- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #815 üzenetére
Jut eszembe új Kodi-ban a régi 'O' betűs menüben lévő eldobott képkockák és stb.-hez, a PlayerDebug-ot kell rátenni egy bill-re, és azzal látszik.
-
MasterMark
titán
18-as Kodi dev build-ben benne van már egy olyan, hogy 3D LUT alapján tud szín-kezelni. Erről van valami info?
Viszont iszonyat módon mikrolaggol a film. A régi O betűs menüt be lehet valahogy hozni ezen az új skin-en?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #711 üzenetére
Erre valaki? Kábel OK, volt hogy nem akadt, teljesen PowerDVD függő, de egy kalap sz@r...
-
MasterMark
titán
Most melyik Kodi tudja a Frame Packed 3D-t lejátszani úgy, hogy át is küldje rendesen?
PowerDVD-n kívül erre most van más?
3D akadhat HDMI kábel miatt?
-
MasterMark
titán
válasz
#75912448 #202 üzenetére
Igen, remux, és nincs mellette a sima Dolby Digital.
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 640kbps [A: AC3 (DD) 5.1 @ 640 Kbps [hun] (ac3, 48000 Hz, 5.1, 640 kb/s) [default]]
Audio: TrueHD 48000Hz 8ch 9216kbps [A: Dolby TrueHD 7.1 @ 4342 Kbps (AC3 Embedded: 5.1 @ 640 Kbps) [eng] (truehd, 48000 Hz, 7.1, s24)]Igen, tudom hogy a Kodi real-time transzkódol, ez kellene nekem amúgy is.
Most megoldottam AC3Filter-rel, de nem az igazi, mert az meg mindent újrakódol valamiért. (Pedig mintha régebben be tudtam volna állítani, hogy csak ami nincs passthrough-ra állítva azt enkódolja. -
MasterMark
titán
Próbálkozok a DSPlayer-es kodival, de ez is a LAV Audio Filtert használja, aminél nem lehet beállítani, hogy kódolja át AC3-ba amit kell.
Hogy lehetne beállítani a Kodi saját audio renderelőjét, vagy olyat ami tudja amit kellene?
-
MasterMark
titán
MPC-HC-val, hogy lehet megoldani, hogy a TrueHD-ból az Embed-et játssza le SPDIF-en?
-
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #157 üzenetére
Te hogyan használod? Kodiban?
regger: Tudom, hogy ott is lehet állítgatni a gombkiosztást, de ez nekem nem megoldás. Mint mondtam egyszerű távom van, csak iránygombok enter meg escape.
-
MasterMark
titán
válasz
#75912448 #154 üzenetére
Köszi, a hétvégén majd próbálgatom.
MPC-HC-val, vagy annak integrálásával az a baj, hogy se nem tudom távirányítani (egyszerű iránygombok+enter távom van csak) illetve a feliratkeresés se megy.
Egyébként PC-s környezetre kiváló lejátszó, azt használom mindenhol. De házimozira nem az igazi.
-
MasterMark
titán
Üdv
3D LUT miatt kellene nekem MadVR Kodi alá. Amennyire jó az MPC-HC PC-s lejátszásra, annyira nem tetszik nekem mozin.
Láttam, hogy van ez a DSplayer amivel elméletileg menne. Erről van valami leírás, melyik Kodi-val van, hogy kell életre kelteni, ilyesmi?
Illetve ha már úgyis van MadVR, akkor DVD felskálázáshoz hogyan állítsam be?
A8-7670K APU. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest