Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Természetesen minimális angol tudással vagy némi szótárazással a böngésző beállítható, az hogy nem tud (gondolom még) magyarul nem feltétlen vezető ok abban,hogy nekem nem nagyon jött be elsőre, ami engem zavart az az, hogy nem lehet a Chrome kiegészítőit feltenni holott a chrome alapjain van mint pl az opera és társai. A böngésző beépítve tartallmaz kb 5 féle jelszómenedzser programot, a lastpass-ot is (ami úgy tudom a legnépszerűbb) de nekem nem sikerült beüzemelni és őszíntén szólva így beépítve nem igazán bíztam volna meg benne, ezért azt állítottam be,hogy ne kezelje a jelszavaimat a browser, gondoltam letöltöm külön a lastpass Chrome-hoz kiadott kiegészítőjét, hát nem sikerült. Viszont a böngésző meglepően változatosan konfigurálható legalábbis abból ki indúlva amit szegényes angol tudásomból ki indúlva megértettem a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest