- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #342 üzenetére
Hp smart array vezérlő esetén a winyóra állíts be egy raid0-át, utánna már jó volt. Mondjuk én szerver oprendszert raktam fel.
-
bon
őstag
válasz
urban racer #334 üzenetére
Win2003 támogatása hamarosan megszünik, ettől kezdve hiba használni, pláne ha neten is lóg a gép.
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #260 üzenetére
Jogos ellenérv, a te esetedben a merevlemez jobb választás.
-
bon
őstag
válasz
urban racer #272 üzenetére
Nincs tömőrítés bekapcsolva?
-
bon
őstag
válasz
andrew-msi #247 üzenetére
Jelentős a külőnbség az ssd javára.
-
bon
őstag
válasz
urban racer #211 üzenetére
Na igen, FSP már nem rossz, de az ára se a 3-4000ft-os kategória
-
bon
őstag
válasz
urban racer #208 üzenetére
Annyiért szerintem nem delta tápok, ami én nem szívesen cserélnék le ha a helyedben lennék.
-
bon
őstag
válasz
urban racer #203 üzenetére
Szerintem a táp csere nem lesz egyszerű dolog. Egyáltalán létezik hozzá nagyobb teljesítményű táp?
Amúgy gratula a konfighoz. -
bon
őstag
Ma vettem észre, hogy nemrég adtak ki egy újabb ILO firmware-t 2.03-as verzióval, több hibajavítást is tartalmaz, szerintem ajánlott telepíteni.
-
bon
őstag
válasz
lockdown90 #154 üzenetére
Azért ezt nem merném így kijelenteni. http://homeservershow.com/forums/index.php?/topic/5639-proliant-microserver-gen8-links/
-
bon
őstag
válasz
lockdown90 #146 üzenetére
Miért nem? Szerintem éppen, hogy bírja 24-es üzemet.
-
bon
őstag
Én sokáig gondolkodtam a Dell és a HP között, végül gyözött a méret, a HP kinézete, ilo vezérlő és az akciós ár, így lett végül a HP gen8. Maximálisan megvagyok elégedve vele.
-
bon
őstag
Néhány nap után pozitívak a tapasztalataim a szerverrel. Rendszer egy 60gb-os ssd-re lett telepítve ami az ODD sata portra dugtam, elején kicist szívatott, de végül a raid vezérlőt használva összejött a boot. A beépítet iLO nagyon király. Elég halk a szerver aminek örülök.
-
bon
őstag
Ma megjött a Gen8 az emag-ról, folyik az ismerkedés, iLO-t már beállítottam, talán még ma itt lesz az ssd és akkor települ a Windows server 2012 r2.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest