- uleFone Power
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyb00
aktív tag
Nincs értelme egy épített NAS-t hasonlítgatni egy harverhez amihez szolgáltatát és supportot is eladnak, plusz fogyasztásban is takarékosabb. Sokan elkövetik a hibát, hogy csak a bekerülési árat nézik, nem a TCO-t, ami az eszköz vételárát és az üzemeltetési költségét takarja. Jelen rezsi szabályozások közepedte, igenis számolni érdemes a hosszútávú üzemeltetési költésgekkel. Microserver 3-5* többet fogyaszt, + mennyi időt vesz el a beüzemelése (pl. 1,5 napom ment rá mire lefrissítettem minden komponenst, de még tuti van valami driver hibám), konfigurálása, frissítése (a saját időd is "pénz"), sebezhetőségeket biztonsági hibákat ne is említsem.
Amúgy 1 hete vettem a Microservert és felesleges besértődni azon, hogy leírtam nekem mennyit ér, hiszen szubjektív! Az én elvárásaimhoz semmit sem ér a celeron, sokat fogyaszt és szar a teljesítménye. A német hirdetési áron már holnap tovább is adom, mert ilyen configot vettem.
amúgy érdemes figyelni ezeket a hirdetéseket, és megnézni, mennyi idő alatt kelnek el.Nekem volt már épített és volt apliance is, most is inkább megvettem a Microservert, de!
Én nem vagyok megelégedve vele, mert magas az alap fogyasztása, 40+W terheletlenül, és 63W-ra is felmegy trhelten, miközben a legkissebb fogyasztású (17W) CPU 1SSD+2HDD van benne! Plusz nem tudom mitől, de nekem úgy tűnik időnként meg-meg akad a rendszer rajta.
Ui.: Van egy 1240L-el (20W) szerelt szerverem is otthon, az 12W-ot fogyaszt 30% terhelés melett is, ezért van a fenti elégedetlenkedésem, sajnos azt nem tudom erre is használni...Most még egy próbát teszek, kap egy Pico PSU-t és megnézem úgy, hogy alakul a fogyasztása, nem mellesleg így a táp helyére még be lehetne tenni, 4 db 2.5-ös lemezt is
na nem mintha szükségem lenne rá.Amúgy az, hogy egy 200K-s NASt lenyom, az tényleg szégyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy érdemes figyelni ezeket a hirdetéseket, és megnézni, mennyi idő alatt kelnek el.
na nem mintha szükségem lenne rá.