Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok én is beszálltam a bip felhasználók táborába egy világosszürkével. Apósomnak kerestünk egy viszonylag egyszerü órát, söt neki még egy band is jó lett volna mert semmi okos funkciót nem igényel, csak idö, pulzus, lépés, alvás. De azon neki túl kicsik a feliratok. Ìgy akadtam rá a BIP-re és ha már neki vettünk egy zöldet, nekem is megtetszett, eddig csak azért nem vettem semmit, mert mindenhol pár napos üzemidöt olvastam pár éve aztán már nem is követtem ezt a termékvonalat (még egyes bandem volt ezer éve).
Én elvagyok az alap appal, csak az ajánlott watchfaceletöltös appot szedtem le pluszba. Egy kérdésem lenne, melyik fajta merít jobban, a fehér alapon fekete, vagy a fekete alapon fehér vagy a szineknek ilyen kijelzön nincs jelentösége? Illetve jobban meritenek azok amik több infot jelenítenek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest