- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
az tényleg a windows hibája biztosan hogy linuxban deaktiválod .
)
érdekes mód nálam ezzel nincsen gond windows alatt és soha nem is volt.egyik ismerősömnek volt linux alatt problémája hogy nem látta a wwant a gépe. x200s, ezekszerint a linux is egy random működő szardomb.
erre az volt a megoldás amit leírtam, hogy load bios defaults és újra elkezdte látni a gép a wwant, meg az idő közben ugyanígy eltűnő bluetootht is.
egy darab windows nem volt fent a gépen.
"nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni"
-
buvartacsko
addikt
válasz
audi100td #40006 üzenetére
Én csak a lenovo oldalán felkínált drivert szedtem le, és mondom, soha nem volt ilyen gondom. Sleep után egyből volt wifi, nem kellett várnom fél perceket. Ennyi erővel mindegy is lenne ha kikapcsolnám, főleg ha azt nézem, barátnőm gépe hdd-vel 14 másodperc alatt áll fel windows 8al.
Ő 2x bekapcsolj a gépét mire nekem sleep után feláll a wifi. Semmiképpen se nevezném ezt normálisnak.
-
buvartacsko
addikt
válasz
MrSealRD #39999 üzenetére
Windows Vista és 7 alatt se T61-en nem volt ilyen hibám, se X200 Tableten. Sőt, X200 Tablettal Windows 8 consumer es release preview alatt se volt ilyen gondom. Tehát továbbra se tudom miről beszéltek mikor azt mondjátok hogy ez a hiba már régen létezik. Feltűnt volna ha több mint fél percet kellett volna várnom arra hogy sleep után felmenjek a wifire. Szerintem a lenovo majd kiad egy új drivert aztán azzal jó lesz.
-
buvartacsko
addikt
válasz
FoxiestFox #39996 üzenetére
Azért kíváncsi lennék hozzá hogy mit szólnál ha 30-60 máspdpercig tartana sleep után miután lenne WiFi-d. Akkor is ennyire vicces lenne-e.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Francia91 #39992 üzenetére
Gondolod hogy bajom lenne hogyha 2mp lenne ? Feléled a gép, 23 másodpercig úgy néz ki mintha lenne WiFi, utána 10 másodpercig tart mire újra felcsatlakozik. Szerintem ez nem túl mókás... több mint fél percet várni mire netezhetek. Ennél fogva a WiFi drivert várom a legjobban.
-
buvartacsko
addikt
válasz
franc0 #39982 üzenetére
Majd ha bejött az oldal:
Step 1: Select a RSS feed reader
itt kiválaszthatod, hogy milyen RSS readert akarsz használni. én bepipáltam a Googlet.
Step 2: Select a product from the list below
itt értelemszerűen katt a ThinkPad-re, és utána a gépedre.
gondolom Te az X200-ra fogsz, én az X200 Tabletre mentem.
remélem ha már ezeket a drivereket kiadják, akkor a többi is jönni fog. mert elég idegesítő, a sleep utáni wifi bug.
-
buvartacsko
addikt
válasz
franc0 #39982 üzenetére
a support.lenovo.comon van egy rss link az új driverekre. nálam most halott a site, szóval majd adok linket hogy ha jó lesz.
én is nagyon örülök neki, bár azt nem lehet beállítani nálam hogy a gép indulásakor is kérje az ujjlenyomatot és aztán automatikusan léptessen be a windowsba. :\
-
buvartacsko
addikt
Jönnek kifele a Windows 8 driverek a régebbi gépekhez ( T400,X200 )
Ennek kifejezetten örülök, kellemeset csalódtam a lenovoban!
-
buvartacsko
addikt
Mesélte valaki múltkor, hogy X200-on Windows 8 alatt működik az újjlenyomatolvasó, na de hogy ?! Én felraktam a fingerprint softwaret, de egyáltalán nem tudom használni továbbra se a cuccot... :\
-
buvartacsko
addikt
válasz
FoxiestFox #39534 üzenetére
mert hogy?
-
buvartacsko
addikt
Nekem ez a gép instant get... [link]
-
buvartacsko
addikt
Jó a Windows 8 X200-on, bár a beépített MSE nagyon tudja darálni a vinyót, ez az egyetlen bajom vele, meg a rendes videókártya driver hiánya. Akik felrakták T4/500, és X200-ra a 4500MHD-s kártyára , ti raktatok fel másik drivert, vagy a beépítettet használjátok? Csak azért, mert gondolom azért fogyaszt kicsivel többet a cucc így, mert nem tudom beállítani az energiagazdálkodást a vga-n.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Valaki használ X200on T400/t500on Windows 8at? jól megy? driver problémák ilyesmi?
-
buvartacsko
addikt
jajó, leesett értem már. nem lehet kikapcsolni a turbot egyébként?
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
manapság ki tud hozni / rendelni olcsóbban TP X220at vagy X230-at? IPS kijelzővel meg bill háttérvilágítással?
-
buvartacsko
addikt
tegnap sikerült egy jó pár bor és tátratea után ráállni az x200 tabletre.
hát nem lett semmi baja.
a repülőből kiesős képek buzdítottak fel.
-
buvartacsko
addikt
barátnőmnek rendeltünk egy Edge E430-at. kíváncsi leszek rá, eddig nem sokan panaszkodtak az Edge szériára.
most így találkozok majd az új billentyűzettel is.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/02/nagyon_sok_ajandekot_hoz_a_posta/
Nagyon sok ajándékot hoz a posta
-
buvartacsko
addikt
halihó emberek!
thinkpad edge e430-ról kinek mi a vélemény? olyan emberek véleménye is érdekel akiknek nincsen, meg olyanék is akiknek már régóta van. nyugodtan írhat az is aki i7-re cserélte a procit.
egyik barátnőmnek meghalt az asus notijában az alaplap, és úgy döntött hogy most esetleg hallgat rám mielőtt megint kiad jó sok pénzt egy számítógépre.
http://www.usanotebook.hu/lenovo/thinkpad-edge-e430-2-ev-garanciaval-intel-core-i3-2350m-230ghz-4-gb-ram-500-gb-hdd-kulon-vasarolhato-fekete-hatlap-nznc9hv-ts-2ev/P28198
erre esett a választás!
használtan gép nem jöhet szóba ( ez nem a lányon múlik mondjuk ) , tehát nincsen sajnos most pénz hirtelen T vagy X szériára.
-
buvartacsko
addikt
na raktam a thinkpadra (x200t) linuxot (arch linux). nagyon tetszik. régen a thinkpadek előtt gentooztam, de 2008-ban az újaknak nem volt valami jó supportjuk még. most már egészen jó. jobb mint az ubuntu egyébként sokkal.
-
buvartacsko
addikt
Na, hát helyszínen nem csinálják meg, elviszik, 1-2 hétre. Viszont az itt is fennáll hogy egyszerre csak 2 alkatrészt cserélnek. :S
-
buvartacsko
addikt
Én már majdnem elpártoltam a lenovo-tól, de most úgy néz ki hogy továbbra is hűséges leszek ehhez a márkához. Írtam levelet a smartservicenek, és úgy néz ki hogy lehet házhoz jönnek megcsinálni az X200 Tabletem! Elképesztő! 220 KM!
Persze még nem kiabálom el,
Jelenleg nem született még döntés arról, hogy a notebookot beszállítjuk-e vagy a helyszínen megjavítjuk, de mindenesetre jó ha az ehhez szükséges információk már megvannak.
Sok sok sok sok sok plusz pont a smartservicenek és a lenovonak !
-
buvartacsko
addikt
válasz
Chaser #35882 üzenetére
Igen, pontosan ezért járatom én is maxon, de egyébként linuxon is ugyanígy van. Nem tolja fel olyan gyorsan az órajelet, és érezhető ott is ugyanez a jelenség.
Egyébként most konfigurálgattam itt a dolgokat. Be van kapcsolva Windowsban ez a ASPM cucc, mégis eléggé úgy tűnik mintha nem lenne.
Platform Power Management Capabilities
CI Express Active-State Power Management (ASPM) Disabled
PCI Express Active-State Power Management (ASPM) has been disabled due to a known incompatibility with the hardware in this computer.Így nyáron elég sok időm van, a végén lehet hogy leállok grubot bütyölni, kezd érdekelni a téma... 1-2Watt igen sokat számít nekem. 50%-ot romlott az aksim kapacitása, szal minden csepp jóljön.
lapa: eddigi hsz-eid alapján tudtam hogy mi következne hogyha nem írom oda azt hogy ne oktass ki.
-
buvartacsko
addikt
nekem 0.9250 az alsó határ, annál lejjebb semmivel se tudom állítani. rmclock nélkül is 0.9250-en van és 800 mhz-en only windowson.
ha meg töltőre dugom akkor meg IDA 1.8GHz és ott erőltetem hogy 0.9250V legyen.
van itt is on demand profile, de én azt nem használom, ha töltőn van akkor pöröghet mindig maxon a proci, csak a feszültség legyen a legalacsonyabb.
aksin pedig a windows is 0.9250V-ot lő be a 800MHz-hez. remélem sikerült érthetően leírni, ha nem akkor kérdezz megint.
-
buvartacsko
addikt
alulfesz miatt, de aksiról kilövöm, ugyanis akkor a legalacsonyabb feszt erőlteti a windows is. frekit természetesen állít a windows is. szóval jelenleg arra használjuk, hogy töltőn max performance módban ne menjen fentebb 0.9250V fölé a proci, így nem melegszik annyira a cucc.
-
buvartacsko
addikt
ja értem, hát természetesen be volt kapcsolva. akkor most érvényes ez a dolog rám, vagy windowson nem?
más: rmclock felhasználók, nekem ha aksin van a gép, és power saver profilon van minden, akkor kb 4-5%-ot zabál szinte folyamatosan az rmlclock, és kb többet fogyaszt így a gép, mint rmclock nélkül. nálatok nincsen ilyen bug? vagy nem volt or nem figyeltétek?
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #35848 üzenetére
mindenesetre a dátumokból én úgy látom hogy a kutya se foglalkozik ezzel... pedig nem lenne rossz... gondolom a lenovo nem fog kiadni biost ehhez.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Power Policy: PCI Express ASPM is disabled (Plugged In)
The current power policy for PCI Express Active State Power Management (ASPM) is configured to Off.Power Policy: PCI Express ASPM is disabled (On Battery)
The current power policy for PCI Express Active State Power Management (ASPM) is configured to Off.x200 tablet l9300-as procival
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #35836 üzenetére
illetve a legfontosabb:
Q: Last question, and I deliver this one with a wink—are you getting rid of the TrackPoint?
A: No. We study how to keep improving TrackPoint, not how to remove it.
ezekszerint a pöcök egér még jó ideig velünk marad, emiatt nem kell majd aggódni.
-
buvartacsko
addikt
cikk az új billentyűzet designról.
kedvcsináló:
Sometimes an outpouring of anger can reveal itself as a kind of profound love. I know it sounds strange but that’s been my conclusion after moderating your comments across Lenovo’s Facebook, Twitter, Google+ and YouTube pages over the past couple months. The source of the angst (as many of you know) is the recent design change to Lenovo’s famous, award-winning, ergonomically-renowned ThinkPad laptop keyboard. Nearly every negative comment I’ve read has been delivered with a sense of ferocious loyalty, a sense of love. You’re mad because you care. I respect that.
Here are two samples of what we've heard from you guys:
“Lenovo, have you lost your minds? Why did you do this? Did you do any research or testing or was this a whim? Have you messed up the classic ThinkPad typing experience?”
-
buvartacsko
addikt
válasz
!Overdose! #35829 üzenetére
Ha ott a led akkor benne van az előkészítés.
-
buvartacsko
addikt
DDDDDDDDDDDDD képek + kommentek, legviccesebb hirdetés ever.
ennyire szétbaszott gépet még nem láttam aprón.
és még működik! nem semmi.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Ti aztán elvagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged