- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
az a gondom, hogy lassú és instabil. persze, ez főleg a gyenge helyi wifi-hálózat miatt van..
nekem ez a megoldás, ahogy leírod, teljesen jó lenne már most is. és ha meg végre egyszer sikerül összerakni a külön, dedikált lejátszómat, azt is így szeretném majd. mindentől elkülönítve, direkt wifin.
win10 alatt hogyan tudok hálózatot kreálni?Patice telóról akarok mindenképp irányítani, flex-el. ezt szeretem, ezt szoktam meg.
-
Tibiajax
nagyúr
srácok,
eddig a kodit a meglévő wifi hálózaton keresztül irányítottam telóról.
az alaplapom wifis, az a kérdésem, hogy ha szeretném ebből az egészből likvidálni a komplet wifi hálózatot, direktbe tudnám valahogy a gépen lévő kodit vezérelni? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
xtremetuning #567 üzenetére
édes istenem... én meg végig azt hittem, h Linn -nek van valami idevaló tápja...
pff -
Tibiajax
nagyúr
mondja már meg pontosan valaki, milyen Lin táp-ot emlegettetek régebben a topicban? kiguglizni sem tudom ennyi info alapján..
köszi -
Tibiajax
nagyúr
ismét jelentkezem.
tegnap megint csak rááldoztam a nap nagyobbik részét a képbeállításokra, de azt kell hogy mondjam, úgy érzem lassan révbe érek. frenetikus lett a kép, popcornt már rég leléptem, ez nem is kérdés, és szerintem az oppo kyoto-ját is lehagytam. valami eszméletlen bika lett a képem, sikerült úgy néz ki eltalálni azt, amit még elbírhat a gép, de már durván éles a skálázás. mindemellett sötét jelenetek is faszán kivehetőek, kontrasztos, pasztelles, de a leglényegesebb, hogy életszerű a kép.
megvannak a korlátjai a skylake integrált chipjének, de már ez is nagy dolog. a hangszinkron viszont amennyire jó volt a tesztelési fázisom elején - a reclock-kal -, annyira kezd romlani sajnos. hamarabb jön, mint a kép picivel, fél mp-ket kell korrigálnom rajta.. dobott frame-kre gyanakszom, bár szemmel nem látom h dobálna, de nagy valószínűséggel ezt a feszes NNEDI3+Jinc+Jinc triómnak (chroma/down/up) köszönhetem, már csak így bírhatja szegényke, a szinkronizáció rovásával.. másra legalábbis nem tudok gondolni. ezt még kell finomítani valahogyegyébként a hang minősége is baromi jó, a pure wasapi teszi a dolgát, imádom, jobban tetszik mint a csilivili sabre dac hangja az 500 popiban.
tehát kép, hang ok, a stabilitás az amivel küzdök mióta madvr-ezek. egyszerűen folyamatosan kilép a kodi, ha videót indítok el. mondjuk zene után bármit, vagy sd után hd-t, lényeg, h más formátumot. bár igazából csinálta már mkv után mkv-nál is. ha meg elindul egy film, elindul utána még egy vagy kettő, a harmadik már nem, fekete képernyő, monitoron meg csak annyit ír ki, a Kodi programhiba miatt leáll..
mindezt akkor, ha mindkét megjelenítőm megy, tehát a monitorom is (2560x1080@59hz), meg a tv is (1920x1080@59hz). most már ott tartok, h parázok bármilyen video elindításakor
már kikapcsoltam az exclusive-módot, abban reménykedtem h az zavar be, arra írtak wikin ilyen jelenséget, de akkor is csinálja. gondolom a képfrissítésekkel lehet az egész összefüggésben, de baromira tanácstalan és csüggedt vagyok most. képem, hangom már fasza, de csak úgy tudom érdemben az egész kodi-t élvezni, ha a tv-t rakom elsődleges megjelenítőre, monitor off, és csak az megy. akkor is csinált egy pillanatra egy pici bevillanást video elindításakor, de soha nem fagy le, indul a film szépen, gyönyörű képpel.
ki kéne aztán próbálni lehet egy normális nagy vga-t, azzal lehet nem lenne már ez a gondom... gyűlölöm, h annyi minden kisebb nagyobb szarság van, és bármin elcsúszhatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest