- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynosure
csendes tag
válasz
polygraf #5523 üzenetére
a kerdes az, mennyire hatekony a push. oke, at kell fujja az adapteren tehat tuti a bordahoz megy a levego, de az egy aljas joszag, a legkisebb ellenallas fele megy, szoval ahogy kijon az adapterbol el is indul felfele a bolcso ala. szerintem inkabb turbulenciat okoz mintsem hatekony hutest, de ki kell merni. van mar eredmeny?
lattam olyan megoldast, ahol inkabb be is dobozoltak a bordat teljesen, es ugy fujjak at ket darab 4 centis ventivel, tehat ha nem hozza a mert ertekeket akkor a borda tetejet egy lemezzel meg kell probalni lezarni hogy garantaltan atfujja a venti.
semmikepp se szivjon, elolrol megy a levego hatrafele ebben a gepben. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
polygraf #5523 üzenetére
Én egyetlen egy darab 2x3Pin-es PHD 2.0 csatiról tudok amin fordított PWM jel van (tehát amikor a szerver venti gyorsul, a hagyományos PWM-es venti lassul). Azt meg lehet berhelni hogy sima PWM legyen belőle és akkor azzal lehet ventit vezérelni.
Valami youtube videón találtam hozzá linket anno.
Tudtommal sima venti csati nincs sehol?
Van egy lementett kapcsolási rajzom tavalyról amikor megcsináltam, fogalmam sincsen már mi hogy volt, vagy eredetileg honnan ástam ezt elő az interneten (valszeg a videó után valahogy?); az tuti hogy nem muszáj hozzá a jelzett inverter IC, elég egy valamilyen tranzisztor ami fordítja a jelet (utolsó elektro óra is 10+ éve volt, bocsi hogy konyhanyelven írom) és kondi se kellett, csak valami ellenállás valahova. Keress valami elektrós ismerőst és segíteni fog, nekem is úgy lett meg végül.
Amúgy köszi a 3D modell képet, nem tudtam hogy létezik ilyen. -
5leteseN
senior tag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
polygraf #5503 üzenetére
Kingston oldal alapján a KTH-PL316E/8G UDIMM (unbuffered), a KTH-PL316S/8G RDIMM (registered). Nem fog menni RDIMM rammal.
...vagy esetleg majd valaki kijavít ha tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest