- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
supercow
őstag
Nem válaszol a központ? rendesen be van állítva a soros port (bps, paritás, data/stop bitek stb.) olyankor szokott az lenni hogy nem történik semmi... Ha van hozzá dok mindenképp azzal kell kezdeni. Aztán ha win alatt kell csinálni, akkor keress egy olyan programot, amit soros eszközökhöz írtak mások és azt próbáld használni, nekem annakidején Linux alatt kellett és írtam magamnak egy Perl programot aminek beadtam a parancsot hexa értékekkel és kiküldte, majd fogadta a választ...
Nincs valami protokoll leírás? Használ a központ valamiféle parancsokat, checksum ellenőrzés van-e benne stb? -
supercow
őstag
milyen eszköz? ha soros, rakj a végére sortörést (enter)
illetve ha van dokumentációd hozzá nézz körül a
[L]http://www.asciitable.com/[/L] oldalon, az elején vannak a vezérlőkarakterek, amiket az eszközök szoktak használni (DEC 0...31-ig).
Régebben voltak küzdelmeim egy Monetel bankkártyás terminállal, ahhoz kellett variálni a vezérlőkódokat...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest