- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsidzsi32
tag
Probléma megoldva. Kapott egy Win7-et a megfelelő driverekkel. Tökéletesen működik. De azért beszereztem egy bontattlan G8-at. A G7-et meg elraktam tartaléknak
-
Dzsidzsi32
tag
Sziasztok. Remélem tud valaki segíteni. Van egy g7 N54L szerverem. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a lan kártya sebessége. Kb 100 mega a giga helyett. Windows 7 volt a gépen. Felraktam próbából a win10-et. Ahhoz képest tök jól muzsikál. Igen ám de a lan megszűnt működni. Sok kutatás után sikerült megszerezni a szükséges bios-t. Most már működik a lan. De nem megy 200 mega fölé a letöltés. A feltöltés is 200 mega. Viszont a feltöltés szakadozik. Központi média szerverként működik már 8 éve. Viszont így nem lehet róla filmet nézni, mert állandóan meg akad , akadozik a lejátszás. Vettem bele egy pcie lan kártyát. De azzal is ugyan ez a helyzet. Ugyan azt a sebességet tudja és ez is akadozik. Arra gyanakszom , hogy haldoklik az alaplap ezen részét vezérlő egység? Köszönöm ha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged