- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
megoldódott részben a probléma. A hexa számokat átalakítottam decimálissá alt+plusz decszám alt elenged így bent az érték, rövidre zártam az RX TX-et az érték visszajött de nem mindig az amit elküldtem:( az eszköz nem válaszolt az utolsó bájt természetesen a csekszám 1 bájtos szimpla sum direkt úgy választottam, hogy nem legyen óverfló óra beállítás, de nem reagál:(
-
gesuz
senior tag
-
supercow
őstag
Nem válaszol a központ? rendesen be van állítva a soros port (bps, paritás, data/stop bitek stb.) olyankor szokott az lenni hogy nem történik semmi... Ha van hozzá dok mindenképp azzal kell kezdeni. Aztán ha win alatt kell csinálni, akkor keress egy olyan programot, amit soros eszközökhöz írtak mások és azt próbáld használni, nekem annakidején Linux alatt kellett és írtam magamnak egy Perl programot aminek beadtam a parancsot hexa értékekkel és kiküldte, majd fogadta a választ...
Nincs valami protokoll leírás? Használ a központ valamiféle parancsokat, checksum ellenőrzés van-e benne stb? -
supercow
őstag
milyen eszköz? ha soros, rakj a végére sortörést (enter)
illetve ha van dokumentációd hozzá nézz körül a
[L]http://www.asciitable.com/[/L] oldalon, az elején vannak a vezérlőkarakterek, amiket az eszközök szoktak használni (DEC 0...31-ig).
Régebben voltak küzdelmeim egy Monetel bankkártyás terminállal, ahhoz kellett variálni a vezérlőkódokat... -
gesuz
senior tag
És még sürgős is.
-
gesuz
senior tag
Használnom kéne ezt a programot, már mindent beállítottam, de nem tudom, hogy lehet a szöveget elküldeni. Nem modemhez, hanem saját eszközzel ,kéne kommunikálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged