- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsidzsi32
tag
Sziasztok. Remélem tud valaki segíteni. Van egy g7 N54L szerverem. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a lan kártya sebessége. Kb 100 mega a giga helyett. Windows 7 volt a gépen. Felraktam próbából a win10-et. Ahhoz képest tök jól muzsikál. Igen ám de a lan megszűnt működni. Sok kutatás után sikerült megszerezni a szükséges bios-t. Most már működik a lan. De nem megy 200 mega fölé a letöltés. A feltöltés is 200 mega. Viszont a feltöltés szakadozik. Központi média szerverként működik már 8 éve. Viszont így nem lehet róla filmet nézni, mert állandóan meg akad , akadozik a lejátszás. Vettem bele egy pcie lan kártyát. De azzal is ugyan ez a helyzet. Ugyan azt a sebességet tudja és ez is akadozik. Arra gyanakszom , hogy haldoklik az alaplap ezen részét vezérlő egység? Köszönöm ha valaki tud segíteni
-
Dzsidzsi32
tag
Probléma megoldva. Kapott egy Win7-et a megfelelő driverekkel. Tökéletesen működik. De azért beszereztem egy bontattlan G8-at. A G7-et meg elraktam tartaléknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest