Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynosure
csendes tag
válasz
polygraf
üzenetére
a kerdes az, mennyire hatekony a push. oke, at kell fujja az adapteren tehat tuti a bordahoz megy a levego, de az egy aljas joszag, a legkisebb ellenallas fele megy, szoval ahogy kijon az adapterbol el is indul felfele a bolcso ala. szerintem inkabb turbulenciat okoz mintsem hatekony hutest, de ki kell merni. van mar eredmeny?
lattam olyan megoldast, ahol inkabb be is dobozoltak a bordat teljesen, es ugy fujjak at ket darab 4 centis ventivel, tehat ha nem hozza a mert ertekeket akkor a borda tetejet egy lemezzel meg kell probalni lezarni hogy garantaltan atfujja a venti.
semmikepp se szivjon, elolrol megy a levego hatrafele ebben a gepben. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
polygraf
üzenetére
Én egyetlen egy darab 2x3Pin-es PHD 2.0 csatiról tudok amin fordított PWM jel van (tehát amikor a szerver venti gyorsul, a hagyományos PWM-es venti lassul). Azt meg lehet berhelni hogy sima PWM legyen belőle és akkor azzal lehet ventit vezérelni.
Valami youtube videón találtam hozzá linket anno.
Tudtommal sima venti csati nincs sehol?
Van egy lementett kapcsolási rajzom tavalyról amikor megcsináltam, fogalmam sincsen már mi hogy volt, vagy eredetileg honnan ástam ezt elő az interneten (valszeg a videó után valahogy?); az tuti hogy nem muszáj hozzá a jelzett inverter IC, elég egy valamilyen tranzisztor ami fordítja a jelet (utolsó elektro óra is 10+ éve volt, bocsi hogy konyhanyelven írom
) és kondi se kellett, csak valami ellenállás valahova. Keress valami elektrós ismerőst és segíteni fog, nekem is úgy lett meg végül. 
Amúgy köszi a 3D modell képet, nem tudtam hogy létezik ilyen. -
5leteseN
őstag
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
polygraf
üzenetére
Kingston oldal alapján a KTH-PL316E/8G UDIMM (unbuffered), a KTH-PL316S/8G RDIMM (registered). Nem fog menni RDIMM rammal.
...vagy esetleg majd valaki kijavít ha tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- E-roller topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és kondi se kellett, csak valami ellenállás valahova. Keress valami elektrós ismerőst és segíteni fog, nekem is úgy lett meg végül.