Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mire jó a mild hibrid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essentials
aktív tag
Nem lesz nehéz dolga, mivel továbbra is a futottak még kategóriába vannak ami az érdeklődést és vásárlási hajlandóságot illeti a csúcsmobiljaik iránt. Ez igazából arra jó hogy megpróbálják a köztudatban tartani a brandet, amíg változhat valami körülöttük. Nem tudnak vele itt értékelhető pénzt keresni, a PR-ra és a szolgáltatásokra viszont annál többet égetnek, úgyhogy még bukhatnak is rajta a föld ezen részén. Lásd itthon például, bezárt a prémium reseller webshopjuk, bezártak a márkaüzleteik, és egy központi szervíz maradt, ahova postán tudsz feladni javításra eszközt.
-
DrDoktor
senior tag
tipa gondolom bőkezű kínai adományokból él..
-
Insanati
csendes újonc
Jó nehéz dolga lesz idén a Huaweinek ezzel a P60 Proval. A tavalyi iPhoneok még mindig remekelnek fotózásban akárcsak a Pixelek, idén az S széria sem lett kiemelkedően gyenge fotós, sőt, ha az ember csak rápillant a képeire és nem játszik pixelvadászatot, meg nem keresi meg a rekord mennyiségű zajt a képen, akkor egy kifejezetten erős versenyző, a kínaiak meg olyan, nyomokban telefont is tartalmazó okosfényképezőket adtak ki, mint a Find X6 Pro, az X90 Pro+, a Honor Magic 5 Pro, vagy épp a Xiaomi 13 Ultra. Nyilván sokat számít a szoftver is a fotózásban, de azért eddig a Huawei hardveresen is az élen volt és így volt a P széria a kamerakirály, most meg adott csomó nagy név olyan kamerákkal, amik hardveresen erősebbek jóval, mint amit a P60 Pro kínál, és a Xiaomi 13 Ultra miatt már a variálható rekeszérték sem egyedi. Persze a Xiaominál csak két lépcsős 10 helyett, de a legtöbb esetben bőven elég ez a két állás. Idén sajnos nem lesz elég szerintem egy ilyen kameraszett ahhoz, hogy a mobilfotózás szerelmesei elgondolkozzanak egy Huaweien.
-
Cecevok
tag
Kedvenc telefonom volt a P10-es. Anno pont a fotós képességei miatt vettem. Sajnálom, hogy kigolyózták, pedig még mindig nagyon erősek mobilfotózásban.
-
Péter48
csendes tag
Nem vagyok egy okos okostelefonos, de mindent összeszedtem egy p40Pro-ba és zavartalanul használom. OK, közben jókat vigyorgok magamban, ahogy elképzelem, hogy a kínai kémközpontban törik a fejüket, hogy mi lehet az a 40 db haraszt, amit a párom telefonüzenete szerint vennem kell.............
-
gulyasa
őstag
Biztos más is beírná az unalomig ismert tényt, miért nem lesz ez sem világsiker, csak Kínában erős...
Nem a világ a GMS, de akkor is...
Tudom, meg lehet oldani anélkül is, de ahhoz nagyon elvakult Huawei fannak kell lenni, hogy mindenképpen ez kelljen bárkinek is.
Mint ájfonosnak - de az egy más liga.Még mindig elvagyok a P20 Pro-val. A P30 széria lehetett volna még esélyes, de inkább az előbbit választottam. A fejlesztések mellett túl sok mindent el is vettek az elődhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A május 9-ei premier előtt a Huawei kameratelefonja bezsebelte a TIPA World Awards rangos elismerését.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest