Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngohtomi

csendes tag

Roland76 teljesen igazad van, a vodafone elmehet a francba..

én is írtam nekik megint egy levelet, direkt írtam hogy a térerőm majdnem a legjobb, és a sebességem mégis szar, de össze vissza dumálnak állandóan, soha nem a kérdésre válaszolnak.. ráadásul hazudnak is..

"Tájékoztatjuk, hogy E220 típusú modemjének firmware frissítését követően a le- és feltöltési sebességnek meg kell egyeznie az alapból HSUPA hálózattal kompatibilis készülékekkel."

pl ez nem igaz mert én akármilyen firmware frissítést csinálhatok az e220-as modemen, soha nem lesz képes elérni olyan max feltöltési sebességet(~1,5Mbit/s) mint az e272..

másik.., direkt írtam nekik, 3 oldalon mértem a sebességet, kikapcsolt vírusírtó és tűzfal mellet..(modem ablakközelben, programmal mérve jó jelerősségem van, -67 dBm, (Budapest, 11.kerület, HSDPA terület))

idevágó válasz:
    Feltöltési sebességét nagyban befolyásolhatják környezeti, valamint épületszerkezeti viszonyok is.

amikor direkt leírtam nekik hogy a térerőm elég jónak számít, míg másnak akinek kevesebb sokkal jobb sebessége van..(nekem max 1Mbit/s letöltés ilyen térerővel). Szerintem ha vastag lenne a fal vagy erdőbe laknék ahol tele van fával nem lenne ekkora térerőm :DD

hát erre már nem tudok mit mondani, az egy dolog hogy szombaton este 9-kor is válaszolnak, de semmi értelme nincs a dolognak, csak felesleges levelezgetés..

vohanyi, neked mellesleg van valami fejlemény?

Új hozzászólás Aktív témák