Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
Mobilarena témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Én is a BAT miatt döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt, bár eléggé szkeptikus vagyok. Célzott reklámok megjelenítése, miközben nagyon biztonságos böngészőnek hirdeti magát... meglátjuk.
Bár Chrome-al is alapvetően meg vagyok elégedve.Keresőnek én maradok Guglinál, bár egyre jobban utálom, mert egy ideje egyre kevésbé ad ki normális találatokat. Rengetegszer csak jól megszövegezett oldalakat dob, amiket kb. semmi érdemi infó nincs. De hát pénz beszél Google-nál mint tudjuk.
DuckDuckGo-t még nagyon régen próbálgattam, de az meg alig talál meg valamit, most kivárok a visszajelzésekre Brave esetében, nem kérek még egy Lycos-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest