- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
megoldódott részben a probléma. A hexa számokat átalakítottam decimálissá alt+plusz decszám alt elenged így bent az érték, rövidre zártam az RX TX-et az érték visszajött de nem mindig az amit elküldtem:( az eszköz nem válaszolt az utolsó bájt természetesen a csekszám 1 bájtos szimpla sum direkt úgy választottam, hogy nem legyen óverfló óra beállítás, de nem reagál:(
-
gesuz
senior tag
-
supercow
őstag
Nem válaszol a központ? rendesen be van állítva a soros port (bps, paritás, data/stop bitek stb.) olyankor szokott az lenni hogy nem történik semmi... Ha van hozzá dok mindenképp azzal kell kezdeni. Aztán ha win alatt kell csinálni, akkor keress egy olyan programot, amit soros eszközökhöz írtak mások és azt próbáld használni, nekem annakidején Linux alatt kellett és írtam magamnak egy Perl programot aminek beadtam a parancsot hexa értékekkel és kiküldte, majd fogadta a választ...
Nincs valami protokoll leírás? Használ a központ valamiféle parancsokat, checksum ellenőrzés van-e benne stb? -
supercow
őstag
milyen eszköz? ha soros, rakj a végére sortörést (enter)
illetve ha van dokumentációd hozzá nézz körül a
[L]http://www.asciitable.com/[/L] oldalon, az elején vannak a vezérlőkarakterek, amiket az eszközök szoktak használni (DEC 0...31-ig).
Régebben voltak küzdelmeim egy Monetel bankkártyás terminállal, ahhoz kellett variálni a vezérlőkódokat... -
gesuz
senior tag
És még sürgős is.
-
gesuz
senior tag
Használnom kéne ezt a programot, már mindent beállítottam, de nem tudom, hogy lehet a szöveget elküldeni. Nem modemhez, hanem saját eszközzel ,kéne kommunikálni.
Aktív témák
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest