Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Én is a BAT miatt döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt, bár eléggé szkeptikus vagyok. Célzott reklámok megjelenítése, miközben nagyon biztonságos böngészőnek hirdeti magát... meglátjuk.
Bár Chrome-al is alapvetően meg vagyok elégedve.Keresőnek én maradok Guglinál, bár egyre jobban utálom, mert egy ideje egyre kevésbé ad ki normális találatokat. Rengetegszer csak jól megszövegezett oldalakat dob, amiket kb. semmi érdemi infó nincs. De hát pénz beszél Google-nál mint tudjuk.
DuckDuckGo-t még nagyon régen próbálgattam, de az meg alig talál meg valamit, most kivárok a visszajelzésekre Brave esetében, nem kérek még egy Lycos-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest