- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax #2029 üzenetére
Nekem a T41 -esben tökéletes volt, és nagyon szerettem, és most nagyon hiányzik így a T400 -ból :| utánakérdezek a szervízben, hátha csak valami egyedi hiba lesz az enyémnél. Teljes mértékben a billentyűzet elé világít, akkor világítja meg a billt, ha csak 45 fokig nyitom fel a kijelzőt..
-
gecsoz
aktív tag
Sziasztok!
Lassan egy éve használom a T400-asomat gond nélkül.
Egy olyan "hiba" jött elő, amit nem tudok hova tenni, Egészen egyszerűen semilyen Lenovo -s szoftver nem indul el. Se power manager, se acces connection, se system update.. minden más ok, csak a lenovo -s szoftverek nem indulnak.
Egészen egyszerűen indítom őket, és abban a pillanatban kiírja Vista, hogy az xy szoftver működése leállt.. mi lehet a gond?Más. Ha már ez a hiba gondoltam újratelepítem a rendszert, jócskán megérett rá.
Kérdésem az lenne, hogyha elindítom a recovery-t akkor ugye visszaállítja agyári állapotot, és minden adat eltűnik a gépről. Van -e erre valami megoldás? mondjuk ha csinálok egy külön partíciót a PQMagic -el, és oda átmásolom az adatokat, akkor a Recovery lefuttatásánál az megmarad, vagy azt a partíciót is eltünteti, és a teljes gyári állapotot állítja vissza? Ha igen, akkor mit lehetne tenni, hogy legyen egy partícióm, amit újratelepítésnél nem tűntet el a Recovery?Jah, és még valami. Rossz helyre világít a billentyűzet megvilágító lámpám. Mióta megvan a gép így van. Mit lehet tenni? márkaszervíz? egész egyszerűen a szemembe világít, nem a billentyűzetre..
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest