Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
válasz
Tothgera30 #435 üzenetére
Esküszöm a pirosat még meg is venném...
Kvanagy
-
Nemesys
tag
válasz
Tothgera30 #433 üzenetére
hát inkább homasita tuning érdekelne.... tudod az újfajta audi helyzetjelzós (ledsoros) csak nekem a 120-as skodámba kéne na meg egy 4 cm vastag krómcsík ami körbeéri az autót XD
-
Nemesys
tag
válasz
Tothgera30 #429 üzenetére
Háát meggondolom. Bár a heréim maguktól is össze vissza cserélik egymást lehet ezzel a helyükre lehet igazítani őket!... Valami más nincs? Mondjuk valami arisztokrata tuning egy 120-as skodrira?
-
Nemesys
tag
válasz
Tothgera30 #427 üzenetére
Klíma az van, ha letekered az ablakot, mivel hótoló teve, elektromos ablak az van, rá kell csíptetni a két heréjére a bikakábelt ami a falimalacból van kivezetve, ABS az is van, szólsz rája, hogy le fejet az bele akad a hóbuckába és azonnal megáll még a tükörjégen is.
Érdekel?híjjá fel a 06-90-111-212-n... -
Nemesys
tag
válasz
norbi19884 #423 üzenetére
de nekem van. most cseréltem bodrira. de nem jött be inkább sport uszkárt akarok... a teve hótóló, full extrás kivitel. a teve érden található. két púp található a tevén. (nem mintha akkorát ugrana) szerintem szügségtelen...
-
Nemesys
tag
válasz
norbi19884 #421 üzenetére
Neem, csak azonnal megy...
-
Nemesys
tag
bijo helikopáter kölcsönözhető. hajtóanyaga a páriditó, azonnal megy nincs párja főldkerekén
-
Nemesys
tag
AT-AT lépegetőmet cserélném legalább 2-es szintű fogatra... nembaj ha kicsit rohad, és nincs magyar forgalmija...jelenleg a halálcsillagon tartózkodtam de felrobbant, így meg kell keresni... sok sikert!
-
Nemesys
tag
Oszkár az uszkár eladó vagy cserélhető bodrira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest