- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
válasz
Chaser #49894 üzenetére
Persze, ezekre figyelek (amúgy én általában el szoktam érni a full refundot, csak kicsit fenyíteni kell őket), de szerinted hányan ellenőrzik le valójában, kétséget kizáróan, hogy tényleg eredeti-e? És persze az is sokat elmond az ebayről, hogy a kifejezetten ótvar eladóknak is 97-98%-os visszajelzésük van.
Viszont felmerül a kérdés a fél-harmad ár fényében, hogy hozzájuthat-e az eladó valóban gyári akkuhoz egyáltalán. -
PNP
őstag
-
PNP
őstag
Utángyártott ebayes akksitól féljek? Azon túl, hogy 99%+ eladótól vásárolok, mit tudok tenni, hogy ne nyúljak mellé? Megadott garanciaidő nem csak blöff? Gondolom nem sokan küldik vissza, az eladót se motiválja semmi 60 nap után.
-
PNP
őstag
válasz
Gondwana #49822 üzenetére
5D2 (21mpx) RAW (néha sRAW). A procival nincs mit tenni, kérdés, hogy a 4 és a 8 giga közti különbséget fogom-e érezni.
De ha például van rá esély, hogy lejjebb mennek a ram árak (emlékeim szerint karácsonykor sokkal olcsóbbak voltak), akkor várok.
Azért nyugtass meg, hogy SSD-t nem volt hülyeség venni bele. -
PNP
őstag
Üdv!
Vettem egy használt X200-at, lenne felétek pár kérdésem:
- Jelenleg 2x2 GB RAM van benne, de különböző modulok (AIDA furcsa módon nem is részletezi őket, csak az összméretet írja ki). Lehet hogy indokolatlan, de engem ez zavar, egyúttal talán bővítenék is (nem tudom eldönteni, hogy kell-e a 8 GB, persze Photoshop és Lightroom biztosan meghálálja, de P8600 proci mellett nem tudom van-e értelme). Ha igen, két darab egyforma 4 gigásat érdemes venni, vagy egy 8-asat? Ahogy nézem, fajlagos ára ugyanannyi, nem tudom, sebességben van-e ennek jelentősége. Milyen típust érdemes amúgy keresni?
- Reset lassú, újraindulás előtt sokáig csak fekete képernyő van. Ez normális?
- Bal klikk eléggé nyöszörög, a billentyűzetet kiszedve ezt le lehet pattintani? Megtisztítanám, bekenném.
- Második nap előjött egy halott pixel, csúf zöld. Ezzel kapcsolatban igazából nincs kérdés, de ez egy picit az IPS panel beszerzése felé orientál, csak a végén az olcsó régi gépből egy elég drága régi gép lesz. SSD-t már kapott.
- Akku sem ártana majd. Utángyártott kerülendő? Érdemes esetleg egy nagyon halott gyárit venni (az enyém 39% elhasználódású), és azt felújíttatni, vagy csak a gyári új az igazi? Arra szerintem nem fogok tudni áldozni.
- Bluetooth zöld ikonra boot elején felvillan, BIOS-ban elvileg enabled (ha jó helyen kapcsoltam be), de W7 alatt nem tudom feltenni a BT software-t, azt kéri, hogy kapcsoljam be. De hogyan?
- BIOS update program nem települ fel, más belefutott már ebbe?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
PNP
őstag
Üdv!
HV121WX4-120 panelt honnan érdemes szerezni? Esetleg csoportos rendelésre van esély?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest