- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Ma a végére is értem. A befejezés miatt "csak" 9/10-et adok neki. Minden eleme nagyon tetszett, párszor még biztos elő fogom venni.
-
Eléggé kihalt a topik, pedig ez egy nagyszerű játék... Kétlem, hogy kapnék mostanában választ, de azért beírom:
Amikor átmegyek a hídon, és kis idő múlva lesz egy srác, aki le akar ütni, ott van egy kerítés/kapu, amin át kellene mennem. Na de hogyan?
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
De kis halott ez a topik
Video
Ez már DX11-es játék lesz? Elég durván néznek ki atoronyház ablakában a tükröződések
-
Vistaboy
veterán
Érdekesnek tűnik, lehet hogy majd teszek vele egy próbát.
-
tomi_mod
aktív tag
Még csak most olvastam róla előzetest, meg néztem képeket...ez utóbbi még elég silány, de ha az egyéb dolgok megvalósítása olyan lesz ahogy írták, akkor kit érdekel a graf
...na jó azért csiszolják még egy kicsit!
-
hun.user
csendes tag
Ajánlom nekik, hogy idén kiadják, bár attól félek, hogy meg kell vennem PS3-ra, mert a gépem nem fogja elbírni. Hihetetlen jó játék lesz, de mondjuk adhatnának ki már egy másik trailert is.
-
T.Peter
őstag
Tiszta Cloverfield. Menjünk, mentsük meg a barátnőnket (ez eddig még tetszik is, mert valóban ezt tenné az ember, ha lenne valakije).
"A különböző mellékküldetések alatt embereket kell majd mentenünk, túlélőket kell keresnünk, sőt még a városi menekülttábor megszervezése is a mi vállunkat fogja nyomni."
A mentés jó ötlet, a túlélőkeresés és a menekülttábor megszervezése már annyira nem, hacsak nem a barátnőnk megtalálása után foglalkozunk ezekkel. -
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
Új fejlesztőcsapat kezében.
"Így sokkal költségtakarékosabb a fejlesztés." Remélem ezalatt a ubisoft nem azt érti, hogy gyorsan összecsapják, erőforrást és pénzt kímélve, még akkor is, ha a játék rovására megy. -
Gyusz
őstag
Márciusban már megjelenik a játék?
Én nem nagyon hiszek benne, amióta az Ubisoft koppant a Beyond Good & Evil kapcsán, azóta jobban odafigyelnek a marketingre, erről a játékról meg szinte semmit sem tudunk. -
T.Peter
őstag
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Húú, bocs.
Tudtam, hogy nem a linkelt oldalon olvastam róla először. Legközelebb figyelmesebb leszek, teljes mértékben megérdemlitek.
-
(Kolombusz)
veterán
-
T.Peter
őstag
Első részletek.
Egyre érdekesebb. Ez a Cloverfield vonal nekem tetszik (csak azért, mert a film tetszett). -
Gyusz
őstag
Igazából még azt sem tudjuk (én legalábbis biztosan nem), hogy mi lesz a feladatunk, milyen lesz a játékmenet, mik/kik lesznek az ellenségek, stb. Prince of Persia esetében például simán trilógiát kreáltak, egy olyan játékból, amelynek minden része kapott egy rendes lezárást. Egyébként az Ubisoft általában csak jó játékokból készít folytatást, szóval remélem az I Am Alive is ilyen lesz, de a GC-n tényleg kéne már mutatniuk valamit, ami nem render.
-
T.Peter
őstag
Ha folytatják, akkor szerintem úgy lenne érdemes, hogy az első résznek a végét nem zárják le. Viszont mivel nem biztos, hogy lesz folytatás, így más felé fognak elindulni majd, ha a több rész mellett döntenek. A GC alatt majd több mindent fogunk megtudni az I Am Alive-ról.
-
T.Peter
őstag
A Ubisoft folytatni fogja az I Am Alive-ot, ha az elég népszerű lesz.
-
T.Peter
őstag
-
Gyusz
őstag
Az a videó a kilencedik hozzászólásban már benne van az első hozzászólásban is (persze a hír az értékes belőle, hogy a GC-n mutatnak is majd valamit) és természetesen nem ingame, csak egy render.
-
T.Peter
őstag
-
fpeter07
veterán
Tetszik, gondolom lesznek benn szörnyek is
-
-
Gyusz
őstag
Az I Am Alive című játékot a Darkworks készíti (Alone in the Dark 4, Cold Fear), producerként pedig Jade Raymond (Assassin’s Creed) is részt vesz a fejlesztésben. Az Ubisoft gondozásában készül PC, X360 és PS3 platformokra. Ez egy FPS lesz, de komolyabb fegyverek használatára nem lesz lehetőségünk, az elsődleges feladatunk pedig a túlélés lesz a földrengés sújtotta Chicago utcáin. Egy render videó itt megtekinthető, a most zajló E3-on még elvileg láthatunk egy 10 perces bemutatót is. A megjelenés tervezett időpontja 2009 tavaszára tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged