- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #84921 üzenetére
Akkor már miért nem egy X31-X32 dokkolóba tolt Ultrabay2000 floppyval? Szerintem nem drágább.
-
Gondwana
addikt
válasz
magyarzoltan #84909 üzenetére
Esetleg X201s szintén 1449x900-as kijelzővel? (X200s EU piacra hivatalosan nem került ilyen panellel, de azért lehet talàlni) Nàlam az X201 kapott ilyen kijelzőt X200s-ből, ìgy a minimàlis CPU òrajel annyi mint az X300/X301 maximuma, 2.5" ssd, dokkolhatò (és dokkolva is működik akkuròl ellentétben a T/W szériàval)
-
Gondwana
addikt
válasz
daddy9 #84344 üzenetére
Ha a recovery partíció megvan de nem bootol, volt egy pici bootszektorjavítò utyilityi, én T60-on hasznàltam. Gyàri recovery helyett én xpsp2 image oemmétételét használtam, akkor elfogadta a coa kódot. Tim linkelte régebben, a net bugyraiban hol vannak meg a T4x driverek lementve.
(szerk.: egyeztetés után Szabadkán akad valahol Hu xp recoverykészletem)
-
Gondwana
addikt
válasz
Micuir_M #83443 üzenetére
Régesrég volt màr itt arròl szò, hogy az X220/X230 akkuk mechanikailag egyformàk, X220 nem is vàlogatòs, ellenben az X230-ak rasszistàk, csak a sajàt fajtàjukat töltik.
Szerk.: T60 flatkàbel - 3.5" kijelzőn most nem keresek HMM-t, de biztos ugyanaz a FRU XGA(LVDS) és SXGA+(DualLVDS) esetén? (tùlhajtott LVDS csak X200/201s-ben létezik, ùgy fér àt egy csatornàn az 1440x900, hogy 50Hz a képfrissìtés)
-
Gondwana
addikt
(Az más, kialvatlanul belőlem nagyobb blődségek is kisikerülnek)
Más: nézegettem a szerb piacot, hátha akad valami jóárasított IPS T60 (netalán UXGA panellel), de csak 14"-ek vannak, azok is X200/T400 árban
Szerk.:
Tim: bölcsészeti témákban, jártasság nélkül, valahol hallottam forrásmegjelöléssel tudok ám olyanokat benyögni, hogy év végén elkérik a szilveszteri összefoglalóba. -
Gondwana
addikt
Ezt a mondatot egy bölcsésztől elfogadom, de aki általános iskolában bent volt fizikaórán és feleléskor elszavalta, hogy I egyenlő U per R, az ilyen blődséget már nem ír le. (Tudod, a cucc 20V-ot küld be, a cuccnak a pillanatnyi R ellenállása meghatározza, hogy abból hány amperka fog bemenni, a többi meg kint vár a sorára)
-
Gondwana
addikt
válasz
Zsocy155 #82967 üzenetére
Közben WiFin forgalmaz vagy nem forgalmaz? Ha igen, ha nem, lehet még más driver is. Meghaló hangkártya nem akadozna, amikor megkapja az adatcsomagját, kiküldi a hangszóróra, amikor nem kapja meg, akkor várja, hogy megkapja, te meg ezt hallod akadozásként. Ennyi. (Ha sisteregne, zúgna vagy egyáltalán nem szólna, miközben VU-méteren azt mutatja, hogy szól, még akár elképzelhető is lenne hardveres probléma, de a tied inkább szoftveres gond lesz.)
-
Gondwana
addikt
válasz
kraftxld #82681 üzenetére
Àcsi! PM810 vagy lànykori nevén 470-estől lokàlban maximàlisan korrekt az a 100MB/s (nàlam a 256-os 190-210 között tud nettò ìrni), viszont az előregét olvasva sehol nem làttam, mit hasznàlt vìruskergető helyett, màrpedig ilyent nem egy AV is tud produkàlni. (Egy SysInternals ProcXplorerrel megnéztem volna, a hosszù törlés alatt melyik process I/O-ja szalad fel.)
-
Gondwana
addikt
válasz
SG3rg0 #81795 üzenetére
Picit nem jutok ide fórumozni, mingyárt mindenki beveszi a fogalmazásgátlót?
Parts Lookup volt itt kérdés pár oldallal visszább.(A többit töröltem, mert akadtak válaszok is)WiFi + latency: Jumbo Frame-t használtok-e egyébként ezeken a hálózatokon? Ha NAS-nak megtiltod az 1500 feletti MTU-t (mert, ugye, fogalma sincs, hogy wifin megy majd tovább), látsz-e változást?
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #81738 üzenetére
Egy próba erejéig lecseréltem és most így ragadtam. Otthon egy A6-os wacom bamboo lefedi a laptopkijelzőt, egy A5-ös graphire4 meg az U2412 felületét, ráadásul ceruzakompatibilisek, akármelyikért nyúlhatok, működik vele, a cégnél meg két U2410 (az egyik állóba fordítva
), szóval én most itt leragadtam, pedig behullott (a WSXGA+ kijelzővel együtt érkezett) egy ajándék-áras X220/X230 ultrabase is.
Szerk Mikrofon-kérdés: X201-nél találkoztam olyannal, hogy annak ellenére, hogy az inverteren/LED-boardon van a mikrofon, a kártyaolvasót is tartalmazó media-board panelen volt egy repedés, amitől gyakorlatilag nem működött a gép mikrofonja.
-
Gondwana
addikt
válasz
SG3rg0 #81732 üzenetére
(Nem igehirdetés, nem állítom, hogy mindenkinek ez lenne a jó, de ezt most egy olyan X201-ről írom, amibe belekerült egy 1440x900-as panel, ezen felül i7, 8GB, 256GB pm810 és van hozzá még 3 vagy 4 akkum, amikből legalábbis kettőt hordok csak magamnál. Az X220 kijelzője csak 768 pixel magas.)
-
Gondwana
addikt
válasz
donjohnson #81594 üzenetére
(... már amennyiben normális egy olyan széjjelqrt túlbonyolított kódolású több letakart objektumot is tartalmazó PDF, ami egy mezei görgetésnél 60-80-100% CPU-terhelést idéz elő, de egy mezei PDF amiben csak szöveg van és még 80486-on se akadozott, ne fűtsön már annyira...
Szerk.: X201, tehát rokon, csak kisebb hűtéssel, i7-tel, Opera12, gropuokat is összeszámolva kb. 35 tabbal 37°C az egyik mag, 40°C a másik) -
Gondwana
addikt
válasz
thgergo #80510 üzenetére
Azok a DP portok mind DP++ tehàt passzìv konverterrel vàlthatò HDMI-re (ami egy hangot is kezelő DVI), ìgy megvan az összes port szerepe. A két DP-s monitorok (pl. U2415) Daisy Chaint tudnak (max 4 kijelző _sorbakötve_), dupla kàbellel csak HDMI-vel szoktak bohòckodni, illetve az intel kezeli a 4k kijelzőket (természetesen DP, max. 30Hz), de csak kikapcsolt beépìtett LCDvel.
-
Gondwana
addikt
válasz
Wolfskin #80481 üzenetére
Az emberek koleszterinszintje, de a làtàsa is különböző: 12"-on 1440x900-at ùgy megszoktam pàr nap alatt, hogy még sűrűbb kijelzőt is el tudnék viselni (a szìnei persze ocsmànyak, ezért a màsik gépben ott az ips).
A T410s-sel meg òvattal bànj, szeret elnyìròdni benne egy szalagkàbel. -
Gondwana
addikt
válasz
Xmodule #80340 üzenetére
Bizonyàra többen is, az ujjlenyomatolvasò tàmogatàsa vàratott magàra legtovàbb, de màr megy. Én az egyik (tàpàramkörhibàs) X201-embe tettem vadiùj X200 alaplapot (viszont az X201 SN/PartNumberét ìrtam a BIOSàba, addig se System Update, se ModBios, se gyàri SLIC2.1 nem volt), ezen van Ubuntu is aktìv hasznàlatban.
-
Gondwana
addikt
válasz
Wolfskin #80292 üzenetére
W510: nem ips, de az àtlag tn kijelzőktől jobb, csak 135W vagy 170W tàppal működik négymagosként (8 thread), még ha van is benne akku, igp nincs, hàrom kijelzőt egyszerre nem kezel, ez a T420s meg igen. Hurcolàszni én nem venném a W510-et, na, de nem is nekem kell vàlasztanom, én maradok az i7 X201-nél.
-
Gondwana
addikt
válasz
Mohhoj1986 #80285 üzenetére
(... vagy eladó T400-asa...
- a keresőt meg szabad használni.)
-
Gondwana
addikt
válasz
bankimajki #80041 üzenetére
NVidia Optimus vagy DisplayPort daisychain kell minimum három kijelző egyidejű használatához - báris ThinkPadeknél. (Vagy 2503-as dokkolóba pakolt VGA-ra még köthetsz ezt-azt, T60-tól T500/W500-ig)
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #79763 üzenetére
(a chipkiosztàs màsodlagos, amikkel talàlkoztam nemmindenbenműködő ramokkal, ott màsik gépben (nem TP mert az SPD tp-ben nem olvashatò rendszerint) kiderült, hogy 1066-os clock-tàblàt nem is tartalmazott az SPD.
Szerk: persze, C2D meg arrandale nem tudja cìmezni a 8GB-os modulok màsodik oldalàt) -
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #79448 üzenetére
Ò, hàt ilyen sajàteszétől drivertelepìtést nàlam a Win7 is jàtszik, havonta legalàbb 1x felmàszik valahonnan egy intel rapid storage driver, amitől a HP oem firmwares ssd-k mind merevrefagyasztjàk a gépet (pm810, de az X18M-G2-k is ezt csinàltàk), ilyenkor boot utàn van 2-3 percem az uninstallra.
-
Gondwana
addikt
válasz
Polllen #79264 üzenetére
Ceruzakezelés belebarkácsolható (nem kis macerácal) mezei X220-ba is.
Mondjuk, nálam pont most került ki a wacom cucc az X201-ből valószínűleg ideiglenesen, mert épp belekerült egy 1440x900-as Toshiba panel. Ezeket a gépeket erre a felbontásra teremtették!!! (Persze, single link LVDS nem tudja átvinni a szükséges adatmennyiséget, ezért a fő trükkje, hogy csak 50Hz-en megy a panel, amikor 1440x900 a felbontás). Színei? Vannak. Kalibrációszerűség után már egy pirinyót javul a helyzet, de a szűköcske színtere nem esik túl messze a fekete-fehértől. (7700K natív színhőmérséklet)
Most pár napig megpróbálom, aztán lehet, hogy visszacserélem és építek egy másik gépet ez a kijelző alá. (Végül nem X220-at vettem, hanem i7-esedett az X201, eddig nem bántam meg)Szerk.: T410-ben volt utoljára tapikijelző, de IPS opció még tervben se volt.
-
Gondwana
addikt
Ùgy làtom, az olaszok màr a spàjzban vannak! Hacked Team on board
-
Gondwana
addikt
válasz
beloadjoker #78614 üzenetére
...Ja és még egy dolog a töltőcsatim jó de eléggé mozog,... mert ilyenre tervezték. Ha jobban megfigyeled, a tápcsati nincs rögzítve, csak a zsanér oldalnyúlványa tartja a helyén.
Szerk.: Thermal pad: éles tárggyal (lehetőleg összefogdosás nélkül) leveszed, az ép egynegyedét levágod, a chipre illeszted, hogy lefedje és úgy rakod össze.
-
Gondwana
addikt
válasz
Tikakukac #78509 üzenetére
A hűséges X201-em eladtam, kijelző, SSD, 2x4GB 1333 RAM meg 3x9c és 1x6c akkuk maradtak. Alkudozok itt, Szerbiában egy X201-re, amiben i7-620M van és az a dilemmám, hogy ha egy legalapabb X220 tud 10-15-20%-kal többet és nem csak fogyasztáscsökkentésben, lehet, hogy mégis hozzácsapnék 100-130€-t a tervezett 60 helyett a projekthez.
-
Gondwana
addikt
válasz
degas2428 #78494 üzenetére
T420 LCD panel csatlakozója 40 pin-es, = LVDS
a T440-esé 30 pin-es = DisplayPort
Szóval még csak nem is hasonló.UltraBay kompatibilitás: azon túl, hogy a T/W500-ból átpakolhatsz #20-as és #30-as gépekbe, a keret felett lesz egy kis szellőzőnyílás, de ez visszafelé nem igaz, az újak megint 12.7mm-esek lettek, mint a régi szép időkben.
Bootidő: nálam a Comodo miatt majd' két perc, de nem rohanok.
Szerintetek ha csak a nyers CPU számít, i7-620M vagy i5-2520M? (X201 vagy X220? Notebookcheck mérései használhatatlan szórást mutatnak, az IPS + wacom + 800px vs. 768px az X201 felé húz, de kell a nyers arő, az akkuidő meg nem számít)
-
Gondwana
addikt
válasz
tothjozsi96 #78149 üzenetére
Nem a touchpad vàlik èrzéketlenné, hanem a synaptic f0ss@ össze magàt. Nàlam bàris pàr napon belül a harmadik gép csinálja. Nàlam valami kéretlen Win-update lehet, mint ami minden hònap màsodik szerdàja reggelén elqrja az ahci drivert, majd boot utàn 3-4 percel kifagy.
-
Gondwana
addikt
válasz
Zoli986 #76796 üzenetére
Ez tényleg szükséges hozzá?
A 6 éves fiam szokta így nemelhidni, amit mondunk neki.
Kezdd a 187. oldaltól. Ha találsz arra utaló jelet, hogy a single-link LVDS szalagkábel és a kisebb gyújtófeszültségű inverterrel menni fog, akkor lehet próbálgatni a régivel is, egyébként meg alkatrészlista cikkszámok ugyanitt. -
Gondwana
addikt
Keddi élményem: az X201 egyszer csak kikapcsolt, de teljesen, bekapcsológombra se reagált. Tápkábel ki, akku ki, power hosszan nyom, akku vissza, táp vissza, erre végül bekapcsolt. Másnap megint kikapcsolt, de már az egylábonállós-holdfelébandzsítvahármatköpős módszer sem segített. Azóta olyan, hogy akkuról szépen muzsikál, amint tápot kap, power-cut kikapcsol. (Dokkoló oldalán tudom tölteni a 9c akkukat
)
Esetleg valakinek ötlete? (Ami lehet privátban felajánlott jóárasított X201 alaplap is vagy lezúzott kijelzős gép is. Wistronnak küldött dokumentáció tanulmányozgatása folyamatban, házibarkács ThinkLightjavításra már lett is ötletem belőle - 24. oldal, 37-39 pin egymás mellett) -
Gondwana
addikt
válasz
sketchifun #76714 üzenetére
System updatenek gondot jelent a VGA driver nemmeglétének detektálása, ezért nem teszi fel a megfelelőt, ráadásul, ha nem ThinkPadhoz való Lenovo drivert teszel fel (hanem pl. inteltől leszedettet, de néha a WinUpdate-féle is ilyen), szintén nem működik a fényerőállítás. (Illetve, ha gond van az inverterboarddal, de akkor meg BIOSban sem működik)
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #76679 üzenetére
Nàlam olyanok az AC profilok, hogy a dròtosnak van prioritàsa, tehàt amint kàbelt kap, visszavàlt rà. (X201)
T60-on néha valami degén-sleepbe küldi a hàlòkàrtyàt, ott csak teljes shutdown-reboot segìt. -
Gondwana
addikt
Nekem kb. 5000 találatot dobott, szóval nem egyedi eset, valószínűleg rossz helyen gyűlik benne a mechanikai feszültség a nagyonhatárértékreoptimalizált vastagsága miatt.
-
Gondwana
addikt
Hagyjuk màr ezt a cellafesz-hülyeséget! Ha a Kàlvintòl a Nyugatiig ùgy kapaszkodsz, hogy a bal talpad nem ér le, az meg még jobban kìméli az akkukat. Olyan, hogy Factory QC dereng? Most épp a Tesla többet fizet a jobban sikerült akkukért, mint a Lenovo, ennyi. A 4.3V-ig tölthető cellàkban van egy pici kémiai trükk is, nem döglenek attòl gyorsabban, hogy "tùl" vannak töltve.
-
Gondwana
addikt
Hàny éve annak, hogy a Panasonic megvette tokkal-vonòval a Sanyo akkugyàrtò mindenét, de csak az eneloopokat cimkézték ùjra, Li-ionnal nem akartàk égetni magukat...
-
Gondwana
addikt
válasz
Gilberto #76282 üzenetére
Kizárólagosan és teljesen saját felelősségedre - egyébként az előbb hülyeséget írtam a 0x0C45-tel
mert csöppet másként működik, DOS boot flash viszont kell alá.
Yoga2-höz is lett egy valamilyen ICC ami inkább kuriózum, mert miért is kalibrálnánk teljes fényerőre... -
Gondwana
addikt
A többet fogyasztò sötétebb IPS-ed legendàjàhoz csak annyit, hogy kb. a T60 volt az utolsò ilyen. Akkor még két tranzisztor kellett egy szubpixelre, AFFS òta màr màsok is megoldjàk eggyel, ràadàsul egyre kisebb csìkszélességen. A napokban rinyàltam magamban, hogy a Yoga2 fHD IPS kijelzőjét miért nem tudjàk Thinkpadekben is àrulni. (0 PWM, nem sRGB, de màr nem is KodaChrome gamut, egészen vàllalhatò fogyasztàssal)
-
Gondwana
addikt
válasz
soldi3r #76097 üzenetére
Ha van W7Prof cimke a gép alján és rátolok egy szűz, nemrecovery telepítést, majd visszaállítom a SLIC2.1 alapján történő aktiválást, akkor az legális marad-e?
(Azér' hogy leesne már a népszaporulat, ha a házasságkötés is hasonló licensz alapján zajlana, ketty előtt eulát olvasunk, majd apósnak telefonálunk, hogy aktiválja az asszonyt - akinek eddigre már mindentől elment a kedve, és akkor ... fölébred a gyerek is és sír...) -
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #73010 üzenetére
Azért féloff, mert ahogy néztem, az aktuális ThinkCentre kínálat jelentős része laptopbelű barebone, ezek viszont irodába lesznek, laptop+dokkoló nem opció, ezt kihangsúlyozták.
-
Gondwana
addikt
Féloff kérdés: szükségem lenne 4db fekvőházas ThinkCentre gépre, lehetőleg 2.gen. i procival (lehetőleg W7Pro licensszel/cimkékkel). Google valahogy nem volt a barátom.
-
Gondwana
addikt
válasz
Butcher82 #72386 üzenetére
Keresett itt valaki blankó billentyűzetet? (Egy időben árulgattam is, de nem akadt rá érdeklődő, most épp a cégben lóg a szerveren, így biztosan nem piszkálja senki azt a gépet)
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #70292 üzenetére
(csak a végén ne a Full Metal Jacket zàròjelenete legyen a segìtő jòszàndékod vége - valahonnan ismerős nekem a kiképző stìlusa)
-
Gondwana
addikt
válasz
Chaser #70186 üzenetére
Az az 512MByte állandó foglalás nem üt agyon, SSD-n a swap-fragmentálás nem esemény, vehetném elvileg kisebbre is a kezdőméretet, ha kell neki, majd foglal magának.
Ha meg registryből bootkor lefut a powercfg -h off, akkor még
a Fn+F12 hibernálást is lehet használni, csak kikapcsolt gépen van hiberfil.sys, reboot után mindig eltűnik. -
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #70191 üzenetére
(Elrepedt bal és kettétört jobbzsanér W500-ból van itt nálam is.)
-
Gondwana
addikt
Akad-e véletlenül esetleg valakinél elfekvőben (kereskedelmi konstrukcióban) R61 csavarkészlet (meg esetleg egy HDD takaró műanyag)? 42X3947 lenne a hivatalos neve, hozzám került egy elvileg leselejtezett R61 (15" LG 1680x1050, T8100, NVS140M, viszont se HDD, se ODD, se csavarok az aljában és csak az egyik RAM slot működik - jelenleg XP-vel, akár pénzt is lehet érte ajánlani így, a jelen állapotában), megpróbálnám beüzemelni, gyerkőcnek Pumuklit nézni jó lenne, de nem így, széthullósan.
(ebay nem opció, működő paypal nincs, illetve olcsóbban utazok Budapestre, mint amennyiért utalok $6-t) -
Gondwana
addikt
Szerk.: iAMT - T400-at akarsz ezzel tàvmanagelni? Ha nem vagyok indiszkrét, miért àgyùval szùnyogra?
Még nem akarom elkiabàlni, de kb. fél òràja talàltam az alaplapot fedő fekete öntapadòs fòlia alatt egy kondenzàtorra tapadva egy nemodavalò òndarabot, leszedtem, erre bebootolt. Maradt a kérdés, hogy került oda... Ideje összeraknom és meghajtani picit.
-
Gondwana
addikt
Napixar: X201 újrapasztázás után nem kapcsolható be. Akkut tölti, betápvisszajelző LED világít, ennyi. Se dokkolóról, se billentyűzetről, se közvetlenül zárva nem kezdi meg a bekapcsolódást.
-
Gondwana
addikt
válasz
csubuka #69606 üzenetére
Tünet: Samsung pm810-zel random merevrefagyások, X25M-mel és X18M-akkal meg random kékhalál, főleg bootkor. Sikerült eljutnom odáig, hogy ha bármi miatt meghosszabbodig picit az NCQ sor, akkor belefagy az összes új iRST driverrel, viszont ahogy visszatértem a Win7/MS driverre, bár továbbra is van trim FSCD-féle SSDOK szerint, megszűntek a fagyások.
-
-
Gondwana
addikt
válasz
Akos1994 #69523 üzenetére
X201 akkuval szerencséd volt: múlt héten bontottam ki egy új 9c akkut, első feltöltésnél már 89.5Wh volt a 93-ból, most 5 ciklus után (2x 6%-ig merítve, 3x kb. 15-20%-ig) 86Wh. Ez egyébként a gyakorlatban 6.5-7h használatot jelentett. Ehhez képest van még két 9c akkum, 64 meg 66Wh a 93-ból, mindkettő 150 körüli ciklusszámmal.
-
Gondwana
addikt
válasz
FrozenThrone #68976 üzenetére
... és Fn+F7-tel kapcsolgattad, ennyire nem triviális megoldást keresel, akkor pedig csak sérült benne még valami.
Szerk.: ha HDMI van, akkor az vagy nem ThinkPad, vagy belefért a HDMI kábel a DisplayPort aljaztba.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #68969 üzenetére
(Pont így kapott egy szegedi ismerősöm Crypto vírust a W500-ára. Jött mailben egy XLS... A gép azóta nálam van, ő áttért X230-ra, még a 305T-t is sikerült rá beröffinteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged