- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegesib
aktív tag
btw mennyire lehet pontos ez az iLO hőmérő? Én cseréltem a procit Xeon e3-1265l-re, gyári hűtéssel, közel állandó 20 fokban, zárt rack szekrényben (nyilván itt magasabb a hőmérséklet), 4-5 virtualis gépet futtatva, nagyjából mindegy h totál idle-ben vagy 80%-on terhelem magokat, mindig 40 fokot mutat a procira...
-
jegesib
aktív tag
Aki esetleg ESXi 6U1-et tenne rá, az felejtse el a dedikált HP image-et, mert egy kalap kaki, szar az ahci driver benne, a VM-ek I/O művelti sebességei cefet rosszak, végső elkeseredésemben megpróbálkoztam a standard ESXi-al, azon végre rendes sebessége van, nem kínlódik az SD kártyával, nem dobálja el az SSD-t, szóval minden jónak tűnik eddig, USB3-at még nem próbáltam.
-
jegesib
aktív tag
iLO teljes verziót csak ilyen baromi drágán lehet beszerezni?
-
jegesib
aktív tag
válasz
SzakiTom #831 üzenetére
Mindegyik plugin-ozható, mindegyikre lehet tenni plexet, owncloudot, mindkettő tud AFP-t. Igazából mindkettő megálmodója Völker Theile, aztán anno a freebsd korlátai miatt, eladta/odaadta ix systemnek ami sztem ballépés volt. Freenas-t kicsit nehézkesebb beállítani, viszont nagyon stabil és a ZFS nagyon barátságos, de szereti a ramot. OMV szebb, egyszerűbben pluginozhato, LVM itt is van már, viszont aktívan használja az OS-t szal ha pendriveról futtatnád, akkor fél év után az kuka. Tegyél egy esxi-t probáld ki mindhármat. XPEnoloigyval nincs tapasztalatom, én is megrendeltem a gen8-at, majd tesztelem azt is
-
jegesib
aktív tag
Ejj lecsúsztam az emag ákcióról. A procim már megvan hozzá egy e1265. Láttam h használjátok aktív és passzív hűtéssel is. Mennyire indokolt az aktív? ESXi menne rá, azon csücsülne, egy winserver, pár játszós suse+SAP és egy openmediavault (esetleg cserélném XPEnology-ra. Jobb?). Semmi extra fogyasztó/hőtermelő (VGA) nem kerül bele csak a 4 vinyó+1ssd. Főleg a párhuzamosítás miatt kellett a xeon, de egyik szál sem fog tartósan 100% közelében menni. Viszont nagyon viszketek a házi barkácstól... Nagyjából télen nyáron 20-25 fokban tudom elhelyezni. Megúszható a barkács, vagy erősen javasolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest