300
EGy T61p re. T7700,4gb,quadro fx570
Kerdesem, a kijelzok kozott a felbontason kivul van kulonbseg ,vagy mindketto ugyanazt tudja?
Van aki mar rakta egymas melle a ket gepet ?
Meglehetosen borsos arat kell fizetnem a csereert!
Emiatt is vagyok dilemmaban. -
salieri.
őstag
válasz
!Overdose! #24929 üzenetére
nyomd a linket!
-
salieri.
őstag
válasz
!Overdose! #24920 üzenetére
kar ,hogy nem tudjuk a teljes sebesseget kihasznalni ,de tenyleg jobb lett SSD vel
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Egy X40 vinyoja... Mit tanacsoltok?
[link] -
salieri.
őstag
válasz
LaptopSystem #24856 üzenetére
Elovettem a sonax olajamat zsir hianyaban
ez az edge notebook szerintem felejtos
thinkpadtol fenyevekre van -
salieri.
őstag
válasz
azbest #24831 üzenetére
nem hivatalos garancia van ra, hanem ilyen 'szamtech bolti' amit gyakorlatilag nem tudok ervenyesiteni
tudom,hogy van hozza megfelelo venti(borda nelkul), csak az a baj ha magaban a ventit csereled ,az mind hamisitvany, utangyartott, nem gyari lenovo termek.es valoban sok sok het meg megerkezik.
a szegecsek megbontasa utan meg attol felek rezonalni is fog.
komplett huto ami gyari az meg vagy 10 amit mar irtam is,es ennyit nem erdemes kolteni ra.mert akkor meg mindig full foltos a kijelzom ,rossz az akksim,nincs laba a gepnek
Igy a gyari hutojevel barkacsolnek ,kerdeses ha a foliat leszedem rola az meg vissza fog ragadni.?!
Meg ez a ventillator zart rendszeru szerintem nem lehet szetszedni sem,hogy ossze tudjam rakni ujra ,a linken tudom ,hogy szet van szedve
Max muszerolajat lehetne oda fecskendezni, de ugye csapagyba ilyet nem szabad,mert kimossa a maradek zsirt is belole..te is szetbontottad ,ahogy a kepen is van? es utana sikerult osszerakni?
-
salieri.
őstag
valaki probalkozott mar T60 ventillator csapagyanak zsirzasaval?
ha igen milyen eredmennyel?
a hovezeto foliat hol lehet venni hozza ami lekerul a rezrol ?
sajnos ilyen ganyolasba kell ,hogy fogjak ,mert bevasaroltam egy geppel,ami garancias lenne..de ervenyesiteni eleg nehez..
tudom ,tudom uj huto,, de egy uj huto ara 10 ezer ft, es nem egy hibatlan geprol van szo,hanem agyon van utve . -
salieri.
őstag
válasz
LaptopSystem #24785 üzenetére
FRU: 42T0482
ez kell hozzá... -
salieri.
őstag
a fan controlhoz mi kell ,hogy mukodjon win7 alatt?
nekem van 15" ujjlenyomatos palmrest!
elcsererelem szivesen valami patent, uj allapotu lenyomat nelkulire..
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23093 üzenetére
Igen jol latod , de az elado ezeket nem latja, vagy nagyon rossz a szeme vagy nem akarja meglatni....
Valljuk be az ips panelnak pedig ez a lelke ,hogy hibatlan legyen,mindjart nem is teljes erteku, ha vannak rajta hibak..
amugy a 14,1 " os kijelzotol sokkal szebb az ips 15"! -
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23089 üzenetére
Azert ugy,mert szamomra csak a TP minosul gep kategorianak
, valamint egy- ket masik gyarto termeke ,de most nem abban a topicban vagyunk.
fogj egy viledat tisztitsd meg jol a kijelzot nehogy ugy jarj mint en. nekem is jo a szemem!
Elkuldtem ezeket a kepeket az eladonak is ,de o azt mondja a kep neki nem mond semmit.
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23086 üzenetére
Nagyon sok dolgot kell figyelni!
Figyeld a kijelzojet! Dead pixel tester, ha ez megvan menj be egy sotet helysegbe es ott nezd meg nem latsz e lilas feheres felhoket fekete hatternel ( speciel nekem ilyen van rajta amit nem lattam nappal ) pedig nyomattam a dpt progit
Ventit ,hogy nem csapagyas- e eleg sok gep csapagyas,,, 7 ezer ft kb egy venti hozza.. porgesd fel fan controllal
na meg a supervisior kodot!
egyeztesd a biosban levo serialt, a matrican levovel
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
válasz
Chaser #23076 üzenetére
ez tuti ips panel!
amugy type 2007 ben is van IPS panel!kepzeljetek reggelre megjavult az akksi
viszont a kijelzo tovabbra is ..
annyit csinaltam az akksival, 50 szazalek fele nem ment a toltes,lehuztam,lemeritettem 18 szazalekre, majd kikapcsoltam a gepet ratettem toltore, most ebredeskor kapcsolom be 100% % Remelem megtartja az akksi ezt a jo szokasat ,es eros marad. -
salieri.
őstag
42T4623
-
salieri.
őstag
power manager good condition de nem is akar 47 szazalek fele menni a toltese..
hol van az ujrakalibralas menu? -
salieri.
őstag
Akksi toltottsegi szintje hirtelen leugrik 40 szazalekrol 5 szazalekra? mi a teendo? elerkezett a veg ?
6 cellas gyari akksi ,eddig az everest 100 szazalekos kapacitast irt elhasznalodas merteke 0 szazalek. -
salieri.
őstag
ujra akarom pasztazni a procit ,a hovezeto gapot ami gyarilag rajta van a ventin eltavolitsam ?
-
salieri.
őstag
szeretnem a T60 ban a procit kicserélni T 2400 at T7200 ra
kell hozza biost is frissitenem?
valamint a hutot nem kell ujrapasztazni igaz?
ugyanis most vettem bele kb egy masfel honapja komplett hutest. amint ugye gyarilag rajta van a hutopaszta -
salieri.
őstag
De nem kell benyomnom pottyot ezekszerint ,mert az uj IBM hutot gyarilag van paszta elvileg.
-
salieri.
őstag
válasz
audi100td #17505 üzenetére
4g -os arctic mx2 eleg nem ?
harom chipre megy a hutes: FRU szama 41V9932,csoppet megnyomtam az ati csippet tisztitas kozben fulpiszkaloval, remelem nem lesz problema ,kell nekem ejszaka szerelni
Persze Ips 15",1400 x1050Csapagyas hutot mennyiert erdemes eladni ? Vagy dobjam kukaba?
-
salieri.
őstag
szeretnem boviteni T60 notim procijat. Jelenleg T2400 van bennne T7100 at raknek bele. Kerdesem volna: a processzorra kell tennem pasztat, vagy eleg az a paszta ami gyarilag a ventin van? (uj ventit is rakok bele mivel hangos kicsit a mostani ) .Bios frissites nem szukseges hozza, gond nelkul lekezeli a cpu-t?
-
salieri.
őstag
Na akkor leirok mindent ,dehogynem ,hogyne lenne.
2008-CTO, S/N: L3-PY611 Product ID: 2008V91
Diszkreten belul is ketto kialakitas van!
-
salieri.
őstag
válasz
Ringman #17050 üzenetére
Ez nem tunik olyan egyszerunek mindketto FRU nal emliti a gepemet igy
FRU1W6407: 2008-CTO, 6Qx, 7Jx, 7Kx, 8Hx, 8Jx, 8Kx, 8Lx, GCx, GDx, GEx, J2x, J3x, PDx, PEx, PNx
FRU41V9932: 2008-CTO, 42x, 43x, 44x, 46x, 49x, 4Ax, 55x, 56x, 5Tx, 66x, 83x, 87x, 8Dx, 8Zx, 93x, 9Ex, 9Zx, C2x, C3x, C4x, C5x, C6x, C7x, C8x, G3x, G4x, G5x, GAx, GBx
mik ezek az X es karakterek? ilyeneket nem is talalok az aljan..!?
-
salieri.
őstag
Valaki cserelt mar T60 ban komplett hutest? (15" IPS, Ati X1300 vga, T2400 cpu)
Az IBM honlapja 2 felet dobott ki ra: FRU 41V9932 es FRU41V6407
Na most a helyzet a kovetkezo ebayen megkerdeztem egy helyen a 41V9932 ventillatorrol, hogy jo e a fent emlitett gephez es nemleges valaszt kaptam,azt mondja 14 colos gepekhez van.
Viszont beirtam a 41V6407 et es nem is dobott ki ra gyakorlatilag talalatot!
valakinek van valami otlete,egyenlore nem bontanam le a gepet mig nincs uj venti.,es IBM szervizbe nem vinnem mert ott 20 ezer ft a csereje.
-
salieri.
őstag
hol tudok a legolcsobban komplett gyari hutot beszerezni itthon t60-hoz?ebayen sajnos csak utangyartott kinait latog a gepemhez.
-
salieri.
őstag
sziasztok! 15" IPS paneles,X1300 vga karis T60-ba melyik FRU szamu hutes kell?
Ez jo lenne bele? : [link] -
salieri.
őstag
sziasztok! vettem egy valoban vadonatuj ibm T60 at., viszont a ventije ha jobban felporog kicsit bug.(tehat nem volt soha elkoszolodva stb..) Mit lehet vele csinalni ?
-
salieri.
őstag
honnan tudom egy T60 rol ,hogy ips paneles? 15 colosban van csak ips panel?
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
sziasztok! R60-ban morog magasabb fordulaton a Cpu hűtő ventije ! Van valami ötletetek ,hogy orvosoljam? Illetve itt külön ventit nem lehet cserelni csak egybe a komplett hőcsővel?
-
salieri.
őstag
supervisior passwordot hogy tudom kivenni a biosbol?
-
salieri.
őstag
sziasztok! T43-as gepen egy db rar filet nem tudok kicsomagolni , mert mindegyik crc hibas! Mi lehet a prolema? A fajlok tuti jok mivel a masik gepem tokeetesen kicsomagolja!
-
salieri.
őstag
sziasztok! vettem egy uj IBM T43 at . a dvd író viszont nem hajlandó olvasni az oprendszer telepitesnel a lemezt , igy nem tudok rendszert rahuzni
van valami tippetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged