- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZOON01
újonc
Ha csak "sima" 1080p s tv hez kell ahhoz én a Xiaomit mi box -ot használom az akció függően 15-20 K között mozog. de ez egy kis kocka ami helyet foglal...
Viszont van egy Xiaomi Mi Tv stick ami tényleg csak egy stick meg távirányító de ez max csak 1080p ig tudja...
A mi box om az van és nagyon szeretem ugyan Android os de pl Netflix-et HBO-go t Apple TV t iis fel lehet tenni többek között, továbbá még a VLC-t is fel lehet tenni rá igy NAS ról is lejátszik bármit...
A stick az elviekben ugyanazokat tudja csak max 1080p ben és csak egy stick, de ezt nem próbáltam.... -
ZOON01
újonc
Köszönöm! ez most nagyon hasznos volt!
A HDMI re már nem igazán fordítottam figyelemet mert azt hittem, hogy az már alap hogy olyan HDMI-t raknak rá ami kiszolgálja alapból az UHD-t...
Esetleg olyan alaplapot ismertek ami a 6 ik generációs processzorral kiszolgálja az UHD-t, vagy az veszett fejsze? -
ZOON01
újonc
Szóval akkor az elképzelt minimál konfig a célnak nem felel meg?
Viszont ha i3 10100 ott az MSI B460M PRO val van tapasztalat?
Csak mert mint írtam is, per pillanat szeretném a költségeket azért amennyire lehet kordában tartani, és a legető legjobb áron elérni az eredményt -
ZOON01
újonc
Sziasztok,
gyorsan átfutottam a topicot de igazából nem találtam választ ... kb 12 éve építettem egy HTPC-t kizárólag Full HD és 3Ds filmek és tartalmak lejátszására...
sajnos időközben eljárt a konfigom felett az idő az UHD tartalmakat már nem igazán viszi... arra az elhatározásra jutottam, mivel a házat nagyon szeretem (thermaltake DH-101) így a lelkét (költséghatékonyabban) felújítom. processzorban I5 6600 valamint MSI Z170A-G43 as alaplapra esett a választásom természetesen 16 gb ram stb ...
Kérdésem a processzor alaplap kombó elegendő-e az UHD tartalmak lejátszására vagy mindenképp VGA-t is kellene beletenni?
Mivel a VGA árak időközben nagyon elszálltak, így ha nem életbevágó azt nem frissíteném, ha mindenképp kell akkor tudnátok-e javasolni mi az ami még jó erre a célra de emberi árban van? Igazából tanácstalan vagyok... Nem játékra és nem bányászásra kellene csak és kizárólag UHD lejátszás a cél...
Javaslatot/segítséget előre is köszönöm!
Szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest