Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowK
tag
Köszi megtaláltam.
Van egy nagyobb fejtörőm
Azt hogy lehetne elérni, hogy amíg a telefon DND-ben van, addíg semmiképp ne küldjön notifikációkat az óra? Egyszer tán sikerült, és Auto DNDre van állítva, viszont még nem voltak app notifikációt. 2 napja betettem, hogy a Google Calendar notifikációk menjenek át az órára is, majd most mivel 05 óra körül aludtam el, az ébresztőt a telefonon 12-re húztam, addíg magától a telefon DND. viszont reggel 9kor notifikáció rezgés ébresztett, amitől nem voltam boldog mert nem tudtam visszaaludni és jó lett volna még -.- -
ShadowK
tag
Sziasztok!
A Mi Bandage appban hogy lehet beállítani a transliteration-t? Sehogysem találom, de az app screenshotjain rajta van.
A Google Calendar notification-okban van pár fura karakter, négyzetben kérdőjel általában, és gondolom ezzel meg lehetne oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest