- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
timi0506
csendes tag
válasz
Oliver92 #208 üzenetére
Szia,
annyi tippet adnék hogy az aksit ajánlott legalább 2x kisütni. Valamint legalább hetente 1x érdemes hosszú távra kikapcsolni (kicsit pihen benne az oprendszer). Azt is javaslom hogy a futó alkalmazásokra figyelj oda, mert ha nem lépsz ki valamiből megfelelően akkor tovább fut az alkalmazás és csak azt fogod észrevenni hogy felzabálja az aksit. A mozgó háttereket sem igazán preferálom mert azok is szépen lassan eszegetik az aksit.
Nálam ennyi a tapasztalat, és úgy vélem hogy ezzel növelhető a telefon élettartama.Alkalmazások terén nem nagyon tudok tanácsot adni, mert az szerintem erősen személy függő.
Én személy szerint nagyon sok zenét hallgatok rajta és nagyon bejön a mixzing nevezetű lejátszó (külön szabályozható a hangszín, basszus, magas-mély hang kiemelés, és plusz hangerő szabályozó van benne, valamint felhasználó barát szerintem a felülete). Egy office jellegű alkalmazás sem árt ha van rajta.
-
timi0506
csendes tag
Sziasztok,
én tegnap óta vagy egy ilyen szerkezet tulajdonosa. Nagyon elégedett vagyok vele, egyenlőre semmilyen szembetűnő hibát nem észleltem.
Szerintem egyenlőre sem tokot sem fóliát nem lehet rá még egyenlőre kapni. De szerintem kis türelem és hozzánk is eljutnak.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest