Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
Próbáltad már MiFit e telindítani, látja az órát? Nekem ilyet akkor dobott mikor legelső használatba vételkor párosítani kellett apphoz, vagy ha megszüntettem a párosítást valamilyen okból (telócsere pl).
Ezen kívül 1x mikor egy régebbi betütípust raktam fel, azona feldobta, de akkor Mifit-el még párosítva volt közbe, így elég volt elindítanom, mifitt visszafrissítette betütípust, majd újra jó lett .Ujraindítással kapcsolatba rossz hír: ilyen funkciója nincs az órának sajna. Lehet várni teljes lemerülésig, és utánna h mitörténik, de az nem 2 nap lesz.
Egyébként bármi előzmény? ez így hogy ezzel a felirattal megállt, kevésnek érzem. Elötte működött rendesen? vagy új szerzemény és nem akar ezen túllépni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest